lalajko 2042 Napisano Nedelja u 18:42 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikim zaljenjem otvaram ovu temu. Na zalost, nas clan Milan Papic smrtno je stradao. Nemam nikakve detalje o nesreci, mozda ce neko nesto znati vise od mene. Milan mi je bio dobar drugar, odlican vozac, voleo je kao i ja BMW motocikle. Nasao mi je u Nemackoj mog prvog GS-a i svesrdno mi pomogao oko cele kupovine. Siroki ti nebeski putevi Milance! 32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 526 Napisano Nedelja u 19:14 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Saucesce porodici... Siroki mu putevi nebeski i laka zemlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1887 Napisano Ponedeljak u 05:44 Drug član, 1394 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici. Sa Milanom sam počeo da putujem i zahvaljujući njemu sam i zavoleo putovanja motorom, bio je majstor u organizovanju putovanja, poznavao je Evropske planine do detalja. Bio je jako iskusan vozač, možda jedan i od najiskusnijih na ovom forumu, prošli smo mnogo kilometara zajedno. Velika tragedija. Počivaj u miru druže moj. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6393 Napisano Ponedeljak u 07:35 Svakom po zasluzi, 12474 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Искрено саучешће породици, био је код мене у гаражи, фин и добар човек. Широки ти путеви небески добри Милане... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6984 Napisano Ponedeljak u 07:36 Drug član, 2376 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bog dušu nek mu prosti . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7956 Napisano Ponedeljak u 07:57 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu drugari! Kakva tuzna vest. Milana znam sa mnogo voznji, Italija, Austrija, Nemačka… Spavao kod njega kući. Znam mu suprugu, decu, oca, kuću kod Mionice. Neverovatno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1096 Napisano Ponedeljak u 08:09 REW/Hit The Road, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije ova vest: Шездесетогодишњи мотоциклиста је погинуо у недељу након судара са аутомобилом на путу Б19 у близини Ингелфингена. Преминуо је на лицу места. Аутор: Јулијана Пајпер Смртоносна несрећа са мотоциклом догодила се у недељу ујутру на путу Б19 између Кинцелзау-Белзенберга и Ингелфинген-Штахенхаузена (оба у округу Хоенлое). Шездесетогодишњи мотоциклиста подлегао је тешким повредама на лицу места. Према полицијским наводима, сударио се са аутомобилом у слепој кривини. Узрок несреће још није утврђен. Мотоциклиста преминуо упркос покушајима реанимације. Педесетшестогодишњи возач аутомобила возио је према Ингелфинген-Штахенхаузену и покушао је да скрене лево на земљани пут. Мотоциклиста се кретао у супротном смеру и сударио се са аутомобилом. Тешко је повређен и преминуо је на лицу места упркос покушајима реанимације. Возач аутомобила и његова 25-годишња сапутница су превезени у болницу ради превентивног лечења. Поред полиције, на лицу места били су и служба хитне помоћи, хитна медицинска помоћ, ватрогасна служба, свештеници за хитне случајеве и одељење за одржавање путева. Јединица за саобраћајне незгоде из Вајнсберга почела је истрагу околности несреће. Савезни аутопут је био потпуно затворен неколико сати док се несрећа евидентирала и док се вршила вештачка анализа. Оба возила су претрпела штету од 40.000 евра. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1096 Napisano Ponedeljak u 08:09 REW/Hit The Road, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, baš je bio dobar čovek, spreman uvek i svima da pomogne. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7956 Napisano Ponedeljak u 09:39 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa Tanjom(Milanova supruga). Na žalost, sve je istina(a nadao sam se da nije). Slomljena je. Plače. Zahvaljuje se na lepim rečima. Obećala je da će javiti kada je sahrana. Verujem, da će biti u Diseldorfu, ali ko zna, rodom je iz okoline Mionice, pa ako bude ovde, u Srbiji, biću slobodan da napišem i pozovem sve koji su ga poznavali, da odamo poštu. Naš brat, @BMW K1200R 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1154 Napisano Ponedeljak u 11:55 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Хвала ти Милане за све што си за нас учинио. Хвала ти за сваки труд и сваки савет. Хвала ти што си постојао. До поновног сусрета у Христу Богу, жарић! Христос Васкрсе!!! 5 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4999 Napisano Ponedeljak u 11:59 Ne silazi, 5604 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće. Bog da mu dušu prosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1468 Napisano Ponedeljak u 12:13 Drug član, 1393 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Široki mu putevi nebeski i laka zemlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21104 Napisano Ponedeljak u 13:17 Integrisan, 8739 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuhhh... Strašno! Ne mogu da verujem... Zaista tragedija. Za malobrojne iz ove naše strasti i načina života verovao sam da prosto nije moguće pročitati njihovo ime u ovoj temi. Bio je pažljiv i vešt vozač, vrlo velikog iskustva. I veoma racionalan, ozbiljan čovek. Vrlo uspešan i ostvaren u svakom smislu. Vredan čovek, ljudsko biće u pravom smislu te reči. Iskreno i duboko saučešće Tanji i porodici. Mnogo nas će Milana pamtiti. Iskreno sam tužan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 789 Napisano Ponedeljak u 17:31 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Sećanje na prelepe ture koje si organizovao i hiljade zajedničkih kilometara po Evropi. Hvala ti Milane na nezaboravnim druženjima. Ostaćeš zauvek u našim srcima. 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUS-KVO 7 Napisano Ponedeljak u 19:30 U prolazu, 0 postova Lokacija: Düsseldorf Motocikl: BMW R1300GS-Honda XR650R-Yamaha RD350 YPVS Prijavi odgovor kao problematičan Да, нажалост наш добар друг Милан није више са нама. Милана сам упознао преко овог форума 2013 године. Он је наше окупио у широј околини Диселдорфа и заједно смо возили у више наврата Балкан, Доломите, Сардинију, Француске приморске Алпе, Пиренеје, Португал.., наравно и целу Немачку. Милан је знао као ретко ко други да састави и организује савршене туре. Увек је био позитиван лик и мотивисао је учесникe за туре. Био је доста познат, цењен и ентузијастичан мотоциклиста. Особа од велике помоћи, прави друг! И даље ми се чини нереалним да тако искусан и одличан возач изгуби живот. Неколико нас смо били јуче код Тање да изјавимо саучешће. Хвала ти Милане на заједничким турама и лепом дружењу. Бог да ти душу прости! П.с. Заборавио сам лозинку, писао сам раније као “nick-mik“. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1855 Napisano Ponedeljak u 20:02 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Šta reči a ne zaplakati.....Uvek ču se sečati naših vožnji u Toscani i večernjem druženju..... Duboko saučešče Tanji i porodici.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 72 Napisano Utorak u 08:28 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6816 Napisano Utorak u 09:14 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Auu...čoveče. Proredio sam svoje dolaske ovde...i sad me eto dočeka ova vest. Ne bih previše komentarisao, zatečen sam...izuzetno mi je žao.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4619 Napisano Utorak u 10:26 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milan, poznat po njegovoj "turističkoj agenciji" Milan moto reisen, koja nije ustvari bila agencija, već njegovo biće. Ostah mu dužan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1130 Napisano Utorak u 11:57 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Не верујем! Велика туга. Милан је био диван човек. Један од најбољих које знам. Племенита човек, позитивна особа. Знао је да се радује као дете и ужива у животу на најлепши начин. Имао сам срећу да се возим са њим. Најлепше тренутке на мотору провео сам управо на путовањима које је Милан организовао - боље од сваког професионалца, од срца, са великом умешношћу: Аустрија, Немачка, Јадранска магистрала... Угостио је већу групу форумаша у свом дому у Дизелдорфу. И у својој кући у Србији. Сјајан домаћин. Дивна породица. Као што је горе написано, заиста ретко комплетна личност, остварена у сваком смислу. И да, сјајан возач, сигуран, пажљив. Зато и даље не верујем. Нека су ти широки путеви небески, Друже! Најискреније саучешће Тањи и деци. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1887 Napisano Utorak u 12:37 Drug član, 1394 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Pustolov je napisao: И да, сјајан возач, сигуран, пажљив Uvek je bio među nama glas razuma, kad nekad preteramo sa jurcanjem on nas je smirivao. I dan danas kad ulazim u desnu krivinu se setim njegovih saveta da usporim da nikada ne znam sta me čeka iza desne nepregledne krivine. Zaista ne mogu još uvek da poverujem da je se ovo dogodilo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 203 Napisano Utorak u 15:58 (promenjeno) Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od onih trenutaka u životu kad čovek samo zanemi i ne može da veruje da je istina. Milana sam upoznao 2012. u Italiji na voznji po Dolomitima. Sve je Milan organizovao i okupio nas kao decu. Tanja je bila uvek sa njim. Sledeće godine smo Austriju i Alpe vozili. Opet sve u njegovoj perfektnoj organizaciji. Pa nakon toga celu Nemačku obisli motorima i bili na mestima koje su u istoriji zabeležene. Kod svoje kuće nas primio na konak i podelio sve sa nama. Meni je lično i oko motora pomogao u Nemačkoj. Do neba sam zahvalan što sam Milana poznavao i vozio se sa njim po skoro pola Evrope...ali sam beskrajno tužan što je prerano otišao od svoje Tanje i dece. Milane hvala još jednom za sve. Moje iskreno saučešće Tanji, deci i celoj porodici. Slava mu. Promenio Utorak u 15:59 član bgboki 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2925 Napisano pre 21 sati Braveheart, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 698 Napisano pre 9 sati Drug član, 710 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam ga 2011.... Iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...