Jump to content

Moto Zajednica

Bering C-protect airbag prsluk, iskustva i preporuke

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Rezervisala sam u Barelu Bering C-protect airbag fluo prsluk u M/L veličini i verovatno ga preuzimam sutra. Nadam se da će odgovarati jer su mi sve jakne M a nosi se preko. Lično sam želela crnu boju ali nema i najverovatnije neće ni uvoziti. Sad imam par dilema. Ovaj model više ne postoji na sajtu Beringa već samo nova verzija nazvana Air Evo (koja je rasprodata). Sigurno ću sutra dobiti sve informacije ali me interesuje da li neko već ima ovu stariju verziju i da li boce koje se trenutno prodaju odgovaraju za oba prsluka, kako nabaviti rezervne boce (shvatam da postoji problem sa prelaskom paketa preko granice poštom) ukoliko ih Barel ne bude više uvozio. Da li neko ima informaciju da li će Bering nastaviti proizvodnju airbag prsluka ili sam u većem problemu nego što sam mislila i pre kupovine,

Po temama sam shvatila da se samim silaskom sa motora ne aktivira ali me interesuje da li će se, ako lagano krenem da se udaljavam nakon silaska, potezna traka samo zategnuti i opomenuti me ili će da me napumpa kao idiota na tri koraka pored motora. Takodje ima li neko ko je doživeo, nadam se slučajno, aktiviranje prsluka preko jakne da li se ono što je u unutrašnjem džepu jakne (tu nosim u metalnoj tankoj kutijici dokumenta) utisne u sećanje do kraja života, čisto da na vreme to premestim na drugo mesto 🤔.

Kad stigne prsluk javljam prve utiske bar o kvalitetu, udobnosti, brzini prljanja i takvim sitnicama. Nadam se da neću baš u prvih 15 minuta da uspem i da ga aktiviram 🤣 pa da imam i druga iskustva.

Beringairbagprsluk.jpeg.55da1e15016de822c01777b1c8072547.jpeg

Promenio član Peppermint
greške u kucanju
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja