Interceptor BP 14038 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 1428 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Čestitke Za moj ukus ova boja i zlatne vile ..bomba,za razliku od one druge boje(kao neka drap,boja peska) koja je kriminal uživo. Vidiš meni opet ona boja peska ili desert je vrh. Sto ljudi sto ćudi...sto žena dvesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 668 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 625 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan 80/20 odnos prodatih u korist desert kako već zovu ovu braonkastu boju, neverovatan broj ljudi koji me startuje i divi se boji a realno, osim što je neobična na motociklu, ružna je. Čak mislim da bi sa zlatnim felnama bila bolja kombinacija. Meni se lično crni više sviđa i mnogi su me ubeđivali da je braon lepši a dileme nije bilo samo iz razloga da crni motocikl kao i automobil više nikad jer ne želim da gledam konstantno štrokavo vozilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4125 Napisano pre 17 sati Drug član, 1899 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Interceptor BP je napisao: Vidiš meni opet ona boja peska ili desert je vrh. Sto ljudi sto ćudi...sto žena dvesta... O ukusima se ne raspravlja ali o neukusu da Ja sam tu boju peska uživo video na sajmu ,na slici mi je bila još i ok ,ali uživo...nekako ta plastika ,u toj boji drap ,baš deluje jeftino i nekvalitetno,što mi sa crnom nije slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 66 Napisano pre 5 sati U prolazu, 74 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, tloken je napisao: Castili su i pola rezervoara goriva Jedna mala ispravka, nije dosao sa pola rezervoara goriva, verovatno se izmuckao na prikolici pa je merac pokazao pogresno kad smo ga spustili. Vezano za boju, cini mi se da fabrika dosta potencira zutu. Zuti model je bio odmah na stanju u Novom Sadu i Beogradu vise komada, a crnih uopste nije bilo u NS, a u BG sam cekao 2 dana da stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 16 Napisano pre 3 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Црни јесте лепши, али је пешчани видљивији. Због ситуације да сам у више наврата имао блиске сусрете са другим учесницима у саобраћају због ”нисам те видео”, поготово ноћу, почео сам да обраћам пажњу и на овај ситан детаљ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 539 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Svoj prvi skuter sam ofarbao u narandžasto, samo iz razloga da bi me što više primetili u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22830 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7267 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad su svi poceli jesti g sa bojama...Samo neke sive i crne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...