Abi 3195 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mi je danas stigla, pisao u temi "sta vas je danas iznerviralo" Kaciga mi se svidela, kupio je na popustu u fc-moto (100e + postarina i ako narucujete u EU), izasla me je 125e, prodajem je za 12.900din ili 110e. Nazalost i ako se vodi kao XL velicina, ovo je vise L, cak bi i M verujem mogao da prodje. Probao je par puta danas kuci (naravno sa potkapom) i u neverici i razocarenju sto mi glavudza ne moze stati lepo u nju ide dalje. Sve nalepnice su na njoj, sve je tu, nova, danas stigla. Ima suncani vizir, naravno glavni vizir je providan, itd. Promenio pre 1 sat član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2564 Napisano pre 1 sat Drug član, 1704 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan CF Moto? Šta radi kineski marketing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3195 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da se tamo prave (nisam proveravao), ali sam je kupio bas u FC-Moto.de kao njihov brend *Edit, vidim da sam se zeznuo u naslovu, greska FC-Moto Hawk EVO-X Helmet black matt/grey/white ► shop now at FC-Moto WWW.FC-MOTO.COM Buy FC-Moto Hawk EVO-X Helmet black matt/grey/white online ✓ premium brands ✓ fast shipping ✓ wide selection at FC‑Moto Promenio pre 1 sat član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...