NIKOLA 1 1210 Napisano Decembar 31, 2025 MK Obrenovac, 624 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znamo svi već po tradiciji da je moto susret u Trebinju uvek drugi vikend juna , ali sad je izašla i zvanična objava. Tradicija se ne prekida, Bože zdravlja vidimo se ! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3318 Napisano Decembar 31, 2025 Vozac A kategorije :D, 1073 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Људи воле Требиње више од свега можда, али можда и ја одлучим да дођем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1210 Napisano Decembar 31, 2025 MK Obrenovac, 624 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odlazak na moto susret u Trebinje postao tradicija. Moto susret kao moto susret ništa specijalno, lokacija nije neka , domaćinima svaka čast, budu uvek lepe svirke, mnogo pozitivne atmosfere...... Ali generalno lep deo godine za vožnju , ima milion i jedan put do tamo i svi su lepi . Ja svake godine idem jednim vraćam se drugim (preko Albanije i SH20, preko Crne gore i kanjona Morače, preko Durmitora, preko Mokre Gore , preko Zvornika i Romanije, preko Sarajeva iMostara ...... Ne zna se koji je lepši i bolji. Plus ta atmosfera kao nekad za Kosovsku Mitrovicu kad se išlo, ceo put srećes brdo motora i bajkera.... Grad Trebinje prelep , ima ceo dan samo po njemu lepih lokacija i znamenitosti za obilazak, narod dobar, trpi sve nas i uvek sa osmehom na licu.... Plus na sat vremena od Trebinja je more u Crnoj Gori, plus more u Hrvatskoj.... Brdo preduslova za lep provod , druženje i uživanje sa društvom. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3318 Napisano Decembar 31, 2025 Vozac A kategorije :D, 1073 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Апсолутно сам сагласан:) још кад знамо да овај дивни човјек са својом још дивнијом екипом стоји иза свега онда разлог више да се дође 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 448 Napisano Januar 2 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje se ne propušta, kao što reče kolega u postu iznad...mnogo lepih puteva do Trebinja, grad i ljudi super-dobri. Ove godine malo drugačijom rutom. Ruma - Banja luka, Šibenik ( preko Bosanskog Grahova, Manjace, Drvar, Knin ) prvo noćenje, potom predivan put uz obalu do Omisa, drugo noćenje. Sutra dan ...opet uz obalu do Dubrovnika pa u Trebinje. Čisti vam putevi, vidimo se u Trebinju ako Bog da. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4916 Napisano Januar 2 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je da već sada rezervišete smeštaj. Da ne bude posle nisam znao. Znate i sami da što se susret bliži cene smeštaja idu gore,a izbor ide dole. U Moskom je već sve rasprodato. Smeštaj u kojem sam bio prošle godine-rasprodato. Pretprošle isto. Treba naći da je lepo i uredno. Da ima mesto za motor. Da je prilaz ok... Ja sam meni obezbedio,a vi kako hoćete. Vidimo se u Trebinju. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 39 Napisano Januar 12 U prolazu, 31 postova Lokacija: Niš Motocikl: NC750X, FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Bože zdravlja vidimo se! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2741 Napisano Sreda u 17:52 Mr., 653 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko preporuku za smjestaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2741 Napisano Sreda u 22:04 Mr., 653 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Smjestaj rijesen yeeeee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2741 Napisano Četvrtak u 05:41 Mr., 653 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ako kome zatreba ovo je sinoc jos bilo slobodno za 35 eura/noc Stan na dan Trebinje - Stan na dan - OLX.ba OLX.BA Stan na dan Trebinje - Stan na dan - 60 KM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...