slobasuper9 3283 Napisano Nedelja u 11:18 Drug član, 1259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Leto samo što nije, valja gledati gde šta i kako!? Sa dvoje male dece, po našem sudu, Sitonija nam je ok opcija skroz ( i želja). Ima li neko neku preporuku za smeštaj? Plan je prva polovina septembra. Smena hvata 2-3 dana avgusta ali to je to, neki dan gore dole nije frka. Plan je 7-10 noćenja. Idemo sas auto. Pristojan neki apartman ili neka varijanta sa doručkom. Znam i sam gde i šta ima za 2 glave po danu, ta opcija otpada, dakle, preporuka smeštaja za nas zemljane koi radimo za platu. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6701 Napisano Nedelja u 12:03 Nemanja Stojanović, 1826 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi godinama unazad letujemo na sitoniji, ali uglavnom kampujemo, sa izuzetkom par puta kad smo iznajmljivali kamper pa išli od plaže do plaže. No, hoću da ti kažem da ima jedan dobar kamp u Kalamitsi, zove se Thalatta. Imaju par različitih opcija za smeštaj van samog izdavanja parčeta zemlje u hladu, nude i već nameštene velike šatore, nameštene kamp prikolice i ono šta ti je možda najinteresantnije - skroz sređene klimatizovane transportne kontejnere. Prednosti u odnosu odlaska u ovako neki kamp u odnosu na selendru Neos Marmaras ima nekoliko. Prvo, zatvoreno je sve za saobraćaj i odvojeno potpuno od svega. Nema gužve, nema brige, deca mogu lagano da lutaju okolo i druže se sa drugom decom, uvek se oformi neki čopor i oni odu i igraju se ili na igralištu, ili na terenu, bazenu, plaži itd... Sve je blizu, bukvalno brojiš korake kolko ima do plaže, a na plaži su samo ljudi iz kampa, pa mesta ima kolko oćeš, i svi ostavljaju stvari na plaži, sve je bezbedno. Mislim, nama je svejedno dal stoji na plaži ili pored šatora, sve je na izvolte Za nas što volimo divljinu, dovoljno je divlje, a za ljude koji vole civilizaciju, dovoljno je civilizovano, ima i prodavnica sa svime, bukvalno možete samo da sednete u auto i odete bez ičega, samo je tako malo skuplje Pored prodavnice za sve i svašta od igračaka, hrane, kupaćih i stvari za kampovanje, ima i 4-5 različitih i brzih hrana i fensi restorana, opet, za svačiji džep. Ako te zanima još, javi, broj mislim da imaš, da ti šaljem fotke 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 601 Napisano Nedelja u 12:22 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittlessvidja mi se prica,mozes meni da posaljes slike ili stranicu koju vrv imaju,samo jos ovo jesu li pet friendly? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16654 Napisano Nedelja u 12:35 Integrisan, 8473 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo na Sikija plaži. Gore iznad par kilometara Sikija selo. Tu žive lokalci i nije opterećeno turistima. Na nekoliko kilometara je Sarti ako se uželite gužve. Sikija plaža je ogromna, nema nikada gužve. Dobra je baza za obilaziti neka poznatija mesta jer je sve tu negde u blizini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1873 Napisano Nedelja u 13:00 Zainteresovan, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ми смо били 2х на ситонији, једном у Вурвуруу, једном у Сартију. Почетак септембра зна да буде ветровит фино да знаш. У Сартију смо били у вили Алмаре, буквално на самој плажи, смештај леп, али од плаже ништа јер је дувао ветар сваки дан и купање са малом децом је немогуће било извести. Онда имаш алтернативу да идеш на другу страну прста ако овде буде ветровито. Ово за ветар причам за децу типа 2,3,4 године. Угл Сарти ми је онако ништа спец, иако смо мало и обилазили плаже. Нпр Вурвуру ми је био лепши. Смештај Литса панаги апартменс. Смештај онако, има двориште, има паркинг, трава, нешто играчака за децу, рецимо 8/10. Цене сад нзм које су тренутно,АЛИ мој ти је савет ако можете да се уклопите да идете на Атос, огромна је разлика- моје мишљење. Тамо смо били у Јерисосу, ове године смо уплатили за Неа роду, а врх овога је Амуљани, то је острво преко пута, тамо смо били пре 2 године и за мене је оно како треба да изгледа одмор, плажа, море. Значи чисто, мирно, плава боја мора, провиди се до 50м од плаже, плићак исто 50м дугачак, за децу рај. Прошле године били на Криту, жали Боже бачених пара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1871 Napisano Nedelja u 14:10 Drug član, 1447 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Mi smo na Sikija plaži. Gore iznad par kilometara Sikija selo. Tu žive lokalci i nije opterećeno turistima. Na nekoliko kilometara je Sarti ako se uželite gužve. Sikija plaža je ogromna, nema nikada gužve. Dobra je baza za obilaziti neka poznatija mesta jer je sve tu negde u blizini. Ove godine i mi Pre par godina bili dole sada u selu. Super je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15894 Napisano Nedelja u 14:12 Cool tip, 3243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo bili u Sartiju hotel Stefani. Super je, ima ogromno dvoriste, ima bazen. Nijednom se ne okupasmo u Sartiju jer ima boljih plaza. U Nikitiju je extra isto bili smo i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16654 Napisano Nedelja u 16:17 Integrisan, 8473 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bojan_Jgd said: Ove godine i mi Pre par godina bili dole sada u selu. Super je. Fino! Možda nije za nekoga ko baš voli komfor ali za neku aktivnu šturu je super. Inače, vezano za Sarti, vetar itd...Budite strogo oprezni. Nije retko da se ljudi podave. Taj deo oko Sartija ima neke specifičnosti. Verovatno neko zna tačnije da objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1873 Napisano Nedelja u 18:37 Zainteresovan, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Па зато што људи мисле да су јачи од природе и играју се са тим стварима. Једноставно, кад дува ветар и крену таласи не треба улазити у воду. Има тачно шема како треба пливати кад је плима/осека. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 225 Napisano Ponedeljak u 08:25 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u ovom u Sykia pre 10ak godina: Hotel Nefeli NEFELIGARDEN.GR Smeštaj ništa posebno ali ko ima malu decu, vrh, puno je naših pa se pije i roštilja do kasnih sati uz narodnjake a deca trče okolo. Meni je bilo sranje jer mi ni dete nije bilo malo, dobio sam upalu uva a morao sam da slušam tešku ćirilicu ali ko to voli idealno. Sem toga sve je super,priroda, plaže, Yanikis kolje sredom ( mesara na putu), mora da se pazi da se ne stane u balegu i tako, prava priroda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1871 Napisano Ponedeljak u 10:27 Drug član, 1447 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Taj hotel rade naše agencije pa je logično to što pričaš. Ja sam sada preko Gmaps kontaktirao čoveka. Kasno sam krenuo sa traženjem smeštaja jer ćerkini pajtosi iz razreda idu tamo i onda jbga....umesto na Pelion idem u Sikiu. Još kaže žena "pa znaš kada bi moji roditelji menjali datum i lokaciju da sam ja to tražila!?". Reko' znam ali jbga.... "Znači Sykia" "Sykia shall be". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7738 Napisano Ponedeljak u 10:44 Ne silazi, 6793 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Metamofosi Halkidikis...(Preobraženje), početkom septembra...idealno. Mirno mestašce koje ima sve najosnovnije. Uveče glavna uli(či)ca postaje šetalište, ima i mali luna park i veliko igralište za decu, sa modernim spravama i tartan podlogom. Nekoliko plaža. Ima kamen, sitan pesak i šljunak. Poželjno nošenje papuča protiv morskih ježeva. U mestu ima par kampova za grčku decu, u koje ona dolaze oragnizovano, neki su i za terapijski boravak u borovoj šumi. Oni idu na kupanje "na pištaljku", ne prave nikakvu gužvu ni haos. Noću je tišina, može normalno da se spava. Sve interesantne plaže su na kratkoj udaljenosti kolima, Vurvuru, Karidi (najbolja za sitnu decu) blizu je i Nikiti, zbog Linde ili "gradskog" izlaska. Parkinga, nigde nikakav problem..naročito početkom septembra...najlepši trenutak u godini za more. Dok možete tako..super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3342 Napisano Ponedeljak u 11:07 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Talata kamp jeste odlican ako imate u planu tako nesto. Daaaavno sam bio, ali ne da kampujem, vec na jedan dan. Mi smo za 20 i kusur godina letovanja po Grckoj, obisli Grcku uzduz i popreko, cak i neka ostrva. Oko 6. Sto se Sitonije tice, takodje. Da sada razmisljam o boravku, izabrao bih Metamorfozi ili jos severnije Gerakini. I dalje su zadrzali koliko-toliko pristupacne cene, a i dobre plaze-Sitonija su u blizini. Prosle god bili u Nikiti, racunajuci da cemo da pristedimo (kućimo smo se), potrosili isto para kao na Kefaloniji (osim ako izuzmemo duzi put i trajekt) Elem, Sitonija jeste prelepa, ali je zadnjih 10-tak godina sve vise puna turista sa naših krajeva, cene skočile, a meni pocela da smeta guzva. Smestaj postao otrov skup, a lezaljke su konzum od oko 40e. Ja nemam za taj i takav "luksuz" Ove godine odabrali okolinu Kavale. Promenio Ponedeljak u 11:12 član MaxiS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3126 Napisano Ponedeljak u 15:26 Drug član, 1090 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pored paraJlije vi tražite druga mesta,Nema smisla Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16654 Napisano Ponedeljak u 17:22 Integrisan, 8473 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, MaxiS said: Talata kamp jeste odlican ako imate u planu tako nesto. Daaaavno sam bio, ali ne da kampujem, vec na jedan dan. Mi smo za 20 i kusur godina letovanja po Grckoj, obisli Grcku uzduz i popreko, cak i neka ostrva. Oko 6. Sto se Sitonije tice, takodje. Da sada razmisljam o boravku, izabrao bih Metamorfozi ili jos severnije Gerakini. I dalje su zadrzali koliko-toliko pristupacne cene, a i dobre plaze-Sitonija su u blizini. Prosle god bili u Nikiti, racunajuci da cemo da pristedimo (kućimo smo se), potrosili isto para kao na Kefaloniji (osim ako izuzmemo duzi put i trajekt) Elem, Sitonija jeste prelepa, ali je zadnjih 10-tak godina sve vise puna turista sa naših krajeva, cene skočile, a meni pocela da smeta guzva. Smestaj postao otrov skup, a lezaljke su konzum od oko 40e. Ja nemam za taj i takav "luksuz" Ove godine odabrali okolinu Kavale. Ova dva mesta ću da zapamtim za ovu godinu. Ne znam da li samo ja imam ovakav utisak ali more je postalo precenjeno. Mislim da sa ovim cenema koje jesu, teško da četvoročlana porodica može da prođe ispod 1500 evra. To su baš velike pare za 7-10 dana. O Crnoj Gori tek neću da govorim, još su i skuplji a oskudni su. Bio sam na dosta mesta i samo u CG sam čuo da domaćin psuje goste od kojih živi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1871 Napisano Ponedeljak u 17:43 Drug član, 1447 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa netrpeljivost i qrcobolju češ češće videti u CG, to je tačno. Ali ja imam lepa iskustva. A cene na severu Grčke su prosto sulude ali jbga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6928 Napisano Ponedeljak u 19:14 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 ja sam prošle godine bio ovde Hotel Acrotel Elea Beach - Travelland WWW.TRAVELLAND.RS Nije ni malo jeftino, smeštaj u Sitoniji je uglavnom poprilično košta poslednjih godina, ali nije baš ni papreno. Bemliga, to je sad stvar gledišta i dubine džepa. To je resort između NIkitia i Neos Marmarasa, malo zavučen. Mir i tišina, dobro za živci, dobra klopa i usluga, parking na raspolaganju, ali nema previše sadržaja na samoj lokaciji, osim bazenčeta i kafe-a. Plaža ispred je neka poludivlja i nije baš neka, ali su zato prelepi dragulji grčke obale na po nekolicinu km i levo i desno. Mislim, kola ti trebaju za sve, ali je zato svaki dan nova avantura Meni se svidelo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6928 Napisano Ponedeljak u 20:36 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, dexex je napisao: puno je naših pa se pije i roštilja do kasnih sati uz narodnjake Nemam ništa protiv dece, falabogu i treba da se čuju, ali kad mi odvrnu narodnjake u pola noći, ili po plaži trešte Cece i Jece, to mi dođe kao robija. Ebiga, zato ko to ne voli, želi da se odmori i izbegne to mučenje, uglavnom mora i da košta poprilično. Elem, najlepše plaže na Sitoniji: Najlepše plaže na Sitoniji - Sitonija plaže | Nikana.gr NIKANA.GR U ovom tekstu ćemo predstaviti najbolje plaže na Sitoniji bez nekog posebnog redosleda, zato što... Obišao sam sve uglavnom, najviše mi se svidela Kalogrija. Promenio Ponedeljak u 20:37 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3342 Napisano Ponedeljak u 21:32 Drug član, 1771 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Krmco je napisao: Pored paraJlije vi tražite druga mesta, Nema smisla Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Apsurd, ali meni odgovara. Da li zato sto je to bilo prvo mesto koje sam posetio u Grckoj (tacnije drugo, prvo je bio mrtvi Nei Pori, msm '96-te), ili sto mi je najblize kuci, nemam pojma. Ali, da, voleo bih da imam apartman tamo, i to mi je neki cilj. Blizu Soluna, odlicna polazna tacka za obilazak kontinentalne Grcke, i kad god idem dalje, prespavam tu, jer mi Paralija dodje na pola puta do Jonskog mora. Da ima lepo more, dalje ne bih isao @boza_kg Ma sve su lepe plaze, mozemo samo da ih nabrajamo... i ne mogu se sve obici od jednog odlaska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11917 Napisano pre 20 sati Hronični Motociklopata, 7838 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, boza_kg je napisao: Nemam ništa protiv dece, falabogu i treba da se čuju, ali kad mi odvrnu narodnjake u pola noći, ili po plaži trešte Cece i Jece, to mi dođe kao robija. Ko ne podnosi narodnjake, Hrvatska nije loša opcija, kad odeš tamo bar to je garantovano da nećeš čuti narodnjake na plaži i uopšte Bili pre par godina u Tučepima kod Makarske, nisu monstruozne cene, doduše nisam našao smeštaj preko Booking-a (tamo deru) već sam našao preko nekih njihovih domaćih oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6928 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Booking uzima bar 20% na cenu. Služi da nađeš smeštaj, pogledaš slike i recenzije, a posle nađeš direktan kontakt. Bude znatno jeftinije kad ga preskočiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11917 Napisano pre 19 sati Hronični Motociklopata, 7838 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video kakve su cene na prvoj stranici Booking-a, nisam dalje ni gledao, već sam iskopao neke domaće oglase nazvao i odma drugi poziv sam našao i rezervisao, i to dva dana pre polaska. Bilo bi super kad bi znao Grčki jezik, da možeš da nazoveš te lokalne domaće oglase i rešiš stvar brzo i efikasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6928 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A ima sad informacija online, hoteli imaju svoje sajtove, a privatni smeštaj se oglašava po društvenim mrežama... dođe se do kontakata, nije to danas teško. Nego, više me brine ovaj EES na granicama. Nadam se da će Grčka supendovati primenu u sezoni, inače neće biti dobro. I pre su bile gužvetine, a da čučiš satima na granici sa sitnom decom, nije romantično uopšte. Sa malom decom, možda je ipak bolje ići u neko malo veće mesto, gde ima blizu pedijatara, apoteka, prodavnica... Da jedan roditelj može peške da trkne do lekara, dok drugi čuva drugo dete itd. Nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1873 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ми задње 3 године нађемо смештај у Гевгелији, преспавамо и ујутру кренемо на границу. Некад буде гужве, некад не, али смо барем одморнији и имамо мало више енергије и стрпљења 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1871 Napisano pre 18 sati Drug član, 1447 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Sada je prošao naš bus granicu kao ranije. Samo je vodič pokupio pasoše i nisu ljudi ni izlazili iz busa. Videćemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...