Aleksandar_70 23 Napisano juče u 13:12 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda GP 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Da li neko ima da mi preporuci servis koji odrzava kineske motocikle i skutere(50-125cc).Nalazim se u Beogradu ali moze i okolina beograda.S obzirom da su mi u ovlascenom Peda servisu rekli kako ne rade peda gp 50 (2020) kao i pro xt 125 (2023) jer nisu u garanciji i previse su "stari". 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12704 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3022 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Pitaj ova dva,popravljaju i kineze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9403 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 3784 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Aleksandar_70 said: Pozdrav.Da li neko ima da mi preporuci servis koji odrzava kineske motocikle i skutere(50-125cc).Nalazim se u Beogradu ali moze i okolina beograda.S obzirom da su mi u ovlascenom Peda servisu rekli kako ne rade peda gp 50 (2020) kao i pro xt 125 (2023) jer nisu u garanciji i previse su "stari". Ne. Oni su ti kulturno rekli: mi samo menjamo ulje i uzimamo pare za to dok je u "garanciji" a čim budeš imao problem idi traži ko će da se je8e s njim. Eto, toliko o tome. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7045 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 5094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste. Kod kineščića je to problem. Kad počne vto da se kvari, non stop mu tu nešto fali, a dobri majstori neće da se time bakću. Što bi, kad imaju preča posla za veću zaradu. A "ovlašćeni servisi" su mahom samo menjači ulja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_70 23 Napisano pre 12 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda GP 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas ima iskustva sa qjmotor ili benelli motociklima,planiram mozda da predjem na njih.Znam da je to idalje kinez ali mi deluju kao ozbiljnija firma koja bar "donekle" vodi racuna o musterijama i vlasnicima motocikla.Svidja mi se benelli bn 125 (2020+),kao i qj trx 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9133 Napisano pre 11 sati -, 1929 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u Kini... Ovde su ti isto sarlatani kao i ti iz Pede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12704 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3022 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Benelli BN125 sam imao,podrska je ocajna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7045 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Ne silazi, 5094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesu nešto skuplji, time kvalitetniji i načelno je manje problema. Ali podrška je i dalje slaba, nema delova, lošiji servisi... Sve zavisi kako ti se zalomi. Promenio pre 11 sati član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12704 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3022 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar 70 taj servis AS mi je uspesno popravljao Baotiana 125 dok sam ga imao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_70 23 Napisano pre 11 sati (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda GP 50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je iskreno najbitnije da nadjem servis koji ce mi popravljati vece probleme i kvarove(sto je i najteze naci).Sto se tice malog servisa i npr zamene svecica,diskova itd..To znam i mogu sam.Vidim da u bg-u Akkompressor drzi qjmotor i servisira ga ali nigde nije navedeno da li servisira i one koji nisu u garanciji.Hvala svima na savetima. Promenio pre 11 sati član Aleksandar_70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2367 Napisano pre 10 sati Drug član, 1730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Burnout je ozbiljan uvoznik za Benelli i ozbiljan su servis.Kod njih ne bi trebalo da bude problema, odim možda cene.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9403 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3784 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ..realno ni jedan zvanični servis neke prodavnice ne želi da gubi vreme na probleme jer to ne može da naplati. Oni dnevno mogu da urade 5 servis i to naplate, a na problem mogu da izgube dane. Traži nekog ko popravlja motore, i da ima želju da ti pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6448 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 5282 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Aleksandar_70 je napisao: Da li neko od vas ima iskustva sa qjmotor ili benelli motociklima,planiram mozda da predjem na njih.Znam da je to idalje kinez ali mi deluju kao ozbiljnija firma koja bar "donekle" vodi racuna o musterijama i vlasnicima motocikla.Svidja mi se benelli bn 125 (2020+),kao i qj trx 125 Izbegavaj sve što je QJ dotakao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9403 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3784 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Jovan Ristic said: Izbegavaj sve što je QJ dotakao. S obzirom da znam čime se baviš... Ovo mi zvuči oštro i realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12704 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3022 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi izbegao i servis za Benelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_70 23 Napisano pre 9 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda GP 50 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je u tome sto nemam bas nesto mnogo opcija,hocu da predjem na neki 125cc naked,a budzet mi nije preveliki.Svakako mislim da motor koji uzmem vozim jednu do dve sezone i prodam ga.Stariji japanci mi se ni malo ne svidjaju tako da gledam neke nove motore,a to su nazalost samo kinezi,s obzirom da gledam do 2700eur max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6448 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 5282 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: S obzirom da znam čime se baviš... Ovo mi zvuči oštro i realno. Motori kao motori i njihove performanse su okej, ali se dugoročno pokazalo da imaju bolesti koje moraju da izleče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12704 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3022 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje bolesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...