Jump to content

Moto Zajednica

Gužva je u gradu? // Biće još gužve // 28. jun. Svi u Beograd // 28.06.2025 skup 16:00h polazak u 17:00h // Ikea Parking Beograd

Recommended Posts

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: /-

Evo i Prelević na N1 kaže da sumnja da su ovo policajci, pogotovo za ono zaletanje maricama. Međutim, verujem da je to više služilo da bude primer za druge civile da to rade jer je efekat postignut, a krivica je na tom nekom nn psihijatrijskom bolesniku.
Ima snimak i gde čovek šleperom uleće u okupljene građane.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1252 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Prelević je u toj emisiji rekao još jednu bitnu stvar, rekao je da sva prekoračenja ovlašćenja policije i primena prekomerne sile i torture ne zastarevaju i da će kad tad biti gonjeni.

• Sviđa mi se 5

• Drug član, 1922 postova

Vidim ovde ima vickastih u pokušaju.

Inače, mislim da ovakve samoubilačke akcije nikako ne treba podržavati bez obzira koliko neko "pomagao studentima". čovek koji želi da se zapali ili na drugi način sebi naudi, a pogotovo ako je motiv borba protiv vlasti je neko kome treba stručna pomoć, a ne ohrabrenje da treba tako da nastavi.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 7

• Drug član, 1811 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Tragično je do kakvog stanja su doveli čoveka koji je sve samo ne slab karakter. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 257 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

Gde sve možete trenutno u Beogradu da se pridružite:

BRANKOV MOST (beogradska strana)
POP LUKINA
BRANKOVA ULICA
FONTANA NBG
ZEMUN GLAVNA SA ŠIRENJEM KA OPŠTINI NOVI BEOGRAD
USTANIČKA (TC KONJARNIK)
Kneginje Zorke / Njegoševa

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1127 postova
  • Motocikl: NEMAM
Vidim ovde ima vickastih u pokušaju.

Inače, mislim da ovakve samoubilačke akcije nikako ne treba podržavati bez obzira koliko neko "pomagao studentima". čovek koji želi da se zapali ili na drugi način sebi naudi, a pogotovo ako je motiv borba protiv vlasti je neko kome treba stručna pomoć, a ne ohrabrenje da treba tako da nastavi.
Brate, ja ga razumem. Mala digresija.

Žena trudna. Plata nema ni na vidiku. Iz firme sve poslali knjigovodstvo takođe, sve u redu ali para nema i to par meseci. RFZO ne možeš da dobiješ da se na glavu posadiš. Gde da idemo, šta da radimo, niko nije kriv ali para nema. Zovi Zemun, ma danima na tel se niko ne javlja. Nekako ponovo centralu dobijem i kažem da ćemo izvršiti kolektivno samoubistvo, nemam za krevetac itd. Isti dan su mene zvali iz Zemuna, nije bilo toliko do njih, bilo je FT1P. Svakako, makar smo znali šta je, da znam đe da udaram. Eksterno knjigovodstvo je zabrljalo. Nisam ništa mogao da uradim, sve su žene, nismo ni povisili ton, svakako su iz firme kad su videli koliko je sati pustili pare za sve zaostale plate. Ali poenta je da sam se osetio nemoćno i nisam znao više na koja vrata da pokucam jer su nas tumbali kao lopticu...
Tako da verujem i ovaj čovek. Nekome se htelo da ga zatvori i on nema drugog izlaza. Makar ti znaš, to ti posao, pravdu na sudu će dobiti znaš i sam kad.
  • Sviđa mi se 1
  • Tužan 4
  • Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 6352 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Opasan pičvajz na Vračaru, policijska brigada (oni što revnosno čuvaju krimose sa čekićima u ćacilendu a još revnosnije tabaju sve redom van ćacilenda) krenula u juriš pa brže bolje u povlačenje kad su krenule kamenice i ljudi navalili... 

Navikli kad krenu da tabaju da svi dignu ruke, par njih snima i viču "sram vas bilo"... Medjutim...

Večeras uhapšen dečko 2010. godište. Šta je plan za ujutro? Da se krene aps po vrtićima? Bolje je dok su mali, posle se otimaju...

Ovo ne sluti na dobro... Nadam se da postoji negde zrno pameti kod ljudi koji rukovode silom. Sami sebi smo najveći dušmani...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 7

• Ne silazi, 1252 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Video sam snimak povlačenja policije. Poprilično delovalo panično. Za uzvrat će sigurno masumice uhapsiti par dece.

• Drug član, 581 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
pre 28 minuta, alexanto je napisao:

Opasan pičvajz na Vračaru, policijska brigada (oni što revnosno čuvaju krimose sa čekićima u ćacilendu a još revnosnije tabaju sve redom van ćacilenda) krenula u juriš pa brže bolje u povlačenje kad su krenule kamenice i ljudi navalili... 

Navikli kad krenu da tabaju da svi dignu ruke, par njih snima i viču "sram vas bilo"... Medjutim...

To ti kažem. 

• Drug član, 1060 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200

Al zato na Novom Beogradu masa ljudi93617c4cc6371d5e77fe659c3fda7d5e.jpg

Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka

• Haha 5

• BJB Maxi Scooter Club, 779 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Apokalipsu će preživeti bubašvabe, Reno 4 i Aljoša, neuništiv je jbt

• Sviđa mi se 4
  • Haha 27

• Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

На адреси Светог Саве 39,
Институт за трансфузију крви се прикупља крв за студентеа са ЕТФ-а Филипа Петронијевића ког је полиција брутално претукла и он се налази у Ургентном центру у шок одељењу.

Потребне су све крвне групе, ко год је у могућности нек оде данас и да крв.

Потребни смо c9491551c64caa847de335f14831f74a.jpg

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: XT1200Z

Ljudi, trese mi se ruka dok pišem ovo. Spremamo se nas dvojica da idemo da damo krv. Dobio sam (nadam se pogrešnu) informaciju da je dečko preminuo. Ima li neko pouzdanu informaciju?

Ljudi, trese mi se ruka dok pišem ovo. Spremamo se nas dvojica da idemo da damo krv. Dobio sam (nadam se pogrešnu) informaciju da je dečko preminuo. Ima li neko pouzdanu informaciju?

Nije, lažna vest.

Posle je išla vest da je iskočio kroz prozor
jer su navodno došli iz BIA da ga smaraju šta da radi i priča kada izađe iz šok sobe.

Jako puno kontroverzi, proverava se

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2789 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Upravo sada, BoxX je napisao:

Nije, lažna vest,
posle je išla vest da je iskočio kroz prozor,
jer su došli iz BIA da ga u postelji smaraju šta da radi i priča kada izađe iz šok sobe,
proverava se

Nema gde da iskoči jer su svi prozori u UC gde leži zatvoreni i ne otvaraju se. 

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

Nema gde da iskoči jer su svi prozori u UC gde leži zatvoreni i ne otvaraju se. 
Spinuju ljudi svašta stvarno,
hvala na direktnoj info

• Sviđa mi se 1

На адреси Светог Саве 39,
Институт за трансфузију крви се прикупља крв за студентеа са ЕТФ-а Филипа Петронијевића ког је полиција брутално претукла и он се налази у Ургентном центру у шок одељењу.

Потребне су све крвне групе, ко год је у могућности нек оде данас и да крв.

Потребни смо c9491551c64caa847de335f14831f74a.jpg

A međuvremenu tvrdnja, da se SNS batinaši koji su lomili vilice oslobađaju pomilovanjem.

NOVA.RS

Četvorica optuženih za napad na studente u Novom Sadu kada je studentkinji A.V. polomoljena vilica, pomilovani su, saopštio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić na društvenoj mreži Iks.

c49d78b45346b0a4bb9366396f4552b3.jpg

• Tužan 3

• Integrisan, 6289 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Svaka normalna drzava treba da uputi apel da se trenutno Srbija izbegava za putovanje.

Ovde nije sigurno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja