srbac 2806 Napisano juče u 17:57 Andragog, 5366 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.cycleworld.com/bikes/kawasaki-kle500-abs-first-look/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5918 Napisano juče u 18:00 Advanced Member, 2216 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost sasvim u skladu sa mojim ocekivanjima. Dizajn jeste lep, ali ovo je bas za nezahtevne korisnike. 17 zadnja guma nema sta da trazi u ovom segmentu.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2806 Napisano pre 23 sati Andragog, 5366 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan ISto kao i NX500, nema tu mesta. Malo bolje ogibljenje ima od Honde, 200mm nazad i 210 napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 891 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj PR menadžer samo što nije zaspao, entuzijazam mu izgleda ostao kući 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2806 Napisano pre 23 sati Andragog, 5366 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan 187 kg sa punim tankom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 722 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/Qu8RA6JaKh0?si=JaEPFGt0u2Pwp5nV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9049 Napisano pre 23 sati BJB Maxi Scooter Club, 6508 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo koju i ja da prozborim, radi izgleda, na konto da je novi KLE lepši od MT-a... Daću jedno lično opažanje... Pisao sam već ovde, MT sam kupio bez probe, čak nisam 'teo ni da ga pale u salonu. Jedan od razloga je taj što mi je dizajnom bio osoben, nekako svoj i to mi se jako dopalo. Naravno da sam znao u sitna crevca sve o njemu... Ovaj novi KLE mi nekako isuviše podseća napred na novu Afriku. A opet ne kažem da nije lep 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21048 Napisano pre 23 sati Integrisan, 6499 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2216 Napisano pre 23 sati Drug član, 991 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo pazario. Ovako na prvu. Imao sam dva komada, zasto ne bih i treci. Lep bas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3806 Napisano pre 22 sati Drug član, 1884 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Lepota je u oku posmatrača, u klasi meni 450mt i dalje najlepši.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 178 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bar da ima jači motor, očekivao sam više, slab napredak za 30 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9049 Napisano pre 22 sati BJB Maxi Scooter Club, 6508 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa jebeš ga A2, nema tu prostora sad da bude aždaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2043 Napisano pre 21 sati Drug član, 1388 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Videh premijeru. Sta znam nije lose, idalje mi je interesantniji 450mt. Videcemo cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21048 Napisano pre 18 sati Integrisan, 6499 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je zadnji tocak 17 a ne 18? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2806 Napisano pre 18 sati Andragog, 5366 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan To je popularno u Zimbabveu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5918 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Advanced Member, 2216 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Motorcyclist je napisao: Zasto je zadnji tocak 17 a ne 18? Zato što su pogodili stativu, isključili se iz konkurencije. Mislim da je ovo jedini aktuelni model na tržištu sa 21+17 kombinacijom. Opasno sužavanje izbora guma (doduše, nije ovaj motor ni predviđen za ozbiljniju vožnju van asfalta). Promenio pre 18 sati član Gliga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3263 Napisano pre 12 sati Drug član, 1020 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Motorcyclist je napisao: Yamaha jos ne planira malu teneru? Navodno će iskoristiti CF-ov 450 motor, svakako su sad u kooperaciji. Izgleda da je Kawasaki išao na averziju zapadnjaka prema svemu kineskom, i sudeći po komentarima po socijalnim platformama, uboli su u centar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2806 Napisano pre 11 sati Andragog, 5366 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan I MT450 na papiru ne izgleda sjajno ali ga ljudi voze svuda. Tako ce i KLE krenuti po TETu itd, i bice kojekakvih nemogućih videa kao sa T7, koje voze profesionalci sa ogibljenjem koje kosta vise od celog motora ! Koga briga za 17 cola. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2216 Napisano pre 10 sati Drug član, 991 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Za tockove manje vise, voze ljudi trotinete, vozice i KLEa, meni vise bode oci ovaj auspuh, kud ga ostavise ovako ravnog, mogao je lepo pod sediste i 35 - 40 stepeni, motor bi delovao mnogo agresivnije i sposobnije. To mi se jedino vizuelno ne svidja. Mozda jos i dupli disk napred, ali to manje vise. Mada gledam sinoc klipove, na jednom se pojavi neki sa aftermarket delovima, Akrapovic me poslusao izgleda, vec ima auspuh koji mu mnogo bolje stoji. Pa kad ga pre napravise? Koja je to banda, sve se zna u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9049 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 6508 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike ono što su sažele koleZe u prethodnih par postova je i moje neko razmišljanje. Ovo će zamišljeno (ai bio je kad) Entry level bike, ulazak u svet u ono vreme endura, sad ADV motora. Nije mu bitno da kida sa performansama i tehnikalijama ali ima jedan adut već pomenut od strane @miki -ja: NIJE KINEZ! i tu će imati Veeeliku populaciju budućih mušterija. 90% njih neće pipnuti vešanje, fabrike guma će propratiti dimenzije 17-ice, biće aftermarket delova na kile, biće moto influensera koji će sa njim voziti trekove ala Romaniac-a, leteti po 10 metara, ići kroz vodu duboku metar i blato od pola metra... Biće tu i cena prolaz za taj deo moto populacije: nećeš Kineza - jbg to toliko košta... Tradiciju imaju. E sad, čekamo ostale velikane da ulete u klasu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2043 Napisano pre 8 sati Drug član, 1388 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Cena 6.600 dolara, hm hm... Prodavace se ovo. Al ne kontam 21 tocak, unutrasnje gume a zadnji 17" i klirens 168mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2514 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 906 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 6600 je obična verzija, ovaj što liči na motor je 7600 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3730 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1795 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se kakav je osećaj težišta,deluje da je visoko. meni "poliva"izgled na neki MotoMorini x cape i sl. Promenio pre 7 sati član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7979 Napisano pre 6 sati Drug član, 2691 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, miki said: Navodno će iskoristiti CF-ov 450 motor, svakako su sad u kooperaciji. Prvi put čujem. Odakle to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3263 Napisano pre 6 sati Drug član, 1020 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Šta, da su u kooperaciji ili da će uzeti motor? Prvo je čini mi se još od 2023., ovo drugo sam sinoć negdje pročitao, ali je vjerovatno glasina, zato sam i rekao navodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...