rastkojokic 1806 Napisano April 24 Drug član, 2442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Heavy ekipu! Da li negde ima slicna tema za nas koji vozimo manje motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 460 Napisano April 26 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 48 Napisano Utorak u 18:15 U prolazu, 22 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj nemojte se smejati, ali da li je moj motor off u ovoj temi ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7966 Napisano Utorak u 18:34 Drug član, 3280 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/26/2025 at 11:43 AM, SrdjanRadivojev said: ...odma sam bio pretražio polovne automobile da nađem slupani cb i neko crf... Ne zjbvm se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 200 Napisano Utorak u 19:06 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, j1ggy je napisao: Aj nemojte se smejati, ali da li je moj motor off u ovoj temi ili nije? Stav je bitan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5348 Napisano Utorak u 19:19 Nemanja Stojanović, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: ...odma sam bio pretražio polovne automobile da nađem slupani cb i neko crf... Ne zjbvm se Isto, ja sam našao agregat na ebayu, i pitao NFS-a i Abarth maniaca dal bi mogli da naprave ovo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2650 Napisano Utorak u 19:44 (promenjeno) Drug član, 860 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ajde budi dobar i reci šta su ti odgovorili ? Al nemoj ništa da edituješ! Promenio Utorak u 19:45 član miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...