bopk 1667 Napisano juče u 08:15 Drug član, 2087 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sivi običan izgleda super sa koferima i opremom. Za 700e razlike uzeo bih sa alu felnama i ne bih trepnuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1998 Napisano juče u 08:20 Drug član, 2956 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2051 Napisano juče u 08:38 Drug član, 1398 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj sta ti se najvise svidja Ja sam odmah prelomio na ovog i nisam pogresio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2650 Napisano juče u 18:07 Drug član, 1633 postova Motocikl: SUZUKI (V-Strom 650, Address 125) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, brankoXM je napisao: 8400 xt,7700 obican ne znam,meni se svidja na slikama sivi,beli ,ali beli ima plave felne to i nekako smesno. jeste,na crnom su lepe zlatne felne. zuti sam jedino video uzivo i moze da prodje,sem onog plavog gornjeg dela sedista. plavo sa zutim motorim,gde su im oci bile. e sad crni zuti i beli su xt,ostali obicni Lepo izgleda ova siva boja (nardo grey) uživo sa livenim felnama, takodje i ovaj crno zlatni xt, danas sam imao prilike da ih vidim oba jedan do drugoga. Poznanik kome sam prodao opremu za stroma, danas mi je ponudio xt model 2025 godina, prešao 2000 km, ima na sebi opreme koliko sam video sigurno za 1500 eura, možda i više. On prelazi na 1000-ku pa ovaj ide na prodaju, cena 8500, ako ti je intesantno mogu ti proslediti kontakt. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 894 Napisano juče u 19:12 MK SO Zandarmerije, 732 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan prelep je,bez komentara,ali kad dodjem do te cifre,a dosao sam,kupicu nov. oprema kao oprema, sem kofera nista mi nije odmah neophodno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 39 Napisano juče u 20:25 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super ponuda, samo ovaj kofer nov je 350eur a gde je sve ostalo...razmisli, sigurno će ti zatrebati bar stitnici ruku, rollbar i stender, to u početku ne treba mi pa onda sve po redu se kupuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 894 Napisano juče u 20:37 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 732 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan upravo to. u pocetku mi ne treba,a posle kupujem sta mi treba. bitan mi je motor, oprema nije motor. hocu nov, i nov ce biti, jednom u zivotu da nesto isteram iz radnje. nista mi tu ne igra 1500e opreme,oprema nije motor,tako ja na to gledam. tvrdoglav sam kad nesto zacrtam,i tako mora da bude, makar bio ovaj i 5000e Promenio juče u 20:39 član brankoXM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...