Jump to content

Moto Zajednica

Blokada RTS, Takovska // Košutnjak

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9
On 29. 4. 2025. at 6:28, bobi_krofna je napisao:

anaLizatora je uvek bilo

Sa obzirom da sam sa @zextreme zajedno pokrenuo ovu temu i da ne želimo da bude ukaljana bilo kako:

1. Žao mi je što ovaj pokušaj skrivenog provlačenja ružnog narativa nisam odmah primetio, ali pošto je 2x ponovljen, to sigurno nije slučajno

2. Ne vidim potrebu da se bilo kome na taj način neko obraća ovde, član, ili nije član foruma, prisutan, ili nije prisutan na podršci studentima, sem neke zle namere i  motiva i potrebe za iskopavanjem ratnih sekira

3. Ružno i potpuno u suprotnosti sa dobrom voljom prevazilaženja dosadašnjih dešavanja u našoj zajednici na forumu i van,

i nepoštovanje i nas koji smo postavili temu

4. Po mom mišljenju 100% u suprotnosti sa pravilima samog foruma, neka administratori procene, a citiram deo pravila:

Pravila Ponašanja

2. Poštuj pravila kulturnog komuniciranja na internetu:

4. Strogo je zabranjen(o):

d. Vređanje bilo kog Člana foruma.

đ. Korišćenje vulgarnog rečnika i postavljanje vulgarnih slika

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: plavi
1 hour ago, BoxX said:

Sa obzirom da sam sa @zextreme zajedno pokrenuo ovu temu i da ne želimo da bude ukaljana bilo kako:

1. Žao mi je što ovaj pokušaj skrivenog provlačenja ružnog narativa nisam odmah primetio, ali pošto je 2x ponovljen, to sigurno nije slučajno

2. Ne vidim potrebu da se bilo kome na taj način neko obraća ovde, član, ili nije član foruma, prisutan, ili nije prisutan na podršci studentima, sem neke zle namere i  motiva i potrebe za iskopavanjem ratnih sekira

3. Ružno i potpuno u suprotnosti sa dobrom voljom prevazilaženja dosadašnjih dešavanja u našoj zajednici na forumu i van,

i nepoštovanje i nas koji smo postavili temu

4. Po mom mišljenju 100% u suprotnosti sa pravilima samog foruma, neka administratori procene, a citiram deo pravila:

Pravila Ponašanja

2. Poštuj pravila kulturnog komuniciranja na internetu:

4. Strogo je zabranjen(o):

d. Vređanje bilo kog Člana foruma.

đ. Korišćenje vulgarnog rečnika i postavljanje vulgarnih slika

pa nisi bili tako azuran kada sam ja direktno vredjan :)

nikom se direktno obratio nisam niti vredjao niti kacio vulgarne slike... kao sto sam i napisao, ako se neko prepoznao to je do njega, ne vidim nikakvu suprotnost sa pravilima foruma, izneo moj stav iza koga stojim...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja