Jump to content

Moto Zajednica

TRILEMA tracer7,versus 650,strom 650 ?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 411 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X
pre 42 minuta, Džim Džarmuš je napisao:

@brankoXM

Stekao sam utisak da se strom  lako prodaje kao polovan,ako ti ne legne prodaj ,zameni..S'njim ces se najmanje zeznuti ako vam veza ne bude funkcionisala.

Baš takvih koliko hoćeš u oglasima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1789 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Znači i njega poljuljali Kinezi ili kao BMW mnogo narod kupuje pa mnogo i prodaje po oglasima.

• MK SO Zandarmerije, 714 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

nama bolje kao kupcima,samo nek se ljuljaju.  da sad ne ulazimo u pricu japan kina, secam se kad je bila ona navala baotiana,sprintova i ostalih 50 ccm kineza, bilo dzabe,svi vozili, nema ko nije prodavao, bilo ih na prodaju ispred prodavnica, robnih kuca, prodavnica auto delova,marketa... 

nestadose bez traga.po negde se pojavi po neki raspao izgoreo na suncu i rascvetalih plastika.

dobro ovi sada su bolji,ali i skuplji.    bilo kako bilo,briga nas,za nas bolje. povecavaju konkurenciju i to je dobro.

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Vstrom 650 M5

Ja imam jednog takvog, nije izgoreo na suncu 😁, sprint exactly, najviše je bilo i onih sprint basic, pa max itd. mislim da je u Rodi 2013 kupljen.

Nego, koju boju Stroma biraš? Ako ti nije bitno nov, sada je i lepa ponuda polovih. Ja kada sam kupovao početkom godine bio je slab izbor pa se odlučih za novi.

• MK SO Zandarmerije, 714 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

boju cu morati uzivo, ali svidja mi se ovako nesto na slici.   kad smo cec kod kupovine,da li se isplati uzeti odmah crash bar,,gornji kofer,bocne kofere,nosace bocnih.... ili to kasnije traziti posebno. moze li sta da se ustedi a da nije nesto sitno ?   mada ovo  nije xt,ima alu felne.

viber_image_2025-10-10_13-24-12-395.jpg

Promenio član brankoXM

• Drug član, 1378 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@brankoXMbrankoX Razlika je 20tak eur. Uzmes odmah kod Atile(ako kod njega uzimas motor) da ti montira i givi crash barove i teras kuci...

• Drug član, 1251 postova

Kada sam gledao sve te varijante sa kupovinom sa i bez pa kupovinom naknadno, delovalo mi je manje bolno da sve kupujem posle polako. Ali kada se stavi na papir....to je to.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja