Scylla 24 Napisano Januar 14 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra kupujem svoje prvo vozilo i ne znam apsolutno NISTA, jer nazalost nemam koga da pitam iz zivota, ako nekog ne mrzi od A do Š da mi napise kako funkcionise sve (skuter je iz mog grada i registrovan je) zanima me sve oko prenosa, notara, neplacenih kazni ako ima, gde idemo posle notara sta radimo itd, hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2180 Napisano Januar 14 Drug član, 1627 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Posle notara obavezno u kafanu na klopu i piće, mora da se zalije!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13501 Napisano Januar 14 Ne silazi, 1395 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u agenciju ( u glavnom svaki tehnički pregled radi) oni ti ispune sve papire i uplatnice i kod njih sve platiš (osim notara) i posle odeš u sup. U agenciji ti sve lepo objasne. Platiš jednu-dve crvene za uslugu ali veruj isplati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3057 Napisano Januar 14 Drug član, 1207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto samo ne ideš u Kraljevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8728 Napisano Januar 14 Drug član, 2981 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Može u agenciju, ali ta usluga je sigurno više od 2 crvene. Ako hoćeš sam, jer nije ništa komplikovano - evo ovde je kolega lepo napisao sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 24 Napisano Januar 14 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slobasuper9 je napisao: Sve isto samo ne ideš u Kraljevo. Iskocio mi isti motor 4 god mladji za 150e vise, pa zato ne idem u kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 24 Napisano Januar 14 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al buni me sta da radim posle notara, da mu dam pare za motor i sta onda? Jel ide on negde sa mnom posle notara ili ja sam dalje zavrsavam prenos vlasnistva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8728 Napisano Januar 14 Drug član, 2981 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti piše na postu koji sam linkovao. Kad overite KP ugovor kod notara - prodavac ti više ne treba, sve završavaš sam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 457 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan Posle notara, daš mu pare, uzmeš saobraćajnu i ključeve, obavezno svoj primerak ugovora (možda i dva primerka za svaki slučaj). Prenos vlasništva i porez radiš preko euprave. Sve ti je na sajtu euprave objašnjeno slikama. Potom ideš u MUP da preuzmeš saobraćajnu i daješ im ugovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2949 Napisano Januar 14 (promenjeno) Andragog, 5518 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre notara proveris u registru neplacenih kazni da li prodavac ima kaznu. Sa njim zajedno ukucas njegov matični broj. Ako ima kaznu ili neko dugovanje državi, ne možeš ništa uraditi, dok on to ne plati. Drugar je pola godine čekao dok tip nije platio neke neplaćene poreze. Stajao mu motor celo leto neregistrovan... Ja sam isto tako pogledao(auto) i tip ima dve kazne za neke saobraćajne prekršaje. Ubeđivao me, nemam, pre neki dan sam platio sve, kad ono ipak ima. Promenio Januar 14 član srbac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8728 Napisano Januar 14 Drug član, 2981 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ja to nisam znao. Gde se to proverava ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2949 Napisano Januar 14 Andragog, 5518 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj Registar neplaćenih novčanih kazni 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 65 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, slobasuper9 je napisao: Sve isto samo ne ideš u Kraljevo. A meni je važno samo da ne idem za Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 24 Napisano Januar 14 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina je prosla super, samo sam otisao u mup platio oko 4800 za sve i notar je bio bas jeftino ispod 2000, skuter je u garazi, cekamo lepse vreme i polaganje mi je prekosutra, srecno mi bilo! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 81 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ti bilo. Ima li neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8728 Napisano Januar 14 Drug član, 2981 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, neka je sa srećom kupovina a i na polaganju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3057 Napisano Januar 14 Drug član, 1207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan A meni je važno samo da ne idem za Beograd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 24 Napisano Januar 14 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Ajde, neka je sa srećom kupovina a i na polaganju! A nije nesto specijalno za sliku crna yamaha nmax 125ica, vi vozite ozbiljne masine, ovo je igracka da bi se slikalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 24 Napisano Januar 14 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Ajde, neka je sa srećom kupovina a i na polaganju! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8728 Napisano Januar 14 Drug član, 2981 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, baš me nasmeja @slobasuper9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3031 Napisano Januar 14 Drug član, 1369 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Scylla je napisao: A nije nesto specijalno za sliku crna yamaha nmax 125ica, vi vozite ozbiljne masine, ovo je igracka da bi se slikalo Vidiš, mnogo grešiš u tome. Volemo mi sve… A i dokazao bi da nas nisi sprdao ovde. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 24 Napisano Januar 14 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, vasa.93 je napisao: Vidiš, mnogo grešiš u tome. Volemo mi sve… A i dokazao bi da nas nisi sprdao ovde. Evo je, Yamaha Nmax 125cc 2021 godiste, uradjen ceo servis pre 500km, dobio sam i original vizir koji je bio pre ovog crnog, registrovan do oktobra, za 2400e mislim da sam dobro prosao. Nemam bolju sliku jer nisam hteo da idem da je operem i sredim jer ne bih da rizikujem kaznu a polaganje mi je za par dana pa onda da nemam pravo na polaganje mesecima zbog gluposti, u crnoj mat foliji, vidi se da je crveno originalna bila i negde se vide tackice(rupice) u foliji, nije strasno s obzirom da cu ga koristiti za dostave u gradu mislim da je super prelaz sa elektro bajsa na ovakvu stvar Promenio Januar 14 član Scylla 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3031 Napisano Januar 14 Drug član, 1369 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa super je, lepo izgleda. Ali gde, brate, za dostave ovakav motor? Obicno za to ljudi koriste krseve, a ovo to nije. Nadam se da nece da sluzi samo za dostavu, inace deluje kao skupa rabota... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 457 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je super,cestitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 24 Napisano Januar 14 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, vasa.93 je napisao: Pa super je, lepo izgleda. Ali gde, brate, za dostave ovakav motor? Obicno za to ljudi koriste krseve, a ovo to nije. Nadam se da nece da sluzi samo za dostavu, inace deluje kao skupa rabota... Pa vozio sam el bajs od 1.5kw i presao oko 50000km sa njim koji ide 65km/h, tako da imam debelo iskustvo sto se tice voznje a pogotovo saobracaja u BGu, tako da skuter mi nije bio tolko nepoznat, nisam hteo krseve i kineske da vozim jer cu i privatno da ga koristim da se vozikam jer kola MRZIM, hvala 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...