Andrej_Hotstepper 8916 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 3627 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 3/5/2026 at 6:49 PM, Gordak985 said: Da nije do organic pločica? Meni prednje škripe na Frezi ubijaju, baš me nervira to Sent from my 2107113SG using Tapatalk Nema čak ni tolko veze sa materijalom kolko sa tim da disk već ima svoje kanale jer je trošen, korišćen.. Sad je nova pločica ravna i riba se o površine, češe.. I to pravi zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 118 Napisano pre 7 sati U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E, Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nov motor, 250km ukupno predjeno......jutros okupan u brejkklineru, zvuci nestali...hvala svima na dragocenim savetima i umanjenju moje anskioznosti...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...