boza_kg 7300 Napisano juče u 10:06 (promenjeno) Ne silazi, 5241 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na V2 ide prvi na 1.000, pa na 5.000 pa onda svaki sledeći na 5.000. Inače, u zavisnosti koliko pređeš godišnje, ušteda može da ti bude par desetina evra na godišnjem nivou, što stvarno ne znači mnogo. Skuter kupi zato što ti se sviđa i što ti odgovara. Ako bi da štediš, bolja je onda bicikla Promenio juče u 10:07 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pantico 10 Napisano juče u 10:22 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym joyride Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Samo da li je na šest meseci ili godinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7300 Napisano juče u 10:25 Ne silazi, 5241 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Godinu valjda, nikad nije bilo na 6 meseci. To je kod Peda tako možda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 225 Napisano juče u 17:06 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Moje mišljenje.. Kupuješ nov motor od puno para. Gurati servisni interval do kraja je ok ko želi, ja nemam to uverenje i radim ga ranije i ranije. 1000km razlike mislim da ti ne znači ništa puno na godišnjem nivou jer kolku kilometražu prelaziš? Da sam kupiš ulje i filter je kolko? 4000din? Cena servisa je značajno veća, ali time plaćaš garanciju na novo vozilo za koje si već dao puno para koje su zanemarljive u odnosu na cenu motora. O cemu ti pricas druze...pa procitaj sta sam gore napisao: ti kroz garantne servise samo ostavljas nekriticno mnogo para na i onako veliki cifru koju si dao za nov motor, a da pri tome, davalac garancije ne radi servise po uputu proizvodjaca. To je za mene ozbiljno bacanje para i bezobrazluk istovremeno, jer ne postoji nacin da davaocu garancije nametnes da ti odradjuje servise kako je propisano. Dakle cista pljacka...ako tako radi redovne servise, pa sta ocekujes kad dodje do kvara koji nije ucinjen krivicom vlasnika motora. Da ce reci : sve ok, resavamo o nasem trosku. Pa nece. Jer da je kako treba, odradjivao bi servise kako je propisano i time garantovao tehnicku ispravnost vozila sa njegove strane...P.s. a da ne spominjem da se kod Zontesa 368 serije na 8000 radi provera zazora ventila, svecice, prednje viljuske i kontrola nosaca motora, tj sile zatezanja na nosecim srafovima...pa ko to radi...ni u snu, brate ne prilaze...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9954 Napisano juče u 19:31 Ne silazi, 3955 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dr.srba said: O cemu ti pricas druze...pa procitaj sta sam gore napisao: ti kroz garantne servise samo ostavljas nekriticno mnogo para na i onako veliki cifru koju si dao za nov motor, a da pri tome, davalac garancije ne radi servise po uputu proizvodjaca. To je za mene ozbiljno bacanje para i bezobrazluk istovremeno, jer ne postoji nacin da davaocu garancije nametnes da ti odradjuje servise kako je propisano. Dakle cista pljacka...ako tako radi redovne servise, pa sta ocekujes kad dodje do kvara koji nije ucinjen krivicom vlasnika motora. Da ce reci : sve ok, resavamo o nasem trosku. Pa nece. Jer da je kako treba, odradjivao bi servise kako je propisano i time garantovao tehnicku ispravnost vozila sa njegove strane... P.s. a da ne spominjem da se kod Zontesa 368 serije na 8000 radi provera zazora ventila, svecice, prednje viljuske i kontrola nosaca motora, tj sile zatezanja na nosecim srafovima...pa ko to radi...ni u snu, brate ne prilaze... Sent from my SM-A536B using Tapatalk ..pa ti nemoj. Tvoj motor. Više novih motora sam kupio, terao prvih par servisa u ovlašćeni, posle toga sam. Ako ima fabričku manu pokazaće je u tih 10.000km.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 225 Napisano juče u 19:41 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to sam i ja nameracio...bravo...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...