URKE 80 307 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 218 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas Simeun poteran na Rudnik i do Kote. U povratku svratili do Oplenca. Razlog,zašto Rudnik i Oplenac, je taj što gospođa i Simeun nikada nisu bili. Za Simeuna i mogu da razumem,mlad je. Ali za gospođu ne razumem i eto razloga za prelepu rutu od oko 240km. Simeun se zadovoljio sa 2.75 l/100km a gospođa i ja sa po hladnim nesom i lepinjom sa kajmakom. Malo nelagode su mi unosili GS jahači čiji su mi bočni koferi prolazili na pola metra od Simeuna. Jeste hrabro ali i ludo u krivini baš toliko prelaziti u suprotnu traku. Inače Simeun odličan,žena otišla da se hvali po komšiluku a ja umoran ko pas.Ulje koje je sipano na drugom(zadnjem) servisu je odlično u odnosu na prošlo sipano. I posle 2 i nešto hiljada kilometara,mrdnulo nije. Prošli put sa sa prošlim uljem sam morao da dolijem posle ovoliko pređenih km. Zadovoljni i dalje....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 307 Napisano Utorak u 13:52 Svrati ponekad, 218 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedna brzinska tura do Srebrnog jezera. Pila nam se kafa ujutru kraj vode. I šta ću, preži Simeuna i pravac jezero.Vreme polu oblačno,gužve nema. Setim se usput da je najmlađi kolega slobodan i da je 10000% na jezeru. I tako i bi. Primetio sam da je ulje u odušku za menjač baš crne boje,tako da će na sledećem servisu da se menja (6000km ). A možda ga i ja zamenim ovih dana.Simeun standardan,žena nasmejana a ja napunio baterije za noćnu smenu... Idemo dalje!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 307 Napisano Utorak u 17:37 Svrati ponekad, 218 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno... Valjda je ok ulje...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 307 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 218 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedna vetrovita vožnja od okruglo 200km sa Simeunom. Lomio sam se da li da krenem ili ne zbog vetra koji je počeo da duva oko 11 sati. Ali supruga zapela i šta ću... Ovaj put sami,pošto sve kolege rade, do Žagubice i vrela reke Mlave. Bilo je oko 24 °C i odmah se osetilo da je odziv na gas za nijansu "jači". Ništa epohalno,ali se osetilo po brdima Homolja. Simeun se po ko zna koji put zadovoljio sa 2.7l. Očekivao sam više,zbog dosta uspona,ali se Simeun zadovoljio sa 2.7l. Put je odličan,mada ima sitnog kamenja. Na samom vrelu Simeun parkiran u hladovinu a ja u nirvani... Tako mi je prijala vožnja i posle sam boravak na vrelu da sam zadremao za stolom... Dogovor je bio "samo na kafu" ali nisam mogao da odolim vlaškom kačamaku. Skrkao sam pola kile istog... U povratku vetar je pojačao,ali nije mogao da nam pokvari raspoloženje...Nakon vožnje ulje na max i dalje.Ispraznio sam odušak menjača od nakupljenog ulja. Nije ga bilo puno ali je bilo baš tamno...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12812 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3087 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da imas podrsku supruge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 307 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 218 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo povuci potegni dok nije sela i otišla na prvu vožnju. A i Simeun je samo doveden kući,kao mlada... Sada ne može da dočeka da odzujimo negde sa Simeunom...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7282 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 5234 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A jel razmišljaš o ovom novom Cruysim 400 možda? Mislim da je kao izmišljen za vas dvoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 307 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 218 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je Joiride Z 300 ili kako već,predmet razgovora uz kafu na vožnjama kada pravimo pauze... Videćemo....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...