Guliver 881 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 809 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sjećam ona je počela tako što se iz Australije vratila u Holandiju motorom (RE Himalayan) i to snimila. U Australiji je valjda radila kao rudarski inžinjer... Te prve sezone su mi bile simpatične jer sam imao osjećaj da nije neki iskusan vozač ali da je vrlo hrabra osoba.. Posle se moglo vidjeti da je napredovala i sa motorima, opremom i svim ostalim. Danas je institucija... Promenio pre 4 sati član Guliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5803 Napisano pre 3 sati Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna topla preporuka za kanal koji po mom mišljenju može da joj stane na crtu, iako se radi o samo jednom putovanju od Australije do Londona i, ono što je i najžalije, nije kompletiran serijal. Pretpostavljam da momci nisu uspeli da namaknu neki keš od ovoga što su napravili, pa su odustali od završetka. I pored toga je serijal odličan, a meni posebno dobar deo o putu preko Pamira. Pretražujući o Pamiru sam i naleteo na njih. https://www.youtube.com/feed/subscriptions/UCA-HGxbW1T-gCXD8jekZcBA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4649 Napisano pre 3 sati Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, živke je napisao: @mick pa ovako se izgovara kod nas, uglavnom je oslovljavamo sa "Iči" u razgovorima . Malo šale, ne može da škodi. Ali što da ne, hteo sam da dodam i orginalno ime u naziv teme, ali izgleda da ja to ne mogu da uradim. Ovo je ipak malo pretenciozno Pa pazi...ona je krenula u ovu sezonu sa namerom da ''čuje'' žene u tim delovima sveta. Ne meša se u politiku ali se trudi da prikaže žene u svim okolnostima. Zato kažem da joj ti delovi sveta nisu dorsli...jer zemlja gde državni službenik uzme njen pasoš i postavi pitanje ''nemaš muža?'' oslikava stanje sloboda i prava kao i nivoa Društva u celini. Ona to tiho radi ali nesumnjivo je da će u nekom trenutku to na glas reći ili napisati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15472 Napisano pre 3 sati Cool tip, 3205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Meni ona ko rod rodjeni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2987 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1028 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Blackened je napisao: Haos, Kinezi totalno zatvoreni (na stranu sto je blokirano skoro sve na internetu, mora VPN, alternativni servisi). Ne mora ništa ako ubodeš dobar e-Sim, sve radi bez problema.. ja nisam upalio VPN ni jednom za 7-8 dana tamo. Ja sam je gledao pre par godina kad je vozila CRF Rally, bogami svašta je prošla od tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8499 Napisano pre 3 sati Drug član, 2891 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mick ok, onda nisam skroz razumeo šta si hteo da kažeš. Te zemlje su takve kakve su, i to je opšte poznato. Ali u tom smislu nisu mnogo različite ni afričke, južno-američke. Kao što rekoh - od svih mesta na kojima je bila, a za koja možemo reći da su nam relativno dostupna (severna Afrika, bliski istok, centralna Azija) - meni je ovo sad, konkretno Tadžikistan, Pamir itd. najzanimljivije. Oduševljavaju me one planinčine, doline, visoravni, prazna prostranstva. Hej ona se vozi na 4000 mnv. ne prevoj, nego kilometrima tako Ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1505 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Zainteresovan, 820 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, andrej. said: Ne mora ništa ako ubodeš dobar e-Sim, sve radi bez problema.. ja nisam upalio VPN ni jednom za 7-8 dana tamo. Ja sam je gledao pre par godina kad je vozila CRF Rally, bogami svašta je prošla od tad Da, verujem da ima nacina interenet resiti ali je motor najveci problem, izadju preko 1000e+ samo dozvole za prolazak Kinom i jako komplikovano, nema slobode za kretanje svojim vozilom. Vecina kroz Aziju posalje motor da preskoci taj deo. Sto i nije bas neko resenje, i isto skupo bude. Promenio pre 2 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 126 Napisano pre 1 sat U prolazu, 57 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo nova epizoda, pre 40 min. Pratim negde od druge sezone, svaku epizodu od početka do kraja. Ova sezona je definitovno najbolja. Centralna Azija je baš prelepa. Verujem da je zaslužna za bar 30% kupljenih CRF 300L/rally motora (uključujući i moj ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 643 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 528 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Ne samo GS, nego pitanje je koliko ljudi odavde bi smelo da krene sa svojim trenutnim motorom na ovakvo putovanje. Recimo da se ograničimo na osmu sezonu, i (centralnu) Aziju. Ne u smislu offroad i to, može li ili ne, nego čisto što se pouzdanosti tiče, i onoga što je još bitnije: a to je da li će se moći popraviti kada se pokvari ? Brate zesce nju boli uvo za to. Ona kad joj propadne putovanje kupi kartu, sedne u avion i ode kuci. Motor ostavi da se snalazi sam pa i on nadje put do kuce za 6 meseci nekim brodom... Mislim svaka njoj cast apsolutno, nista negativno o njoj. Hocu da kazem, ima ljudi koji sanjaju ove stvari, a ne koci ih ni hrabrost, ni motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4649 Napisano pre 1 sat Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Nightrider Z je napisao: Brate zesce nju boli uvo za to. Ona kad joj propadne putovanje kupi kartu, sedne u avion i ode kuci. Motor ostavi da se snalazi sam pa i on nadje put do kuce za 6 meseci nekim brodom... Mislim svaka njoj cast apsolutno, nista negativno o njoj. Hocu da kazem, ima ljudi koji sanjaju ove stvari, a ne koci ih ni hrabrost, ni motor. Ako si pratio period korone...ispekla je ona zanat što se tiče transporta motora od jedne tačke do druge. Težak put je prevalila da bi sad mogla da izabere motor star 100 godina sa karburatorom i da se otisne u najprašnjaviji deo sveta a da pri tom ne brine....toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3691 Napisano pre 53 minuta Drug član, 1076 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne želim da oduzmem ništa od njenih zasluga, ali ovdje gdje se ona trenutno nalazi u smislu gledanosti, može da krene sa bilo kojim motorom, svaki će joj donijeti gledanost/pare. Svaki kvar donosi dramu, a to donosi gledanost. Jeste za ovu sezonu odabrala star motor, ali realno, na njemu su stare samo plastike. Sa druge strane, iako mi uživamo, ovo je njoj sad postao posao, siguran sam da ima dana kad se i njoj samoj sve to smuči. Nešto ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8499 Napisano pre 50 minuta Drug član, 2891 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Nightrider Z said: Brate zesce nju boli uvo za to. Ona kad joj propadne putovanje kupi kartu, sedne u avion i ode kuci. Motor ostavi da se snalazi sam pa i on nadje put do kuce za 6 meseci nekim brodom... Pa ne bih se baš složio. Prvo jer je njoj motor sredstvo za rad, sa njim putuje i zarađuje. Ne verujem da bi tek tako prekinua sezonu i otišla kući. A drugo - ne verujem da joj je sve jedno da li će motor da joj se pokvari u nekoj zabiti, desetinama kilometara od ljudi i civilizacije. 3 minutes ago, miki said: Jeste za ovu sezonu odabrala star motor, ali realno, na njemu su stare samo plastike. Upravo ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 643 Napisano pre 17 minuta Zainteresovan, 528 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Opet kazem, njoj svaka cast ali za bilo koji kvar motora, ona ima resenje, i to nije medju vecim problemima. A kao sto Miki rece, tako dobija i gledanost. Ali to nije poenta Moj komentar se odnosio na tvoju konstatciju da ljudi ne bi smeli GS-ovima i drugim motorima da krenu na takav put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8499 Napisano pre 5 minuta Drug član, 2891 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nije bila konstatacija, više pitanje, jer i sam sam se pitao isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7052 Napisano pre 5 minuta (promenjeno) Enduraš, 6629 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema. Zamolio bih sve da ne pominju GS uopšte, otići će tema u Q. Pratim je maltene od početka, mada neke delove sam preskakao, nisam sve gledao, povremeno se zasitim, pa se vratim opet gledanju. Snimke koje izbacuje su u rangu discovery emisija, nije ni čudo sto ima toliko pratilaca, bas je usavršila "zanat" snimanja i putovanja. Napisala je i knjigu o svom zivotu/putovanjima, planiram da je kupim i pročitam. @živke zamoli nekog urednika da promeni naslov teme, ne znam sta ti znaci ovo iči buc, bezveze kliknuo Ako ces "po srpski" onda je Iči buts Promenio pre 1 minut član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1505 Napisano pre 1 minut (promenjeno) Zainteresovan, 820 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je to posao, navikla je na sve i naucila sta je bitno, ima neki plan b sigurno. Meni samo malo kontradiktorno ti sto snimaju svaki dan, koliko zapravo uziva u samoj voznji i avanturi tako. Malo mi je neiskreno onda, sve to previse odvlaci od sustine, sigurno mnogo razmislja sta ce snimi i prema tome se vodi. Promenio pre 1 minut član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...