bopk 1599 Napisano Maj 16 Drug član, 2048 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Daniel68 je napisao: Probao sam po motoprodavnicama ali su mi bila skupa. Kupio sam za sebe i suprugu sa Temu-a. Za nas dvoje ukupno platio 10500 din. Ove navlake za noge... koji broj si uzeo a koji broj obuće nosiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 76 Napisano Maj 16 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, bopk je napisao: Ove navlake za noge... koji broj si uzeo a koji broj obuće nosiš? Ja nosim 42 a navlake sam uzeo xl Imaš tabelu i izmeriš đon patike i po tabeli naručiš. I meni i supruzi smo potrefili veličinu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1069 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Данас навукао за 1мин , запашем се да до груди дођу панталоне, сув, уочљив. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Maj 17 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku zutu debelu kabanicu koju sam kupio u CH za posao i nije mi trebala. Dvodelna, znaci debela kao cerada, ima par kila xD Ja mislim da sam njom mogu da vozim ceo dan da ne propusti ni kapi (osim naravno kaciga na vratu i mesta koja ona ne pokriva). Imam i neku tanju zelenu iz poljoprivredne apoteke, spasila me na Tari, nije prokisla. 1000 kinti bila pre par godina i jos je imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1069 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni Slucajno videh na vasaru u Beloj Palanci. Jarka boja boja mi pokodi oko Trazim na netu, ne mogu da nadjem. Jarko narandzasta boja, sa zutim trakama. Odelo kišno sa fluo trakama prodaja, prodaja odeće za zaštitu od vode - Novatex ZASTITNAOPREMA.RS Odelo kišno sa fluo trakama prodaja. Novatex firma iz Nove varoši, proizvodnja i prodaja radne i zaštitne opreme Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čole011 3 Napisano Maj 23 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da ne treba štedeti na moto opremi,oprema se jednom kupi i imas je dugi niz godina u pitanju je tvoje zdravlje,svaki kisni komad posle određenog vremena počne da pušta.Verovatno se rasuše lepljeni spojevi.Tako da spremiš stoćku po glavi i ne brini za kišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4349 Napisano Maj 23 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Čole011 je napisao: Smatram da ne treba štedeti na moto opremi,oprema se jednom kupi i imas je dugi niz godina u pitanju je tvoje zdravlje,svaki kisni komad posle određenog vremena počne da pušta.Verovatno se rasuše lepljeni spojevi.Tako da spremiš stoćku po glavi i ne brini za kišu Moto oprema služi onoliko koliko vlasnik iste zna da je upotrebi...ne mora se nužno colati veliki novac da bi bio suv. Ako ne znaš da koristiš opremu...džaba ti sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Koje kišno odelo preporučujete a da je iz jednog dela i da ima bar jedan spoljni džep? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dikica 0 Napisano Jul 4 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Izašli smo iz kiše, sad nas uhvatila vrućina, nadjoh na sajtu (gore u postu ste ostavili link) veoma korisnu stvar. Reč je odeći za rashlađivanje. Možda Vam bude korisno. Videh da ima u različitim veličinama. Odeća, oprema za rashlađivanje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 540 Napisano Jul 4 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je reč o ovim prslucima za rashlađivanje, bio sam pre nedelju dana u Luisu u Minhenu i baš sam ih pitao da li ih imaju. Riba mi je rekla da su poslednji put imali pre oko tri godine i da od tada nisu nabavljali. Kaže ljudi to ne žele jer: 1. Da bi rashladio vodu u njemu moraš da ga staviš u frižider, a zauzima dosta prostora 2. Kada ga obučeš tako ledenog, bude neprijatno zbog hladnoće 3. Posle nekog vremena se ugreje i onda si primoran da nosiš prsluk od nekoliko kila tople vode na sebi To su njeni razlozi koji su me odvratili od razmišljanja u pravcu tih prsluka. Ako neko ima iskustvo iz prve ruke bilo bi dobro da podeli sa nama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 450 Napisano Jul 4 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da se tko ne bi smijao, ja sam uzeo u Dehatlonu,kišno,hlace i jaketu, isprobano,i super odradilo...2XL,za minut se navuče preko opreme, a lagano, kad se smota, stane u malu vrećicu a cijena bagatela, prema nekim originalima... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3494 Napisano Jul 5 Drug član, 1730 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da se tko ne bi smijao, ja sam uzeo u Dehatlonu,kišno,hlace i jaketu, isprobano,i super odradilo...2XL,za minut se navuče preko opreme, a lagano, kad se smota, stane u malu vrećicu a cijena bagatela, prema nekim originalima...Koje modele?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4349 Napisano Jul 5 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Gordak985 je napisao: Koje modele? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Brate ja na prethodnoj strani postavio linkove iz dechatlona daj ga malo po listanju...sve bi na gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3494 Napisano Jul 5 Drug član, 1730 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam kriv, tek otvorio oči :-)@mick evo probao, ne nađoh link, izvini.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4349 Napisano Jul 5 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gordak985 je napisao: Jesam kriv, tek otvorio oči @mick evo probao, ne nađoh link, izvini. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Molim te bez takvih ispada ubuduće! Sad bez šale...za taj keš sjajna stvar za dva točka. Iznenađen sam koliko traje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3494 Napisano Jul 5 Drug član, 1730 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te bez takvih ispada ubuduće! 3: Sad bez šale...za taj keš sjajna stvar za dva točka. Iznenađen sam koliko traje...Ma super ali ja isčitah temu a linka nema :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1497 Napisano Jul 7 Vinyl rider, 862 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i obećao, slike. Spakujem ga u kinesku vakuum kesu i tako pakujem u kofer. Te kese za vakumiranje ima da se kupe u raznim dimenzijama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7515 Napisano Jul 7 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 5. 2025. at 1:52, Dušan PN je napisao: Koje kišno odelo preporučujete a da je iz jednog dela i da ima bar jedan spoljni džep? Ne bi ti preporucivao uopste odelo iz jednog dela... Skidanje i navlacenje je dugotrajno i tesko... Imaces situacije ( kao mi sada ) , da u danu par puta obuces i svuces odelo, a to sa jednodelnim je pakao .. Ono sto mogu da ti ukazem je , hint je da gornji deo ima kapuljacu ? Tako ti nece upadati voda za vrat Inace , ovo dvodelno nema trika da ti udje voda nigde.... Opet, ako nema kise , a vozis u kisnom odelu ( jer te npr mrzi da ga skines ) , bices svakako mokar za 20 min , od znoja 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Ne bi ti preporucivao uopste odelo iz jednog dela... Skidanje i navlacenje je dugotrajno i tesko... Imaces situacije ( kao mi sada ) , da u danu par puta obuces i svuces odelo, a to sa jednodelnim je pakao .. Ono sto mogu da ti ukazem je , hint je da gornji deo ima kapuljacu ? Tako ti nece upadati voda za vrat Inace , ovo dvodelno nema trika da ti udje voda nigde.... Opet, ako nema kise , a vozis u kisnom odelu ( jer te npr mrzi da ga skines ) , bices svakako mokar za 20 min , od znoja Imam jednodelno i dvodelno odelo. Imao sam i pre postavljenog pitanja. Al mi nijedno neodgovara. Jednodelno nema džep, propušta kod butine posle par sati i oznojim se kad pada kiša. Sa dvodelnim se stalno odpašem jer imam torbu koju stalno skidam. Međutim dvodelno nije namenjeno za motore već za pešake. Ako dvodelno za motore ima ziper sa kojim spojiš odelo onda bi mi to više odgovaralo. Može li neka preporuka za dvodelno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7515 Napisano Jul 7 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dušan PN je napisao: Ako dvodelno za motore ima ziper sa kojim spojiš odelo onda bi mi to više odgovaralo. aaaa , ovo ne znam dal ima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 7 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta god imali covek se zajebe, uleti u oblak i dzaba oblačenje, ako ga obuce pre ima bude mokar od odela sto neko rece. Evo npr ova scena, ko je mogao da zna da ce biti oblak, nema gde da se stane i tako vozi, svi bili mokri za ovo malo, ceo dan vedro, savrsen dan i onda ovako nas zadesi i opet posle vedro. Pogledati od 24:30 min. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2086 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u military shopu na Zrenjanincu kišnu jaknu i pantalone engleske policije. Našao u svom broju nov primerak, nekorišćen. Sve se podešava i zateže (rukavi, struk...), brzo se navlači, pantalone sa donjim rajsfešlusom, reflektujuće površine odlične (za vožnju noću). Nisam dokupio onaj znak "POLICE" za leđa, mada se i ovako svi sklanjaju. Povoljna cena, a kvalitet vrhunski. Jedina mana je što zauzima malo više mesta u koferu, u odnosu na one najtanje varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4663 Napisano Jul 8 Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih mogao da obučem nešto sa natpsiom "Police" pa ne znam... Ja imam Oxford jaknu i pantalone, jakna ima kapuljaču u kragni i dobro pokrije vrat, ostadoh suv pre dve godine na 600-700km kiše (od potopa da normalne). Nisam imao navlake za cipele i rukavicei to mi je jedino bilo natopljeno. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Jul 8 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Idealan dan za testiranje realno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, QmBGD je napisao: Ne bih mogao da obučem nešto sa natpsiom "Police" pa ne znam... Uvek može da dopiše F... the 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...