draki 2844 Napisano Utorak u 18:19 Vozac A kategorije :D, 985 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, Док сам још увијек под утиском хоћу са вама да подијелим једно врхунско искутво. Са породицом сам за викенд био у Словенији у мјесту Олимје гдје сам имао прилику да боравим у комплексу под именом "Јеленов гребен". Ово је једно сеоско имање на коме борави стотињак јелена, кошута и њихових телади. У склопу комплекса налазе се апартмани, спа центар, игралиште за дјецу, кафић, ресторан и продавница сувенира. Идеално мјесто за одмор. Пут до тамо је фантастичан и срео сам неколико моториста (и сам комплекс је "biker friendly"). Jelenov greben u Sloveniji za idealan jesenji izlet WWW.JOURNAL.RS Smešten u podnožju prekrasne Olimske gore Jelenov greben najpoznatiji je kao dom pitomih jelena, i idealna je lokacija za jesenji izlet. Ogled in hranjenje jelenov - WWW.JELENOV-GREBEN.SI OBISK IN HRANJENJE JELENOV 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2420 Napisano Utorak u 20:05 Drug član, 796 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Vau, koliko gulaša na jednom mjestu! Ali stvarno izgleda kao super destinacija za odmor sa porodicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 541 Napisano Utorak u 20:41 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod Slovenije.... Gospođa i ja smo se raspametili kada smo bili. U povratku smo nešto umorni bili pa smo odlučili da prenoćimo negde, slučajno nam na bookingu izleti Dvorec Gregrčič u mestu Šmajerta. Malo selo, sređeno, predivno. Hotel vrhunski, hrana odlična. Naša preporuka za noćenje. https://maps.app.goo.gl/pPiQAS3P5LwPkyfP7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 409 Napisano Utorak u 21:01 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Bili, stvarno za preporuku...ispod Jelenovog grebena je katolicki manastir gde je osnovana prva ili druga apoteka u Evropi i odmah tu i čokoladirnica neka od takodje najstarijih, domaća radinost sve. Sve za preporuku.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 79 Napisano Utorak u 22:02 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo deluje. Idealno za decu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2844 Napisano Sreda u 06:38 Vozac A kategorije :D, 985 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, miki je napisao: Vau, koliko gulaša na jednom mjestu! Ali stvarno izgleda kao super destinacija za odmor sa porodicom. Има и производа од јелењег меса Укусно је, и гулаш и суво месо Али је највећи фазон, купаш се у спа центру, а испред јелени и кошуте слободно шетају Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6436 Napisano Sreda u 07:36 Drug član, 1434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to suvise sterilno. Slobodno setaju u ogradjenom prostoru? Ja to ne bih voleo ni da vidim. Ukinuo bih i zoo vrtove i ostale tkz mini zoo. Vise volim da vidim zeca na slobodi , nego jelena u toru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2420 Napisano Sreda u 08:11 Drug član, 796 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Iako se u principu slažem, da su stvarno slobodni, niti bi ih bilo u tom broju, niti bi priroda mogla to da podnese. Nacionalni part Yellowstone je imao ogromnih problema sa populacijom jelena. Tek kad su ponovo pustili vukove u park, uspjeli su da poprave bio raznolikost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2844 Napisano Sreda u 08:15 Vozac A kategorije :D, 985 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 Цијеним мишљење али није то сад тема. Ја сам дао приједлог, јер се мени лично свидјело а на свима који виде ову објаву је да ли ће отићи или неће. Не бих да се ова тема претвори у јавну расправу о правима животиња. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6436 Napisano Sreda u 08:29 (promenjeno) Drug član, 1434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. Daj jos neke predloge. Mene najvise zanimaju ciste reke. Promenio Sreda u 08:30 član slave74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1731 Napisano Sreda u 08:34 Никад не једи жути снег!, 764 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, draki said: Поздрав свима, Док сам још увијек под утиском хоћу са вама да подијелим једно врхунско искутво. Са породицом сам за викенд био у Словенији у мјесту Олимје гдје сам имао прилику да боравим у комплексу под именом "Јеленов гребен". Ово је једно сеоско имање на коме борави стотињак јелена, кошута и њихових телади. У склопу комплекса налазе се апартмани, спа центар, игралиште за дјецу, кафић, ресторан и продавница сувенира. Идеално мјесто за одмор. Пут до тамо је фантастичан и срео сам неколико моториста (и сам комплекс је "biker friendly"). Jelenov greben u Sloveniji za idealan jesenji izlet WWW.JOURNAL.RS Smešten u podnožju prekrasne Olimske gore Jelenov greben najpoznatiji je kao dom pitomih jelena, i idealna je lokacija za jesenji izlet. Ogled in hranjenje jelenov - WWW.JELENOV-GREBEN.SI OBISK IN HRANJENJE JELENOV Баци поглед овде, пред крај поста Обећах и ја да ћу да свратим тамо једанпут... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1889 Napisano Sreda u 08:45 Drug član, 942 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, slave74 je napisao: Ma naravno. Daj jos neke predloge. Mene najvise zanimaju ciste reke. Jesi isao do Tinje kad si vec stalno na Divcibarama? Fenomenalana recica, jos uvek netaknuta u gornjem toku... Cesto prodjem kvadom pored nje, kad god idemo na tu stranu. I Kamenica isto, malo je dalje, ali vredi otici. Onaj deo oko Orlovog gnezda je prelep. Tu smo i kampovali prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2844 Napisano Sreda u 08:49 Vozac A kategorije :D, 985 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Влајко je napisao: Баци поглед овде, пред крај поста Обећах и ја да ћу да свратим тамо једанпут... Признајем да нисам прочитао раније. Сад ћу да се бацим на читање цијеле теме 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6436 Napisano Sreda u 08:49 Drug član, 1434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Gile said: Jesi isao do Tinje kad si vec stalno na Divcibarama? Fenomenalana recica, jos uvek netaknuta u gornjem toku... Cesto prodjem kvadom pored nje, kad god idemo na tu stranu. I Kamenica isto, malo je dalje, ali vredi otici. Onaj deo oko Orlovog gnezda je prelep. Tu smo i kampovali prosle godine. Tinja naravno ispod Riora se spaja tj izvire. Isao sam peske jedno 10 put, kvadom 20-30. Kamenica mi ispod kuce protice, obisao i crnu i belu od sastava do izvora. O. gnezdo mi je na 10 minuta rekom. A kad vec navraces do Tometnog Polja, bice mi drago da se upoznamo, da dodjes do mene. Il kvadom kad podjete na tu stranu, ako sam tamo, rado cu se prikljuciti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1889 Napisano Sreda u 09:00 Drug član, 942 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Mislio sam da si sa druge strane Maljena. Ja sam ti Covek sa planine, Ravnogorac, samo sto sam rodjen i privremeno nastanjen u GMu. Upoznacemo se Boze zdravlja. Samo malo da izlepsa ovo vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 319 Napisano Sreda u 11:58 Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Posle 7god. rada u Sloveniji mogu da prokomerarišem da gde god da odete u tu zemlju nećete se pokajati. Oni su naučeni da cene, poštuju, i čuvaju svoju prirodu te se tako i odnose prema istoj. Mi imamo puno toga da ponudimo u našoj Srbiji, ali način na koji se ophodimo prema našoj prirodi je katastrofalan! Nisam Fan SLO, ali na čistoti i uređenosti možemo samo da im pozavidimo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 464 Napisano Sreda u 14:33 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Slažem da je većinom čisto i da čuvaju prirodu ali u svakom žitu ima kukolja pa tako i u njihovom. Vjeruj da sam vidio prizore slične obima kod vas u Srbiji i kod nas u BiH i ovde u Sloveniji,gomile smeća u šumi,u potoku itd. Samo mnogo manje i na mjestima u koja turisti ne zalaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2844 Napisano Sreda u 18:09 Vozac A kategorije :D, 985 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, igogitar je napisao: Slažem da je većinom čisto i da čuvaju prirodu ali u svakom žitu ima kukolja pa tako i u njihovom. Vjeruj da sam vidio prizore slične obima kod vas u Srbiji i kod nas u BiH i ovde u Sloveniji,gomile smeća u šumi,u potoku itd. Samo mnogo manje i na mjestima u koja turisti ne zalaze Деси се то и у Швајцарској па онда држава то очисти а власнику парцеле и онога ко то уради толико казни да му више никад не падне на памет да то уради. И нема брата, стрица, кума, комшије који ће да заташка то. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...