dl minak 190 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam uskoro da kupim 800mt i gledam koju verziju.I prosto mi je neverovatno da ni ovlasceni uvoznik ne zna da ti nabroji sve razlike. Nema skid plate,nema stitnike ruku,nema centralni stender,nema radar.... ali kada pitas da li je zaista explorer jaci od sporta 3kw kao sto navode u opisu to ni jedan prodavac ne zna.Ima li sport tempomat,ima li t box, ima li grejace rucica i sedista,ima li kvik sifter,ima li zmigavce koji se sami iskljucuju,da li na ekranu sporta sem sto je manji i nije tac skrin ima navigacija tj povezivanje sa telefonom ???.... U svakoj radnji ti drugacije kazu. Probao sam explorera i odlican je ali mi nije jasno da tolko prodavci ne poznaju svoje motore da navedu razlike,a iskreno je dosta razlika u ceni,preko 1500e. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 37 Napisano pre 1 sat U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VOKS081 je napisao: Za sličnu cijenu možes da uzmeš X verziju, po meni definitvno bolja kupovina od sport Kod X verzije je drugačije sedište i čini mi se da manje sedište za suvozača. Ja sam malo deblji tako da mi treba veće sesište, a ni suvozačica mi nije tanana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 37 Napisano pre 1 sat U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dl minak je napisao: Ja gledam uskoro da kupim 800mt i gledam koju verziju.I prosto mi je neverovatno da ni ovlasceni uvoznik ne zna da ti nabroji sve razlike. Nema skid plate,nema stitnike ruku,nema centralni stender,nema radar.... ali kada pitas da li je zaista explorer jaci od sporta 3kw kao sto navode u opisu to ni jedan prodavac ne zna.Ima li sport tempomat,ima li t box, ima li grejace rucica i sedista,ima li kvik sifter,ima li zmigavce koji se sami iskljucuju,da li na ekranu sporta sem sto je manji i nije tac skrin ima navigacija tj povezivanje sa telefonom ???.... U svakoj radnji ti drugacije kazu. Probao sam explorera i odlican je ali mi nije jasno da tolko prodavci ne poznaju svoje motore da navedu razlike,a iskreno je dosta razlika u ceni,preko 1500e. Ja kolko sam video, Sport ima tempomat, al me interesuje jel ima neko ko je uzeo sport verziju, pa iz prve ruke da nam kaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2185 Napisano pre 1 sat Drug član, 1518 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sport ima tempomat. Gledao sam sva 3 modela pre par meseci. Sport ima displej kao nekadasnji Touring, zmigavci su na normalnom mestu, dosta bolji prekidac istih. Mislim da nema QS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 62 Napisano pre 58 minuta (promenjeno) U prolazu, 87 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dl minak je napisao: Ja gledam uskoro da kupim 800mt i gledam koju verziju.I prosto mi je neverovatno da ni ovlasceni uvoznik ne zna da ti nabroji sve razlike. Nema skid plate,nema stitnike ruku,nema centralni stender,nema radar.... ali kada pitas da li je zaista explorer jaci od sporta 3kw kao sto navode u opisu to ni jedan prodavac ne zna.Ima li sport tempomat,ima li t box, ima li grejace rucica i sedista,ima li kvik sifter,ima li zmigavce koji se sami iskljucuju,da li na ekranu sporta sem sto je manji i nije tac skrin ima navigacija tj povezivanje sa telefonom ???.... U svakoj radnji ti drugacije kazu. Probao sam explorera i odlican je ali mi nije jasno da tolko prodavci ne poznaju svoje motore da navedu razlike,a iskreno je dosta razlika u ceni,preko 1500e. Zato odeš ne neki CF Moto EU sajt i sve piše... ovi naši da znaju nešto, ne bi prodavali Kineze ... Technology and functionality Two driving modes Choose between Sport and Rain for different power curves, even while riding. Slipper clutch The CF-SC slipper clutch provides better power transfer and smooth downshifting. Cruise control The ride-by-wire system enables one-touch cruise control, ideal for long-distance driving. Electronics Full LED lighting: adapts to the environment in real time. Automatic extinguishing turn signals and LED fog lights on the standard drop guard. USB and 12V sockets in the dashboard for all your devices. Springs High-spec KYB suspension: Fully adjustable (spring preload, compression and rebound damping) with 160 mm suspension travel up front. KYB shock absorber: Adjustable spring preload and rebound damping with 150 mm suspension travel. Brakes J.Juan braking system (subsidiary of Brembo): Front brake: twin 320 mm brake discs with radial calipers. Rear brake: 260 mm brake disc with double-piston caliper. TFT dashboard The 7-inch TFT dashboard with Bluetooth connectivity is the largest in its category. It offers functionalities such as calling, playing music and navigating (via the CFMOTO app). Ako je navigacija turn by turn kao na nekadašnjem touring modelu ( ili kako se već zove), ne računaj da je imaš Promenio pre 57 minuta član VOKS081 semantika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 62 Napisano pre 51 minuta U prolazu, 87 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, cdraskovic je napisao: Kod X verzije je drugačije sedište i čini mi se da manje sedište za suvozača. Ja sam malo deblji tako da mi treba veće sesište, a ni suvozačica mi nije tanana onda ti je "sport" verzija bolja opcija, samo što nemaš grejače ručica, sjedišta, nosače zadnjih i zaštitu kartera... meni lično ne treba ni 8" touch displej, ni radar, ni 8 modova vožnje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...