mikamoto 167 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gore pomenuti motor, registrovan, u mom vlasništvu,dobar i pouzdan sa pređenih 90k. Ove sezone bez ulaganja. Zbog hitnosti cena je 1850e. Atraktivno je izgleda, privlači pažnju gde god se pojavi, lako se vozi i koči. Više info òvde, ili na 063 270 893 Mika. Posle dužeg odsustva sa foruma, opet sam tu i pozdravljam sve forumaše! Promenio pre 5 sati član mikamoto 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4182 Napisano pre 16 sati Drug član, 941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo izgleda, atraktivan! 2 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10743 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7431 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno privlači pažnju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2613 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor za mene. Ne vozim, imam dobro dvorište koje bi krasio... Volim i kafu da popijem, a blizu mi svi kafići. Da imam pare, tačno bih ga pazario na neviđeno. 'oće neko dva mtb-a ? Ne zamerite kolega, drma neki virus, raspadam se po krevetima skoro nedelju dana... Dajte makar neku sliku, da malo patimo... Promenio pre 8 sati član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8588 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2207 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je boja odlična.......ne viđena. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 450 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nevidjeno lep motor! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1059 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uživo je još lepši! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5865 Napisano pre 7 sati Drug član, 1443 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја не знам шта се вама свима овде свиђа? Прво технички не пролази, друго гуме лоше... ови ретровизори му стоје ко пилету с*се. Боље да даље не настављам... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3609 Napisano pre 7 sati Drug član, 2455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan ludaci!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8588 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2207 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Marko05 je napisao: Ја не знам шта се вама свима овде свиђа? Прво технички не пролази, друго гуме лоше... ови ретровизори му стоје ко пилету с*се. Боље да даље не настављам... Pusti ti,tehničke detalje....mi diskutujemo o dizajnu.Ko lutka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14105 Napisano pre 6 sati Cool tip, 3033 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Nije tesko... https://www.polovniautomobili.com/motori/25739160/suzuki-gs-400-cafe-racer? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ...biti fin. Nego, može li ovo da pređe tehnički bez vratolomija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 167 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi on da ima još dosta detalja koje odlikuju Cafe Racer, ali me je tehnički sputao u tome. Ovako je bez problema 3 godine, i sada je registrovan. Znalci bi trebalo da razlikuju Cafe Racer od scramblera, bobbera, choppera... da ne lupaju gluposti. Pozdrav svima i hvala na komentarima Pre 3 sati, Marko05 je napisao: Ја не знам шта се вама свима овде свиђа? Прво технички не пролази, друго гуме лоше... ови ретровизори му стоје ко пилету с*се. Боље да даље не настављам... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5865 Napisano pre 3 sati Drug član, 1443 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, mikamoto said: Trebao bi on da ima još dosta detalja koje odlikuju Cafe Racer, ali me je tehnički sputao u tome. Ovako je bez problema 3 godine, i sada je registrovan. Znalci bi trebalo da razlikuju Cafe Racer od scramblera, bobbera, choppera... da ne lupaju gluposti. Pozdrav svima i hvala na komentarima Шалимо се мало, немој да си на крај срца. Лепо моторче. Срећна продаја. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10743 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7431 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko05 je napisao: Ја не знам шта се вама свима овде свиђа? Прво технички не пролази, друго гуме лоше... ови ретровизори му стоје ко пилету с*се. Боље да даље не настављам... Ovaj je još i dobar kakve sam sve Cafe Racer karakondžule viđao za mnogo više para. Jedino ne kapiram tu Italijansku zastavu preko celog motora a motor Japanski a Cafe Racer kultura je poreklom iz Britanije Promenio pre 3 sati član Disko Nindža Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4956 Napisano pre 1 sat Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Marko05 said: Ја не знам шта се вама свима овде свиђа? Прво технички не пролази, друго гуме лоше... ови ретровизори му стоје ко пилету с*се. Боље да даље не настављам... Ne znam decko sta ti nije jasno: 1. Privlaci paznju 2. Dobro koci 3. Lako se vozi 4. Atraktivno izgleda Kolege su vec pomenule to vise puta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...