Robi 846 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe Napisao sam to zbog tube type točkova, ne mogu da se nagovorim na iste A baš mi se sviđa. Nije mali, ja sam 190/80. Auspuh je taj standardni tako nisko da bi kupili Akrapovića koji stoji kako treba 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5053 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 508 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Robi je napisao: stoji kako treba Pošteno, akrap dobro pristaje. Ali mi je ovo sto si visok 190, dalo dobar uvid u veličinu motora. A kako reče @Gliga i težina mora biti takva. Ipak ovo gabaritno uopšte nije mali motor. Vreme će pokazati, ali i dalje mislim da ovaj KLE ima potencijal za dobru prodaju u Srbiji. Jbt, sad videh da je na sivom totalno drugačije sedište. Dobra opcija, u zavisnosti od potreba... Promenio pre 1 sat član Tumbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8249 Napisano pre 53 minuta (promenjeno) Drug član, 2788 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj video, stvarno mnogo lep motor. Mislim da će mu to biti jedan od glavnih aduta. Nego kada bi uopšte on trebao da se nađe u prodaji, zna li se ? Kod nas ? Promenio pre 52 minuta član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 760 Napisano pre 48 minuta (promenjeno) Svrati ponekad, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima kako izgleda sa strane polozaj nogu na zemlji. Isto sam visine 189-190 Mene je iznenadio ima dosta mesta. Inace devojka koja je fotografisla mene je 171 i nije mogla sa obe noge da dodirne pod kad je sela(ili je vrhovima prstiju mogla ne mogu da se setim sad...) Promenio pre 45 minuta član OgiBG 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 21 minuta Integrisan, 6636 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas sto se bojimo tube type pneumatika, moze li da se uplati Atlas24 kao i za auto, ako mi se probusi guma lepo nazovem i iskoristim slepanje zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...