Jump to content

Moto Zajednica

Ovlasceni servis u ns za cf moto

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: U potrazi :)

I ja isto trazim. Cekam 11 meseci delove posle nezgode, da bi mi iz Gevare juce javili da kinezi nisu ni poslali. Pre 6 meseci su stigli delovi kod njih, nisu mogli da ih lociraju. Tago centar jedino sto je rekao da cekam. Hteo sam i da ih tuzim, al koji ce mi k sve to. Ugradice delove koji su stigli, a far i neke sundjere cu pazariti u Osjeku, cekaju se 15 dana tamo delovi. Tako da bilo koji problem da imate zaobidjite ovde bilo koga, delova nema.
Inace cfmoto sr300 je u pitanju. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova
pre 4 minuta, FreelanderNS je napisao:

I ja isto trazim. Cekam 11 meseci delove posle nezgode, da bi mi iz Gevare juce javili da kinezi nisu ni poslali. Pre 6 meseci su stigli delovi kod njih, nisu mogli da ih lociraju. Tago centar jedino sto je rekao da cekam. Hteo sam i da ih tuzim, al koji ce mi k sve to. Ugradice delove koji su stigli, a far i neke sundjere cu pazariti u Osjeku, cekaju se 15 dana tamo delovi. Tako da bilo koji problem da imate zaobidjite ovde bilo koga, delova nema.
Inace cfmoto sr300 je u pitanju. 

Tago moto centar je jedno ozbiljno smece od servisa. Ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju ovaj servis. Za njih treba posebna tema da se otvori da ljudi znaju kakva su to smeca. Ja sam motor prodao i nisam hteo kod njih da kupim drugi samo radi njihove podrške i ponašanja prema musterijama. Ne govorim ovo samo radi delova nego svega. Izbegavati u sirokom luku. Pogledajte samo njihove recenzije na internetu i sve vam biti jasno. 

Nadam se da ces u skorijem roku da resis problem sa motorom i da uzivas u ovogodišnjoj sezoni ✌️

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Cfmoto 300nk

kupio kod njih motor tmc, da mi poklone drugi ne ulazim tamo vise. samo dok ne prodaju malo su i ljubazni a kasnije kad zoves za nesto, pitas za deo lazu mazu za medalju. jadan cf moto pored takvih prodavaca i servisera. koliko daju na reklame i placaju jutubere  onaj shone im dodje kao i onaj caci sto hoce da uci.

• Haha 6
  • Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova
pre 17 minuta, thewitchermr je napisao:

kupio kod njih motor tmc, da mi poklone drugi ne ulazim tamo vise. samo dok ne prodaju malo su i ljubazni a kasnije kad zoves za nesto, pitas za deo lazu mazu za medalju. jadan cf moto pored takvih prodavaca i servisera. koliko daju na reklame i placaju jutubere  onaj shone im dodje kao i onaj caci sto hoce da uci.

Bukvalno ista prica i kod mene. Da mi poklone, hvala, ne treba. Svi koji hvale cf moto moraju da kazu sve najbolje o njemu, takva je politika njihova. (sto ne znaci uopšte da je cf moto los) nego jednostavno kazu, moze motor na test ali nema nista da kazes da ne valja. A za soneta ti je sve jasno, samo pogledaj gde je isao sa cfmotom da ih reklamira 

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 4299 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

To nisu testovi, to je izumrlo kao pojam, nego PR tekstovi ili video snimci. Prodavac plati "novinaru" da reklamira proizvod. Tačka.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 14 postova

Početkom avgusta prošle godine, motor CF SR300 je dovezen u Tago na popravku usled saobraćajne nezgode.
Tada mi je rečeno putem mejla: "Rok za isporuku delova osim za far i retrovizor (koje imamo) je 3-4 meseca."
Prošlo je znatno više vremena od toga (11 meseci), a vozilo se i dalje nalazi kod njih, bez jasnog završetka na vidiku. Kao ovlašćeni servis i distributer, smatram da su imali obavezu da daju realnu i pouzdanu procenu trajanja popravke. Da sam tada bio pravilno informisan, pronašao bih alternativno rešenje za nabavku delova (npr. avionska pošiljka), kako motor ne bi bio van upotrebe ovoliko dugo.

Takođe, zabrinjava i činjenica da je mejl sa mojom potvrdom za porudžbinu delova ostao bez odgovora mesec i po dana. Kada sam pozvao, rečeno mi je da mejl nije bio primećen(promaklo im). Smatram da ovakve greške ne bi smele da se dešavaju kompaniji koja se pozicionira kao ozbiljan servis.

Pre kupovine dogodile su se i druge stvari koje su dodatno poljuljale moje poverenje:

• Obećan je besplatan prevoz motora — nije ispoštovano.

• Oprema u vrednosti od 200€ — nikada nije isporučena.

• Dva puta sam pitao za potvrdu da će motor biti u crnoj boji — rečeno mi je da ne brinem, a isporučen je sivi.

I tako...

Promenio član FreelanderNS
  • Haha 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova

Pronasao sam na stanju sve delove u HR. Samo me zivo zanima da li ce ovi papsoni iz Gevare i Gote prihvatiti da ugrade iste i da motor ostane u garanciji. A oni ne mogu da nabave deo hehehehe

Kad malo bolje razmislim, sta mi uopste znaci njihova garancija? Kad moram sam da resavam stvari... Lepo kasko i mir.

Promenio član FreelanderNS
  • Haha 1
  • Podržavam 1

• Enduraš, 6471 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pa garancija se ne odnosi na saobracajnu nesrecu, mislim da ces svakako delove i ugradnju morati da platis sam (ili osiguranje).

• Nemanja Stojanović, 1676 postova
  • Motocikl: CRF1000L Africa Twin

Možda je fora da oni čekaju da ti istekne garancija a ne da delovi stignu 😄

• Haha 1

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X

Jedini razlog zasto nisam hteo da uzmem CF moto. Dzaba dobar motor, povolja cena, dugogodišnja garancija kada sve to pada u vodu sa prvim problemom.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

• Podržavam 2

• Ne silazi, 1199 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Treba proveriti ali mislim ( gotovo mogu da tvrdim) da uopšte nisi obavezan u njihovom servisu da servisiraš vozilo ma šta oni tvrdili. Bilo koji servis koji radi legalno ako ugradi propisane delove i koristi od fabrike preporučena ulja može servisirati i to ne utiče na garanciju.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Podržavam 1

• Drug član, 2111 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Ne znam koji je fazon sa tim 300sr, koliko se secam i shone (youtuber) je imao jedan i pao i pored svih konekcija u cf-u nije uspeo da ga skrpi, mislim da ima i video o tome na youtubeu

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Cfmoto 300nk

ja sam sam menjao ulje, jer od njihove garancije nema leba bato. sta god sam zvao za neki deo zavlace po nekoliko meseci da ce stici. prodje sezona ako i nabave🤣

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja