Zarkela 2062 Napisano Avgust 20 Drug član, 1293 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i na komunikaciji i na trgovini. Bice ovo dugo prijateljstvo koliko vidim, kao iz Crna macka beli macor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2259 Napisano Avgust 20 BJB Maxi Scooter Club, 850 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad zamišljam Nešu kako ide busom sa ručnim prtljagom - 4 litre ulja da zameni pred polazak kući i osnovnim setom alata za pretres CVT-a 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta zamisljas! Javim vreme susreta pa dodji da uzivo vidis Sat vremena sam razgovarao sa Vukom, naleteo sam na slicnog sebi P.S. I dok ovo kucam u kutiji imam 12L silkolene pro4 ulja, sta znas... Treba podmazati nesto... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk1312 57 Napisano Avgust 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zvornik Motocikl: TMax 530 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, N.F.S. said: Kakav kvalitetan razgovor! Zadovoljstvo je sa elokventnom i kulturnom osobom komunicirati... Hvala puno Neso. Takodje i meni je zadovoljstvo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije od sada ali to je to! (Ovo je odlazak po crnu cbf1000 koju je Marko05 nasao) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1385 Napisano Avgust 20 Drug član, 1193 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Samo da razjasnimo, da li je ovo u zelenoj bočici u rancu ulje za Hondu ili voda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aditiv za mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15079 Napisano Avgust 20 Integrisan, 8008 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da se kladim da ćeš biti prezadovoljan T Maxom. Praktičnost skutera za svaki dan a dinamika motocikla srednje kubikaže. Odličan paket. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 370 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se kupuje motor, svaka čast. Inače, ja sam kupca mog skutera vozio kroz grad da završimo formalnosti jer je čovek iz drugog mesta, bilo nam je praktično i podjednako neprijatno ali sam koristio tamni vizir, njega ionako niko ne poznaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2023 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 604 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan I mene je Nesa vozio kroz KG kad sam kupovao Integru od njega. Ne znam dal je njemu bilo neprijatno, meni nije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ga jos kupio Ako je po mojim nekim merilima biti ce moj! Ja muku sa vremenom mucim, mogu li nekoga od meni poznatih zamoliti da se sa Vukom nadje i pogleda kao moje oci i usi u Bg, neko ko mi je 5 motora nasao @Markone88 npr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, francuz69 je napisao: I mene je Nesa vozio kroz KG kad sam kupovao Integru od njega. Ne znam dal je njemu bilo neprijatno, meni nije Uzivao sam u nasoj voznji! Neka mi se javi neko od poznatih a voljan da pogleda i poslusa, Vuk je decko za primer (po razgovoru sudeci) ali je suvise kratko ovde da "na rec idemo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 20 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @Vuk1312 prosleduce ti Nenad moj broj, pa se gledamo prekosutra (petak) u toku dana. Dalje se dogovaramo preko telefona @N.F.S. javljam utiske i potvrdjujem kupovinu sa lica mesta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Vuk1312 je napisao: Momci vi se blesavi majke mi Saljem ti Markov broj, on se slaze da pogleda i poslusa u moje ime, znaci bukvalno dolazi kao kupac druze... Vise mi je motora on tako nasao (volim ovaj forum i ljude ) Njemu se javi pa utanacite, hvalaaaaa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 20 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, miki said: Živ nisam da l' će kupi? Evo ni sa ženom ne pričam, samo gledam ovde šta se dešava! Narednih 48 sati su ključni Ja kad njegov motor hocu, a 3 sam kupio kod njega, odmah pare upaltim kad oglasi prodaju, imam racun zapamćen, i onda mu kazem cuvaj mi motor a srbi trazi drugi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti i ja smo vise od par motora izmedju sebe razmenili Pa evo i Vucko je tu 2 kom, francuz 1 kom ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Marko je esteta veliki, meni je taj moment veoma bitan.. (a njemu beskrajno verujem) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2270 Napisano Avgust 20 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako zatreba kakav prevoz kolima po Bg javljajte i racunajte na mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je moj drug Tomic! Stize li ti motor? Kada budem dolazio taman da ti sondu ponesem (da, da napravio sam ti!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 20 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, N.F.S. said: Ti i ja smo vise od par motora izmedju sebe razmenili Pa evo i Vucko je tu 2 kom, francuz 1 kom ... Lakse (za oko) je da se sredjuje sta ne valja u mehanici nego u estetici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk1312 57 Napisano Avgust 20 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zvornik Motocikl: TMax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Momci moji dragi, izvinjavam se sto kasnim sa odgovorima ali ne znam kuda cu pre. Nikakav problem. Onda se nadjemo u petak @Markone88 . Nadam se da ti je @N.F.S. preneo informacije o motoru sve jer smo malo detaljnije pisali i rekao mu sta je i kako je. I evo i ovde da naglasim da nam se Neso ne sikira jer nema potrebe. Nema KINE nikakve niti ce ikada biti kod mene. Sve je OEM pa makar ne vozao sezonu celu dok ne skupim novac za OEM deo Promenio Avgust 20 član Vuk1312 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na svom strpljenju koje si pokazao i volji da u susret izadjes, veliko ti hvala... Da se ne setam (a i ti) kada imam drugare tu u gradu. Ako ti je novac potrban brzo ni ti ne brini, poslacu Marku na racun pa ja kada se organizujem da dodjem po masinu (ispade da u petak imam obaveze koje ne mogu odloziti, ali kao sto rekoh na racun da uplatim mogu!). Sto se tice kineskih delova morao sam da pitam, jezim se od tih dodataka, rucica, poklopaca... Ne zameri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk1312 57 Napisano Avgust 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zvornik Motocikl: TMax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, N.F.S. said: Puno hvala na svom strpljenju koje si pokazao i volji da u susret izadjes, veliko ti hvala... Da se ne setam (a i ti) kada imam drugare tu u gradu. Ako ti je novac potrban brzo ni ti ne brini, poslacu Marku na racun pa ja kada se organizujem da dodjem po masinu (ispade da u petak imam obaveze koje ne mogu odloziti, ali kao sto rekoh na racun da uplatim mogu!). Sto se tice kineskih delova morao sam da pitam, jezim se od tih dodataka, rucica, poklopaca... Ne zameri. Nema nikakvih problema Neso. Opet kazem ljudi smo sve cemo se dogovoriti. Samo da smo mi zivi i zdravi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25630 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace nisi prvi koga sam na forumu zamolio da mi skuter doveze a ja da troskove nadomestim, tako sam sw400 hondu kupio i upoznao se sa covekom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2345 Napisano Avgust 20 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Овде на форуму је постало опасно да се представиш, час останеш без мотора… остали ће дебело да размисле 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...