brankoXM 1113 Napisano pre 10 sati MK SO Zandarmerije, 807 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan citat ,odnosi se na hrvatsku : Nakon mjeseci neizvjesnosti Suzuki je konačno objavio cijenu za dugo očekivani SV-7GX a ona u Hrvatskoj iznosi 8.390 eura za bijelu boju, te 8.690 eura za ostale 3 kombinacije boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23560 Napisano pre 5 sati Integrisan, 7594 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23560 Napisano pre 5 sati Integrisan, 7594 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok izgled ali deluje jeftino, bar meni. Ne sumnjam u kvalitet ali ova suspenzija u 2026... bez podesavanja? Klotara, bez dodatne opreme itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6444 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 5280 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Imajte na umu da je EU ukinula carinu za motocikle iz Japana, tako da pretpostavljam da će u EU biti niže cene nego u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1722 Napisano pre 3 sati Drug član, 2121 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pročitao negde da je cena 8390e kod nas. Sad ne mogu da nadjem gde sam čitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...