vex 6593 Napisano Četvrtak u 14:57 Drug član, 586 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Dve nesreće da smrtnim ishodom za nedelju dana. Razmak izmedju oko 500 metara. Prvi kolega obilazio u blagoj krivini, ali nepreglednoj, udario u zadnji kraj auta i podleteo pod drugi. Juče drugi kolega zbunjen cik-cak prestrojavanjima na putu koji se već šestu godinu gradi( taj deo završen al se čekaju izbori da ne pomenik svečano otvori), pretpostavio da su obe trake u jednom smeru. Ostatak priče ne mora se ni objašnjavati. Vidim danas postavili čunjeve na tom delu, jbl ih bolje ikad nego nikad. Verujem da i vremenski uslovi dosta utiču na ponašanje i reflekse. Čuvajte se, niko drugi to neće da uradi za nas 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1556 Napisano Četvrtak u 15:26 Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja mogao da poginem na tom nedovrsenom putu misleći da su dve trake za jedan smer. Da stvar bude gora, zagledam se u navigaciju i krenem da cackam. Pravac, ja u levoj traci misleci da je moj smer.Kako sam u zadnjem trenutku video auto i cimnuo volan, evo ne znam. Mercedes A klasa 2020god+, braon boja, Beč table. Neću ga u zivotu zaboraviti.Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2041 Napisano Četvrtak u 15:50 Drug član, 2981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što vozite u levoj traci? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 1049 Napisano Četvrtak u 17:39 Zainteresovan, 417 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Očajno je označeno, imao sam sličnu situaciju na tom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3488 Napisano Petak u 00:22 Drug član, 1804 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da oznaci na mapi i stavi printscreen ovde za nas koji ne znamo gde je daj deo? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6593 Napisano Petak u 06:23 Drug član, 586 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MaxiS je napisao: Jel moze neko da oznaci na mapi i stavi printscreen ovde za nas koji ne znamo gde je daj deo? Od Požarevca do Golubca, cirka 45 km, imaš 4-5 mesta sa debilnim oznakama. Plus tronošci, radari, patrole u naplati harača, ovaj prevenciji i unapređenju saobraćaja. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 1049 Napisano Petak u 06:29 Zainteresovan, 417 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, MaxiS said: Jel moze neko da oznaci na mapi i stavi printscreen ovde za nas koji ne znamo gde je daj deo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6417 Napisano Petak u 06:43 Drug član, 1501 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da od 2022 godine nisu završili... Kad smo išle na moto kamp, radila se i dunavska magistrala i put od Golupca ka Požarevcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 245 Napisano Petak u 07:06 Svrati ponekad, 196 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu... Non stop neka preusmeravanja,neke mašine koje stoje za ukras.Signalizacija, onako. Ko ide često i ne može baš lako da pogreši. Ima najava,pa zona usporavanja i zatim skretanje. Bitno je da se nakon skretanja saobraćaj odvija dvosmerno. E tu je zajeb kod dosta vozača koji se prestroje u levu traku i peglaju dok im unezvereno ne ablenduje vozač iz suprotnog smera. Opet napominjem,ja sam u zadnjih par meseci prošao baš dosta puta pa mi i nije toliki problem.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2981 Napisano Petak u 07:17 Drug član, 1298 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Alexandra995 said: Da li je moguće da od 2022 godine nisu završili... Kad smo išle na moto kamp, radila se i dunavska magistrala i put od Golupca ka Požarevcu... Krenuo je i da se urusava jedan nadvoznjak ili sta vec prosle godine... Meni je najgori deo nakon samog izlaska iz Pozarevca, 2x sam kretao u preticanje misleci da je sredjena, jos blaga krivina na levo deluje pregledno, a ustvari je skroz nepregledna i samo se stvori auto ispred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2092 Napisano Petak u 08:39 Drug član, 1541 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Uh....kako je naporan taj deo za vožnju 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17126 Napisano Petak u 08:50 Integrisan, 8572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6417 Napisano Petak u 09:02 Drug član, 1501 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Abi je napisao: Krenuo je i da se urusava jedan nadvoznjak ili sta vec prosle godine... Meni je najgori deo nakon samog izlaska iz Pozarevca, 2x sam kretao u preticanje misleci da je sredjena, jos blaga krivina na levo deluje pregledno, a ustvari je skroz nepregledna i samo se stvori auto ispred. Mi smo prošle godine išli na odmor na Srebrnom jezeru, dok smo se probili do Požarevca i auto puta, ono je bio pakao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1556 Napisano Petak u 11:28 Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan A što vozite u levoj traci?Zato što mi se vozi. Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6593 Napisano Petak u 11:59 (promenjeno) Drug član, 586 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Alekre je napisao: Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam. 16 komata ima. Da bi brže,jace,bolje krali. Bw trebao je biti zavrsen pre vise od dve godine Promenio Petak u 12:01 član vex 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2981 Napisano Petak u 12:20 Drug član, 1298 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Alekre said: Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam. Realno je sada sporiji put nego dok je bio stari, ne zezam se Jer i na starom se vozilo istom brzinom, ali nije bilo kruznih tokova da se koci i staje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9269 Napisano Petak u 13:20 -, 1942 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Alekre said: Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam. Ma vise ih ima... Ja imam neku teoriju da su pare za nadvoznjake i podvoznjake "nestale". Da taj jedan kruzni tok ima cenu kao nadvoznjak... Tj da je tamo neko u dokumentima napisao samo prikljucna saobracajnica i fakturisao po ceni nadvoznjaka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3488 Napisano Petak u 15:57 (promenjeno) Drug član, 1804 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alekre je napisao: Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam. Mozda je neka medjunarodna praksa? Put od Sarimsaklija do Kusadasija (cirka 250km) je magistralni, infrastrukture kao autoput, ali ima mnogo bocnih naselja i ogranicenje je 80kmh. Svako malo ga ubrzas, eto je raskrsnica ili kruzni tok. Ja isao 2021, nisam vodio racuna o radirima, i taman ubrzam, drzim, eto ga raskrnica... Lose odradjene petlje... A dobar put u pizdu materinu Promenio Petak u 15:58 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3141 Napisano Petak u 18:00 Drug član, 1094 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam.Po projektu su bili predviđeni,Al je jeftiniji kružni tok.Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 245 Napisano Petak u 19:55 Svrati ponekad, 196 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da odlepim od ulaska u Tursku do Kušadasija. Ja u životu nisam naišao na toliko kružnih tokova i raskrsnica na brzim saobraćajnicama. Još štrecanja zbog onih maketa policijskih automobila sa sve blinkerima...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...