hladovinarenje 0 Napisano pre 12 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da li neko ima iskustva u voznji pasa na motoru? Gde najbolje smestiti malog psa na motoru ? Kakav transporter ili ranac je najbolji za motor i udoban i bezbedan za psa? Hvala unapred na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3897 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Ne silazi, 5026 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drugar koji je godinama vozio psa. Nije član foruma i nema računar, nalog i td. Možeš mu se javiti na br. mob. tel. 0642312299. Rade se zove, kaži da ti je Vlada Triumph dao br. tel. Promenio pre 10 sati član MoToM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 59 Napisano pre 10 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo zanima,jos samo kada bi ovaj prevazisao strah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 54 Napisano pre 8 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih igrao sa malim psom. Daleko će mu korman biti, a i lagan je, pa neće moći da obara. Torbica nikako, samo će mu smetati. I svakako ispred tebe da sedi. Ako je iza, tek onda neće moći ništa ni da vidi ni da dohvati. Neka veća rasa bi bila pogodnija. Dobermani su dobri. Imaju i podignute uši, pa im naočale čvrsto stoje. I koliko ja znam, zakon za pse nije propisao obaveznu kacigu, tako da ti je to ušteda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 54 Napisano pre 8 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite, morao sam. Jače je od mene bilo :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1682 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1350 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Stavis ga u kofer nazad, probusis rupu da moze da izbacu glavu da zeva okolo.. Promenio pre 7 sati član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11299 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2610 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan A može i ovako: Milos Milutinovic (@milos.milutinac) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 24K likes, 95 comments - milos.milutinac on February 14, 2025: "Nek njemu oduzmu... Sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1695 Napisano pre 7 sati Drug član, 1054 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kad ti zena kaze, dzukelo jedna U prevodu pas vozi Izvinjavam se za off, morao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1010 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...