Bobni 82 Napisano Sreda u 23:38 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda nasa!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1720 Napisano Četvrtak u 08:53 Никад не једи жути снег!, 763 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using TapatalkУхх, лепа ти ова прва слика. Хвала што си "ухватио" и Јаворку Сент фром мај Шајоми... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 109 Napisano Četvrtak u 09:29 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Влајко Хвала колега, могу да ти је проследим на вибер ако хоћеш да је имаш у бољој резолуцији Promenio Četvrtak u 09:30 član dule2812 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1591 Napisano Četvrtak u 09:29 (promenjeno) Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Četvrtak u 09:35 član MatorKonj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 976 Napisano Petak u 03:46 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan Igor Cabarkapa (@igorcabarkapaphoto) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM igorcabarkapaphoto on March 16, 2025: "15 za 15 - Skup bajkera pred protest na parkingu... prosledjujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 541 Napisano Subota u 19:36 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan sam od onih koji su 15. mart shvatili kao podršku studentima nas građana, motorista, u brojnosti. Tako sam se obreo kod IKEA, bio u koloni od 2000+ motora, u prednjem delu kolone koja je uspela da siđe sa autoputa kod Autokomande i zatim preko Slavije nastavi ka Terazijama. Što se tiče pomenute brojnosti, a pošto sam bio u vožnji za Sonju, u Novom Sadu koji je mislim zadržao rekord po broju nas na motorima, u Kragujevac sam išao kolima i bila je sjajna organizacija i atmosfera, u Niš ponovo na dva, tj ja na tri točka , i sada Beograd sa logično najviše ljudi, mogu da primetim da je mnogo naroda došlo iz cele Srbije, ali iskreno i Beograđani se nisu obrukali, reke ljudi su se slivale i sa "sremske" strane (Novi Beograd i Zemun), podjednako i sa "šumadijske". Sve to po Srbiji su pokrenuli i neverovatnu kampanju odradili Studenti. Lično mislim da je na ulicama Beograda zaista bilo mnogo bliže cifri od milion ljudi, nego režimske procene od 100k. Snimao sam malo GoPro sa kacige, dalje telefonom kada sam se parkirao i postao pešak, Skupština, Slavija, a za ovaj klip (da mi ostane za uspomenu) koristio sam (bez pitanja , nadam se da neće zameriti, linkovano i pomenuto uz ovaj YT klip) i tuđe kadrove kolega motorista i forumaša, kao i neke sa društvenih mreža, a kako bi se bolje videlo šta se tog dana dešavalo i koliko nas je bilo. Hvala: @the_doctor @dule2812 @kokot @AndjeoPakla 25 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3670 Napisano Nedelja u 08:30 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan @Гоша hvala za montažu, odlično odrađen posao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 575 Napisano Nedelja u 19:36 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Snimak prva liga! @Гоша bravo za edit! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Nedelja u 20:28 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Gordane 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...