MilosGlavcic 4 Napisano pre 18 sati U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o senzoru pritiska za gume Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8525 Napisano pre 17 sati Solo Rider, 3232 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ...probao...radi.....ali zbog nekih komentara iskusnih ....sačekaću montage i ugradnja "metalnih" ventila jer ima logike pošto imaju neku težinu postoji mogučnst da gumeni ventilj strada možda kod neke brže vožnje. Sačekaću montage novih guma i onda i balansiranje pa će da vidimo. Inače meni se čini ok stvar jer ima i volt metar i usb charger 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 4 Napisano pre 17 sati U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ...probao...radi.....ali zbog nekih komentara iskusnih ....sačekaću montage i ugradnja "metalnih" ventila jer ima logike pošto imaju neku težinu postoji mogučnst da gumeni ventilj strada možda kod neke brže vožnje. Sačekaću montage novih guma i onda i balansiranje pa će da vidimo. Inače meni se čini ok stvar jer ima i volt metar i usb chargerJa se razmišljam o senzoru na kapici pošto se lakše stavlja i menja prilikom kvara, e sad vidim razne komentare na internetu u vezi toga...I gledao sam snimak od st moto ali on vozi brzo motore...Moje mišljenje je da za normalnu voznju nebi bio problem da se stave na kapice, možda i grešim...Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8525 Napisano pre 17 sati Solo Rider, 3232 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Na taj sam i ja mislio tj. imam ali bih radije stavio metalne ventile zbog vibracija......gumeni kažu ljudi da može da se otkine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 691 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitas, ja to ne bih stavljao. Proveris jednom nedeljno manuelno pritisak u gumama i vozis. Mislim da ne vredi rizikovati. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6271 Napisano pre 17 sati Drug član, 2129 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni za pritisak nije interesantno ali sviđa mi se kad pokazuje temperaturu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 14 Napisano pre 16 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nije mi se svidelo i skinuo ostavio usb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4674 Napisano pre 15 sati Nemanja Stojanović, 1492 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na ovom i na prethodnom motoru. Generalno sporo očitava, dok pokaže promenu već je kasno. Ume da se desi i da se raspari, a pakao je upariti opet. Takođe, samo mi je pokazalo da pritisak varira mnogo više u odnosu na spoljnu temperaturu nego na "zagrejanost" guma. A za temperaturu guma takođe, ja kako god vozio, mogu da dignem 5-10-15 stepeni možda max, u zavisnosti i od spoljašnje, a opet ako stoji na suncu ima sam da digne više od toga. Tako da sam vremenom i prestao uopšte da gledam, pa i da se obazirem. Kada su mi klinci u kraju skinuli jednu kapicu, naručio sam opet, ali sam odustao od montaže. Ako neko želi ustupiću za neke humanitarne SMSove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 161 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je stavio kod sebe senzor sto ide na ventil kao kapica Na 130km/h mu se okinuo ventil i jedva je ostao na motoru Posle toga mu vise ne pada na pamet da ga stavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5243 Napisano pre 17 minuta Drug član, 3882 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter nisam vozio preko 3 meseca, preko zime. Na istoj pumpi gde uvek pumpam, pokazao je manjak 0,2 bara na prednjoj i 0,3 na zadnjoj. Uzo pa dopunio. Za šta treba senzor pritiska, daj ne zezajte. Svi su neki Markezi postali izgleda... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3599 Napisano pre 9 minuta Drug član, 2453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, boza_kg je napisao: Skuter nisam vozio preko 3 meseca, preko zime. Na istoj pumpi gde uvek pumpam, pokazao je manjak 0,2 bara na prednjoj i 0,3 na zadnjoj. Uzo pa dopunio. Za šta treba senzor pritiska, daj ne zezajte. Svi su neki Markezi postali izgleda... Ja recimo pratim temperaturu pneumatika i to mi je ok...a bude zgodno i pritisak da se očijukne pošto usled temperature oscilira. Nije loše za imati ali nisam za ove aftermarket spoljne čepove jer nisu najsigurniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8525 Napisano upravo sada Solo Rider, 3232 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, boza_kg je napisao: Skuter nisam vozio preko 3 meseca, preko zime. Na istoj pumpi gde uvek pumpam, pokazao je manjak 0,2 bara na prednjoj i 0,3 na zadnjoj. Uzo pa dopunio. Za šta treba senzor pritiska, daj ne zezajte. Svi su neki Markezi postali izgleda... Generalno sve što se kači na motor ti ne treba...ali . ...zanimaš se pa se lepo osećaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...