Zarkela 2035 Napisano pre 2 sati Drug član, 1279 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i na komunikaciji i na trgovini. Bice ovo dugo prijateljstvo koliko vidim, kao iz Crna macka beli macor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2074 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 827 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad zamišljam Nešu kako ide busom sa ručnim prtljagom - 4 litre ulja da zameni pred polazak kući i osnovnim setom alata za pretres CVT-a 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25245 Napisano pre 2 sati Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta zamisljas! Javim vreme susreta pa dodji da uzivo vidis Sat vremena sam razgovarao sa Vukom, naleteo sam na slicnog sebi P.S. I dok ovo kucam u kutiji imam 12L silkolene pro4 ulja, sta znas... Treba podmazati nesto... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk1312 34 Napisano pre 2 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zvornik Motocikl: TMax 530 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, N.F.S. said: Kakav kvalitetan razgovor! Zadovoljstvo je sa elokventnom i kulturnom osobom komunicirati... Hvala puno Neso. Takodje i meni je zadovoljstvo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25245 Napisano pre 2 sati Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije od sada ali to je to! (Ovo je odlazak po crnu cbf1000 koju je Marko05 nasao) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1271 Napisano pre 1 sat Drug član, 1180 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Samo da razjasnimo, da li je ovo u zelenoj bočici u rancu ulje za Hondu ili voda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25245 Napisano pre 40 minuta Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aditiv za mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...