draki 2829 Napisano pre 18 sati Vozac A kategorije :D, 983 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, Док сам још увијек под утиском хоћу са вама да подијелим једно врхунско искутво. Са породицом сам за викенд био у Словенији у мјесту Олимје гдје сам имао прилику да боравим у комплексу под именом "Јеленов гребен". Ово је једно сеоско имање на коме борави стотињак јелена, кошута и њихових телади. У склопу комплекса налазе се апартмани, спа центар, игралиште за дјецу, кафић, ресторан и продавница сувенира. Идеално мјесто за одмор. Пут до тамо је фантастичан и срео сам неколико моториста (и сам комплекс је "biker friendly"). Jelenov greben u Sloveniji za idealan jesenji izlet WWW.JOURNAL.RS Smešten u podnožju prekrasne Olimske gore Jelenov greben najpoznatiji je kao dom pitomih jelena, i idealna je lokacija za jesenji izlet. Ogled in hranjenje jelenov - WWW.JELENOV-GREBEN.SI OBISK IN HRANJENJE JELENOV 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2389 Napisano pre 16 sati Drug član, 779 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Vau, koliko gulaša na jednom mjestu! Ali stvarno izgleda kao super destinacija za odmor sa porodicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 528 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod Slovenije.... Gospođa i ja smo se raspametili kada smo bili. U povratku smo nešto umorni bili pa smo odlučili da prenoćimo negde, slučajno nam na bookingu izleti Dvorec Gregrčič u mestu Šmajerta. Malo selo, sređeno, predivno. Hotel vrhunski, hrana odlična. Naša preporuka za noćenje. https://maps.app.goo.gl/pPiQAS3P5LwPkyfP7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 409 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Bili, stvarno za preporuku...ispod Jelenovog grebena je katolicki manastir gde je osnovana prva ili druga apoteka u Evropi i odmah tu i čokoladirnica neka od takodje najstarijih, domaća radinost sve. Sve za preporuku.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 70 Napisano pre 14 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo deluje. Idealno za decu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2829 Napisano pre 5 sati Vozac A kategorije :D, 983 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, miki je napisao: Vau, koliko gulaša na jednom mjestu! Ali stvarno izgleda kao super destinacija za odmor sa porodicom. Има и производа од јелењег меса Укусно је, и гулаш и суво месо Али је највећи фазон, купаш се у спа центру, а испред јелени и кошуте слободно шетају Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6434 Napisano pre 4 sati Drug član, 1433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to suvise sterilno. Slobodno setaju u ogradjenom prostoru? Ja to ne bih voleo ni da vidim. Ukinuo bih i zoo vrtove i ostale tkz mini zoo. Vise volim da vidim zeca na slobodi , nego jelena u toru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2389 Napisano pre 4 sati Drug član, 779 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Iako se u principu slažem, da su stvarno slobodni, niti bi ih bilo u tom broju, niti bi priroda mogla to da podnese. Nacionalni part Yellowstone je imao ogromnih problema sa populacijom jelena. Tek kad su ponovo pustili vukove u park, uspjeli su da poprave bio raznolikost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2829 Napisano pre 4 sati Vozac A kategorije :D, 983 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 Цијеним мишљење али није то сад тема. Ја сам дао приједлог, јер се мени лично свидјело а на свима који виде ову објаву је да ли ће отићи или неће. Не бих да се ова тема претвори у јавну расправу о правима животиња. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6434 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. Daj jos neke predloge. Mene najvise zanimaju ciste reke. Promenio pre 4 sati član slave74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1724 Napisano pre 4 sati Никад не једи жути снег!, 764 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, draki said: Поздрав свима, Док сам још увијек под утиском хоћу са вама да подијелим једно врхунско искутво. Са породицом сам за викенд био у Словенији у мјесту Олимје гдје сам имао прилику да боравим у комплексу под именом "Јеленов гребен". Ово је једно сеоско имање на коме борави стотињак јелена, кошута и њихових телади. У склопу комплекса налазе се апартмани, спа центар, игралиште за дјецу, кафић, ресторан и продавница сувенира. Идеално мјесто за одмор. Пут до тамо је фантастичан и срео сам неколико моториста (и сам комплекс је "biker friendly"). Jelenov greben u Sloveniji za idealan jesenji izlet WWW.JOURNAL.RS Smešten u podnožju prekrasne Olimske gore Jelenov greben najpoznatiji je kao dom pitomih jelena, i idealna je lokacija za jesenji izlet. Ogled in hranjenje jelenov - WWW.JELENOV-GREBEN.SI OBISK IN HRANJENJE JELENOV Баци поглед овде, пред крај поста Обећах и ја да ћу да свратим тамо једанпут... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1887 Napisano pre 3 sati Drug član, 942 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, slave74 je napisao: Ma naravno. Daj jos neke predloge. Mene najvise zanimaju ciste reke. Jesi isao do Tinje kad si vec stalno na Divcibarama? Fenomenalana recica, jos uvek netaknuta u gornjem toku... Cesto prodjem kvadom pored nje, kad god idemo na tu stranu. I Kamenica isto, malo je dalje, ali vredi otici. Onaj deo oko Orlovog gnezda je prelep. Tu smo i kampovali prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2829 Napisano pre 3 sati Vozac A kategorije :D, 983 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Влајко je napisao: Баци поглед овде, пред крај поста Обећах и ја да ћу да свратим тамо једанпут... Признајем да нисам прочитао раније. Сад ћу да се бацим на читање цијеле теме 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6434 Napisano pre 3 sati Drug član, 1433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Gile said: Jesi isao do Tinje kad si vec stalno na Divcibarama? Fenomenalana recica, jos uvek netaknuta u gornjem toku... Cesto prodjem kvadom pored nje, kad god idemo na tu stranu. I Kamenica isto, malo je dalje, ali vredi otici. Onaj deo oko Orlovog gnezda je prelep. Tu smo i kampovali prosle godine. Tinja naravno ispod Riora se spaja tj izvire. Isao sam peske jedno 10 put, kvadom 20-30. Kamenica mi ispod kuce protice, obisao i crnu i belu od sastava do izvora. O. gnezdo mi je na 10 minuta rekom. A kad vec navraces do Tometnog Polja, bice mi drago da se upoznamo, da dodjes do mene. Il kvadom kad podjete na tu stranu, ako sam tamo, rado cu se prikljuciti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1887 Napisano pre 3 sati Drug član, 942 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Mislio sam da si sa druge strane Maljena. Ja sam ti Covek sa planine, Ravnogorac, samo sto sam rodjen i privremeno nastanjen u GMu. Upoznacemo se Boze zdravlja. Samo malo da izlepsa ovo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 317 Napisano pre 36 minuta Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Posle 7god. rada u Sloveniji mogu da prokomerarišem da gde god da odete u tu zemlju nećete se pokajati. Oni su naučeni da cene, poštuju, i čuvaju svoju prirodu te se tako i odnose prema istoj. Mi imamo puno toga da ponudimo u našoj Srbiji, ali način na koji se ophodimo prema našoj prirodi je katastrofalan! Nisam Fan SLO, ali na čistoti i uređenosti možemo samo da im pozavidimo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...