Havarisan 189 Napisano Octobar 18 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vuleta je napisao: Sve mi to prelazi budzet, hvala. Nekad, tj. skoro uvek je bolje da predje budzet odmah startu (kupis zglavan motor, zdrav), kasnije i kada bi hteo da ulozis jos 2000€ nikad ne bude kao onaj sto je bio 500€ skuplji. 3 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2119 Napisano Octobar 18 (promenjeno) Drug član, 1321 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem, onda strpljenje pa ce se pojaviti kad se najmanje ocekuje. Promenio Octobar 18 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 189 Napisano Octobar 18 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, dtesic je napisao: Motor je u Geteborgu ,nove gume i akumulator ,kupljen drugi pa je ovaj na prodaju Koja je cena Honde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 387 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan 1500e 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8516 Napisano Octobar 19 Ne silazi, 3458 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, icecool said: Što se tiče Nemačke ja imam dva predloga Honda CBR 1100XX - 2000 god 113.614 km Registrovan još godinu u Nemačkoj 150 KS Einspritz Lično moj Kawasaki ZX-9R 1999 god 54.000 km Registrovan još godinu u Nemačkoj 140 KS Karburator Oba su po ceni 2000 Euro franko na adresu odjavljeni za export.Znači carina je tvoja. Mogu dostaviti u Novembru kad idem autom.Pozdrav ... Uh.. Sad sam se zamislio.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 601 Napisano Octobar 20 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je realna cena ovog motora da Vam se dostavi na adresu odjavljen?Može li mi iko reći? Suzuki GSF 600, proizveden 1998. godine. Model: Suzuki GSF 600 • Godina proizvodnje: 1998 - 52.000 km • TÜV (nemački MOT): važi do avgusta 2026. •(Pali-Vozi ali bukvalno) Stanje: ispravno za vožnju, sa normalnim znacima habanja Istorija/istorija održavanja: • Ultrazvučno čišćenje karburatora, uključujući podešavanje, pre oko godinu dana • Nova zadnja guma (pre oko 2 godine) • Nove kočione pločice, napred i pozadi, pre oko godinu dana • Zamena ulja prošle godine Dodaci: • Dva kofera i nosač za prtljag (Hepco Becker, nisu na slici ali su uredni) MRA Vizir + MIVV Auspuh sa ABE (Potvrda o usaglašenosti) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 920 Napisano Octobar 20 Drug član, 891 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, ali ne znam da odgovorim na vase pitanje iz razloga sto ne znam ni priblizno cenu carine i amss. Znam jedino da je registracija od prilike 200e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 601 Napisano Octobar 20 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ni ja, ali nemoguće mi je da shvatim da prodajete dobar motor za malo novaca a tražite bolji uz dodatatk 300 Eura da bi Vam ostalo 200 za registraciju pa da to bude u 2000 Eura ili manje.To je cena malo boljeg servisa, a ne ulaganje u drugi motor.Tako nešto možete kupiti od nekog kome je zagorelo do nokta.To se nezove "realna cena", nego ko sačeka zimu, na tuđu nesreću, može pazariti dobar motor.Nema to veze sa mi bajkeri smo braća, i ostalim parolama.Niti sa realnom cenom motora.Nemam šta da ponudim.Srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 920 Napisano Octobar 20 (promenjeno) Drug član, 891 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli, cini mi se od samog starta. Svejedno, srecno i vama. Trazimo dalje... Promenio Octobar 20 član Vuleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 201 Napisano Octobar 20 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 10. 2025. at 13:23, Vuleta je napisao: Dakle, kupio bi motor najmanje 25 godina star, pozeljno i vise. Da nema direktno ubrizgavanje, ni slucajno abs i druge moderne sisteme, migavci da budu žuti, a far kockast sa H4 sijalicom. Po mogucstvu 4 cilidra, ali bi uzeo u razmatranje i manje, ako je bas dobro stanje. Tipa diversion,cb750,inazuma,bandit, gsxf,zephyr,zrx,zr7s,cbr1000f,fazer,paneuropean,rf900 pa tek onda tdm,deauville,transalp,kle isl. Cena do 2.000 evra. Sve motore sa oglasa znam, neke sam i gledao, a bolje da nisam. Ne zurim, mogu da kupim sutra ili za 6 meseci... U potrazi sam za nekim od modela sa pocetka tvog spiska,za 2000e ne moze da se nadje,a da je bez nekog velikog ulaganja.Cene im sigurno nece padati vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3545 Napisano Octobar 21 Drug član, 1280 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 10/17/2025 at 1:23 PM, Vuleta said: ...kupio bi motor... migavci da budu žuti, a far kockast... ... On 10/18/2025 at 6:34 PM, dtesic said: Ovaj ima okrugli far Ne, čekaj, 'kockast' je ipak. Ili okrugli na ćoše... Aaaargh, kako se ovo deklariše Šalim se malo, nije bitno, motor je nestvarno dobar i odlična je ponuda 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 920 Napisano Octobar 21 Drug član, 891 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Far je definitivno bio jedini kamen spoticanja ovde Sve dobre ponude iz ove teme mozete iskoristiti i vi drugi članovi, ako ih vec smatrate za takve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5693 Napisano Octobar 21 Drug član, 1223 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan XJ900s '95 Sipaj i vozi. 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8059 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Drug član, 2709 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 10/18/2025 at 6:34 PM, dtesic said: Motor je u Geteborgu ,nove gume i akumulator ,kupljen drugi pa je ovaj na prodaju Koji je ovo motor, lepo izgleda ? edit: Aj da odgovorim sam sebi. Izgleda da je Honda CB750 FZ Integra, 1982 - 83, tako nešto. Ili je 900 ? Pišite ljudi, baš me zanima Koliko li bi ona izašla do ovde ? Još nekih 1000 - 1500 evra , pretpostavljam ? Promenio Octobar 21 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13591 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 3074 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Atorn je napisao: XJ900s '95 Sipaj i vozi. Na ovom motoru nema ništa da se radi, pa ni da se opere ...u odličnom stanju, vozi se svaki vikend. Preporuka. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2634 Napisano Octobar 21 Drug član, 1220 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sam dovoz motora iz CH je oko 350-450e, svi troškovi do registracije iznose izmedju 400-600. Dakle okruglo 1000e gore/dole. Razumem Vuka, razumem i trenutno tržište. Ja sam taj u čijem je vlasništvu prešao njegov crveni Bandit. I dalje medju top 3 mojih motora po generalnom stanju (a imao sam ih dosta). Pojaviće se sigurno povoljan i dobar motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 920 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Drug član, 891 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: XJ900s '95 Sipaj i vozi. A paaaaa, sad pričamo pravu priču. Nek mi neko da kontakt od ovog finog čoveka @Atorn @Blaza Promenio Octobar 21 član Vuleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 920 Napisano Octobar 21 Drug član, 891 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Zakuvalo se, ima na pp i jedan gsxf 750 u ponudi, kao i F650gs samo sto je on direktno ubrizgavanje i ima abs pa odudara od inicijalne zamisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 201 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, živke je napisao: Koji je ovo motor, lepo izgleda ? edit: Aj da odgovorim sam sebi. Izgleda da je Honda CB750 FZ Integra, 1982 - 83, tako nešto. Ili je 900 ? Pišite ljudi, baš me zanima Koliko li bi ona izašla do ovde ? Još nekih 1000 - 1500 evra , pretpostavljam ? Kod nas Boldor F2,a to integra mozda za neka trzista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13591 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 3074 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Vuleta, javiće se već vlasnik sa brojem telefona, da ne pišem ja... Mnogi sa foruma su upoznali @Atorn, vozili se zajedno, i znaju kakav mu je motor. Mator po godinama (kao i vlasnik ), ali stvarno savršen... Ostalo je na vama... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4680 Napisano Octobar 21 motoras, 2570 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Koji je ovo motor, lepo izgleda ? edit: Aj da odgovorim sam sebi. Izgleda da je Honda CB750 FZ Integra, 1982 - 83, tako nešto. Ili je 900 ? Pišite ljudi, baš me zanima Koliko li bi ona izašla do ovde ? Još nekih 1000 - 1500 evra , pretpostavljam ? To je Boldor 750 f2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 702 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, stari roker said: To je Boldor 750 f2. Zar nije samo 900 bila Boldor? Kako god, mnogo sam se lozio na i na 750 i na 900 kad sam bio klinac. PRavi muski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8881 Napisano Octobar 21 Drug član, 3246 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Boldor je 900. Ovu su zvali "mali Boldor". Pošto su praktično istog izgleda, primio se naziv za obe. A nisu. I obe su sjajni motori. Malo prekomplikovani zbog puno lanaca u sebi, ali su upravo ono što ja smatram pravim japanskim motorom. To, Kawa Z, Suze GS...UJM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7065 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 6641 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E vidiš, dobro je da si pomenuo te motorne lance. Svi ti stari motori imaju lance na sve strane, pa tu ume da bude "muzike" razne. Kawa je to nekako zadržala najduže, pa ih ima i u motorima koji su još prodavani i u ovom veku...a vuku korene iz prošlog. Tako da, kako već rekoh, super je ta "starudija"..al' nije baš dobro ići gologuz u koprivu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 369 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 345 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza, ne bih se slozio sa tobom. Motor je savrsen, al @Atorn je ozbiljno otkacen. Al nas je, pa mu sve oprosteno. Ozbiljna preporuka za diverziju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...