Djekapn 9 Napisano Utorak u 20:00 U prolazu, 4 postova Lokacija: Rtanj Motocikl: Africa Twin 1000 , Husqvarna FE 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, sledece godine planiram putovanje u Mongoliju, jel ima nekog ko bi se prikljucio? Plan je da krenem iz Srbije sredinom maja. Putovanje bi trebalo da traje 40-50 dana. Ako ima zainteresovanih dogovaramo se oko detalja. Inace vozim Afriku Twin i planiram da idem onom zajebanijom rutom 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 110 Napisano Utorak u 20:54 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze blago tebi kada mozes da odvojis toliko za put. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16878 Napisano Utorak u 22:16 Misbehave Responsibly, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je fascinantnije (u svakom slučaju zabavnije ) da u rubrici Vikend Vožnje naletim na temu Mongolija. Vikend od 40-50 dana je vrhunska stvar. 2 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djekapn 9 Napisano Sreda u 06:40 U prolazu, 4 postova Lokacija: Rtanj Motocikl: Africa Twin 1000 , Husqvarna FE 450 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, drs said: Meni je fascinantnije (u svakom slučaju zabavnije ) da u rubrici Vikend Vožnje naletim na temu Mongolija. Vikend od 40-50 dana je vrhunska stvar. Prvi put postujem , nisam skontao gde treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6568 Napisano Sreda u 06:50 Drug član, 2237 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore, znam da nije lepo, ali zavidim ti, za tih 50 slobodnih dana Srećno, i baci po neku sliku kad budeš krenuo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5272 Napisano Sreda u 09:32 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Svi zavide na 50 slobodnih dana, a niko da da otkaz Svaka čast prijatelju, radujemo se da pročitamo putopis. Kuda si planirao, preko Male Azije ili na Rusiju? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1783 Napisano Sreda u 11:30 Drug član, 1382 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo dokaz koliko smo mi većina robovi sistema, posla, porodice i svega ostalog što nas sputava.. a svi ćemo završiti 2 metra pod zemljom, tada može sve da stane, a dok smo "živi" čak i običan vikend odvojen za naš hobi je problem... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 114 Napisano Sreda u 12:14 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan A dobro, malo smo i sirotinja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1783 Napisano Sreda u 12:33 Drug član, 1382 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Uvek nešto fali.. kad imaš vreme nemaš pare i obrnuto.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djekapn 9 Napisano Sreda u 13:14 U prolazu, 4 postova Lokacija: Rtanj Motocikl: Africa Twin 1000 , Husqvarna FE 450 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Forsberg said: Svi zavide na 50 slobodnih dana, a niko da da otkaz Svaka čast prijatelju, radujemo se da pročitamo putopis. Kuda si planirao, preko Male Azije ili na Rusiju? Hvala... Bugarska,Turska, Gruzija, Rusija, Kazahstan,Uzbekistan,Kirgistan,Tadzikistan,Mongolija...ako Talibani ne zeznu stvar Nazad precicom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 353 Napisano Sreda u 13:31 Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da prvo provjeriš kakav je vizni sistem u tim državama. Nama je u planu vožnja za Vladivostok, ali smo shvatili da je ipak bezbolnije preko Bjelorusije - Rusije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5272 Napisano Sreda u 14:58 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da na ovoj ruti ima problema sa vizom. Maštam ovih dana o delu ove rute, pa sam i sam istraživao. Prečica koju je naveo za povratak je verovatno Moskva-Minsk-Srbija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6174 Napisano Sreda u 22:18 Drug član, 909 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, drs je napisao: Meni je fascinantnije (u svakom slučaju zabavnije ) da u rubrici Vikend Vožnje naletim na temu Mongolija. Vikend od 40-50 dana je vrhunska stvar. Da je Šešelj otvarao ovu temu on bi je ubacio na "Tour Around Serbia"... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1904 Napisano pre 20 sati Drug član, 946 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam jako, ali mislim da je tih 50 dana u cugu misaona imenica za mene. Sad je u planu Gruzija i Cecenija u nekih 20ak dana da stane, pa i to na misice. Svaka cast na entuzijazmu i srecan put ako ne budem mogao sa tobom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...