Forza 750 0 Napisano Petak u 11:34 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi forumaši, Planiram da krenem 13 juna za Cg tačnije za Tivat. Planirani polazak je oko 16h pred kraj radnog vremena pa zatim spavanje na Zlatiboru ili Novoj Varoši u zavisnosti od gužve pošto ne bih voleo da vozim po mraku. Zatim 14og bih nastavio put ka Tivtu. Planirao sam rutu od Beograda do Lajkovca starim putem (ibarcem) pa zatim autoputem do Pakovraće i nastavak - Užice - Zlatibor - Nova Varoš - Prijepolje - Kolašin - PG - Budva Tivat. Značilo bi mi saveti ako je neko išao skoro, na šta da obratim pažnju, kakav je put, gde je zgodno stati i piti kafu, pojesti neki gurmanluk, gde odmoriti. Vozim lagano 100, 120 autoputem dok po magistrali od 70 do 90 lagani cruise pa me zanima koliko mi realno treba vremena sa pauzama. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1282 Napisano Ponedeljak u 21:08 Drug član, 935 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Preko Durmitora obavezno. Bio sam pre par dana kolima otvoren je prevoj. Gore je stvarno prelepo. Ceo put od GP Jabuka preko Durmitora do Niksica je odlican za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 65 Napisano Ponedeljak u 23:39 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prijepolje Jabuka Zabljak Durmitor Piva Niksic Podgorica Cetinje Lovcen prema Kotoru ides starim putom i odatle tunelom za Tivat. Promenio Ponedeljak u 23:40 član vojakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...