bopk 1538 Napisano Petak u 09:29 Drug član, 2030 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Daniel68 je napisao: Probao sam po motoprodavnicama ali su mi bila skupa. Kupio sam za sebe i suprugu sa Temu-a. Za nas dvoje ukupno platio 10500 din. Ove navlake za noge... koji broj si uzeo a koji broj obuće nosiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 65 Napisano Petak u 10:06 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, bopk je napisao: Ove navlake za noge... koji broj si uzeo a koji broj obuće nosiš? Ja nosim 42 a navlake sam uzeo xl Imaš tabelu i izmeriš đon patike i po tabeli naručiš. I meni i supruzi smo potrefili veličinu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 814 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Данас навукао за 1мин , запашем се да до груди дођу панталоне, сув, уочљив. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19200 Napisano pre 20 sati Integrisan, 5834 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku zutu debelu kabanicu koju sam kupio u CH za posao i nije mi trebala. Dvodelna, znaci debela kao cerada, ima par kila xD Ja mislim da sam njom mogu da vozim ceo dan da ne propusti ni kapi (osim naravno kaciga na vratu i mesta koja ona ne pokriva). Imam i neku tanju zelenu iz poljoprivredne apoteke, spasila me na Tari, nije prokisla. 1000 kinti bila pre par godina i jos je imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 814 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni Slucajno videh na vasaru u Beloj Palanci. Jarka boja boja mi pokodi oko Trazim na netu, ne mogu da nadjem. Jarko narandzasta boja, sa zutim trakama. Odelo kišno sa fluo trakama prodaja, prodaja odeće za zaštitu od vode - Novatex ZASTITNAOPREMA.RS Odelo kišno sa fluo trakama prodaja. Novatex firma iz Nove varoši, proizvodnja i prodaja radne i zaštitne opreme Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...