nuk 455 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Džim Džarmuš je napisao: @brankoXM Stekao sam utisak da se strom lako prodaje kao polovan,ako ti ne legne prodaj ,zameni..S'njim ces se najmanje zeznuti ako vam veza ne bude funkcionisala. Baš takvih koliko hoćeš u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3714 Napisano pre 23 sati Drug član, 1789 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Znači i njega poljuljali Kinezi ili kao BMW mnogo narod kupuje pa mnogo i prodaje po oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 879 Napisano pre 15 sati MK SO Zandarmerije, 714 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nama bolje kao kupcima,samo nek se ljuljaju. da sad ne ulazimo u pricu japan kina, secam se kad je bila ona navala baotiana,sprintova i ostalih 50 ccm kineza, bilo dzabe,svi vozili, nema ko nije prodavao, bilo ih na prodaju ispred prodavnica, robnih kuca, prodavnica auto delova,marketa... nestadose bez traga.po negde se pojavi po neki raspao izgoreo na suncu i rascvetalih plastika. dobro ovi sada su bolji,ali i skuplji. bilo kako bilo,briga nas,za nas bolje. povecavaju konkurenciju i to je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 39 Napisano pre 13 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednog takvog, nije izgoreo na suncu , sprint exactly, najviše je bilo i onih sprint basic, pa max itd. mislim da je u Rodi 2013 kupljen. Nego, koju boju Stroma biraš? Ako ti nije bitno nov, sada je i lepa ponuda polovih. Ja kada sam kupovao početkom godine bio je slab izbor pa se odlučih za novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 879 Napisano pre 3 sati (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 714 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan boju cu morati uzivo, ali svidja mi se ovako nesto na slici. kad smo cec kod kupovine,da li se isplati uzeti odmah crash bar,,gornji kofer,bocne kofere,nosace bocnih.... ili to kasnije traziti posebno. moze li sta da se ustedi a da nije nesto sitno ? mada ovo nije xt,ima alu felne. Promenio pre 3 sati član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2035 Napisano pre 3 sati Drug član, 1378 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXMbrankoX Razlika je 20tak eur. Uzmes odmah kod Atile(ako kod njega uzimas motor) da ti montira i givi crash barove i teras kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1510 Napisano pre 3 sati Drug član, 1251 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam gledao sve te varijante sa kupovinom sa i bez pa kupovinom naknadno, delovalo mi je manje bolno da sve kupujem posle polako. Ali kada se stavi na papir....to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...