Motorcyclist 24578 Napisano Ponedeljak u 16:10 (promenjeno) Integrisan, 7936 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za motor tih gabarita, tezine, uzmi sinter. Narocito za napred. Ne bih druge uzimao u obzir. Promenio Ponedeljak u 16:10 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17666 Napisano Ponedeljak u 16:12 Integrisan, 8702 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu šta da se misliš, kupi sinter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17666 Napisano Ponedeljak u 16:12 (promenjeno) Integrisan, 8702 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da je iko pominjao verziju sa elektronskim ogibljenjem i radarom? 800 MT ES? 10000 evrova 800MT-ES WWW.CFMOTO.COM 800MT-ES Promenio Ponedeljak u 16:14 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8291 Napisano Ponedeljak u 16:32 Drug član, 2339 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jovan rece da ce ga dobiti za test pa javlja, meni se boja tog ES-a opasno svidja (ona crno-plava), samo zbog boje bih menjao moj za njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 95 Napisano Ponedeljak u 16:35 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Sharky - Alex je napisao: Zna li neko da li su fabricke kocione plocice sinter ili polu sinter? (Pretpostavljam da organske nisu sigurno) Treba uskoro da menjam pa se dvoumim sta da uzmem, sa fabrickim koci taman onako kako treba pa bih da dobije tako nesto isto Prednje ili zadnje? Original su su krv… za zadnje pakne su mi u ovlasecnom servisu trazili 145 eura prije dvije godine, ja sam uzeo brembo za 40-tak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 95 Napisano Ponedeljak u 16:43 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tada sam trazio sinter, ali su pogresne narucili pa sam uzeo karbon keramic za 30 eura… e da i tada me je u sred kruznog spasio kornernig ABS, jer sam malo jače ušao i ostao bez zadnje za ispravku, pa sam nabo prednju da ne polomim felmu na ivicnjak… kornerning je odradio stvar… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 95 Napisano Ponedeljak u 16:45 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Alekre je napisao: Nisam video da je iko pominjao verziju sa elektronskim ogibljenjem i radarom? 800 MT ES? 10000 evrova 800MT-ES WWW.CFMOTO.COM 800MT-ES Odlicna stvar, samo da vidimo iskustva u praksi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8291 Napisano Ponedeljak u 20:35 Drug član, 2339 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: Za motor tih gabarita, tezine, uzmi sinter. Narocito za napred. Ne bih druge uzimao u obzir. TRW su pretpostavljam i dalje ok? Ili mozda EBC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lotke 1 Napisano pre 9 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 800mt explore Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno naleteh na ovaj projekat https://github.com/zanderp/open-cfmoto Uglavnom po ovome sto pise omogucava cfmoto motorima/quadovima koji imaju MotoPlay/EasyConnecting QR pairing da imaju android auto ( ne treba t-box). Dao iz dokumentacije koji motori/quadovi rade Full list — known MotoPlay / EasyConnect dashes If your model appears below or shows a pairing QR, try OpenCfMoto. Trim / year / region variants (e.g. “Sport”, “TC”, “Explore GT”) usually share the same dash protocol when the QR is present. Naked (NK) 125NK 450NK 675NK 800NK 800NK Advanced 800NK Sport 800NK (US CRCP) Sport (SR) 300SR 450SR 450SR‑S 450SR TC 500SR VOOM 675SR 675SR‑R Touring / Adventure (MT) 450MT 700MT 700MT Adventure 800MT‑X 800MT Explore 800MT Explore GT 1000 MT‑X Cruiser (CL) 450CL‑C CL‑C450 Scooter 150SC ATV / SSV (TFT dash) CFORCE 800 (TFT, typically 2024+) CFORCE 850 Touring CFORCE 1000 (TFT, typically 2024+) CFORCE 1000 Touring Other / regional U10 Pro (where the dash offers MotoPlay / EasyConnect QR) Usually no EasyConnect QR (won’t work with OpenCfMoto) These are commonly listed without a MotoPlay phone-projection QR. If your unit somehow has the QR anyway, try it and tell us. 800MT Sport 800MT Touring 450SR World Champion Edition 700CL‑X (Adventure / Heritage / Sport) PAPIO (and similar mini bikes without the EasyConnect projection screen) I mozda bi ovo sve trenalo u neku novu temu, posto kaci dosta cfmoto motora/quadova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 95 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2026. at 22:35, Sharky - Alex je napisao: TRW su pretpostavljam i dalje ok? Ili mozda EBC? Ne znam... ja sam po prirodi "hard braker" i kod mene idu pločice samo od provjerenih dobavljača... tipa "brembo", "nissin" i sl... kada su drugi pokušali da me časte te neke druge pločice, nisam se njima vozio ni 1000 km i uvjek sam se vraćao na brembo.... jer mi nije bitno da motor ide dobro, bitno mi je da koči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24578 Napisano pre 6 sati Integrisan, 7936 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan EBC provereno dobar brend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4557 Napisano pre 2 sati Malinar u pokusaju, 1919 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2026. at 22:35, Sharky - Alex je napisao: TRW su pretpostavljam i dalje ok? Ili mozda EBC? Ja sam stavio na tiger 1050 trw sinter napred, klješta i pumpa su nissin, motor koči jako dobro, a daleko od toga da je lagan. Za ebc sam čuo dobre stvari takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...