živke 8113 Napisano pre 8 sati Drug član, 2726 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7086 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 6652 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan BMW je kompletno indijski TSV, pa i ne čudi "jeftinoća" na izgled. Ovde će, kao i mnogo puta do sada da se plaća značka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 304 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da obidjes QJ Srt 450rx ako je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21185 Napisano pre 7 sati Integrisan, 6564 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: Ne. Kao i sto su rekli. Bas cudan potez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1243 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 407 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @OgiBG krecemo sutra na sajam, ako budes po milanu, javni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2178 Napisano pre 7 sati Drug član, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @OgiBG E vazda ti hvala za ove slike! @Rider000 Isti utisak, ta krila mi tako deluju bzvz da je to strašno, potpuno narušavaju izgled motora. Ali sam skontao da itekako imaju funkciju Cf podiže igricu na novi nivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7700 Napisano pre 6 sati Drug član, 2195 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga “ubiju” euro norme nece imati ni krila ni akrapovica ni 200 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1667 Napisano pre 6 sati Drug član, 2089 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel ga ima Moto morini Corsaro GT 750? Meni izgleda odlično na slikama ali nikako da počne da se prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15376 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8098 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Morini nešto grca sa parama, ne ide im baš najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2816 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Andragog, 5394 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pa krenuse ko ludi Morini, Morbideli, Benelli, Benda, Keway, Qingqi, QJ, CF, Jawa, Zonsgen, Peda, Kove, Voge i ko zna ko jos... ko ce to sve kupovati. Promenio pre 6 sati član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8113 Napisano pre 5 sati Drug član, 2726 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego dobro, motori trte mrte, sve to isto, nego ovo sam čekao, barem privh 3 minuta, dok Ogi izbaci svoj video na temu (nadam se ;D ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 693 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan @bobi_krofna vracam se sutra za bg avion mi je pre podne. Nekom drugom prilikom @živke video ne al ce biti slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2178 Napisano pre 4 sati Drug član, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Nova tema EICMA 2025 - Devojka dana 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21185 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6564 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 824 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bopk said: Jel ga ima Moto morini Corsaro GT 750? Meni izgleda odlično na slikama ali nikako da počne da se prodaje. Ima ga, ali kako si rekao - nikako da počne prodaja... X-Cape 1200 smo čekali 2 godine, počela prodaja pre nekih mesec dana nešto stidljivo, recenzija ima tek po neka.. Prelep, sve ima... Ali cena 14.000e (ja sam zamislio 12 da bude) i potrošnja na jednom testu 8, drugom 7 litara, mnogo. A sa takvim mlakim nastupom nisam baš ubeđen da kupim nešto od njih (iako mi se skoro sve sviđa). GT sam baš čekao, ali sad i da krene, hm... Tu su i svi ostali, onaj Alltrhike, pa Kanguro 300 rally... QJ je dovukao baš puno modela, pa i njihov "MT450", R-ovi sa 129 i 144KS.. Njihov 300 rally, itd. Fort 600.. Ima svega Promenio pre 4 sati član Robi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 986 Napisano pre 40 minuta Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Crusiym 400 исти Voge SR 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...