Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• Drug član, 2534 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 3 minuta, Hacky je napisao:

Slažem se da je ružno. Jeste ružno već neko vreme. Ali sada smo došli do toga da je deo ljudi poveden bez ikakvog realnog povoda negde gde nisu pošli i da neko na mala vrata gura priču da je on taj koji studentima govori šta da rade i u tome izgleda delimično i uspeva. To je nešto što po mom mišljenju mora da se raspravi i što ne sme da se prećutkuje, koliko god to ružno bilo.

Sa kim da se raspravi kad čovek ne razgovara ni sa kim već ide okolo i SAMO LAŽE! Nije mi jasno kako kolege iz te grupe ne ukapiraju koliko su izmanipulisani...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900

Sve u svemu naj bolje je sto se sve zavrsilo bez nekih vecih problematicnih situacija.

• Sviđa mi se 3

• BJB Maxi Scooter Club, 1770 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs
Dugo nisam bio na forumu a izgleda je  bas zanimljivo.  Pratim cak i viber grupu ali nisam nesto za te grupne akcije bas iz slicnih razloga zbog kojih je pocela ova rasprava. 
Moje misljenje da je bajkerska akcija Beograd trebala da bude na nogama, bez motora i to iz vise razloga. Moja ekipa i ja smo prosetali gradom u moto jaknama  i rukavicama (zbog moguce kise).
Hvala dragom Bogu da je sve proslo kako treba jer je rizik bio prevelik. 
Ovakve akcije se dogovaraju uzivo , nikako preko Vibera ili foruma. Posebno sad ova tema je bas tuzna i ruzna,  kalja ugled moto zajednice. 
@Mikulanac tu si ti uvek, pratiš iz prikrajka. Ne daj Bože da se Srbi sloze, sta drugo reći. No treba uvek ostati čovek, jer sve ce ovo proći a opet cemo se neminovno sresti negde na cesti, i treba pogledati jedni drugima u oči i pozdraviti kao što dolikuje🫤.

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 3

• Integrisan, 8672 postova
pre 44 minuta, ProMaster je napisao:

Malo manje ega na obe strane, rešilo bi sve naše probleme.

Ovo apsolutno nije tačno, da je stvar pitanje ega. 

Evo, dozvoljavam da forma možda nije bila dobra, nemam ego u tom smislu i umem da budem oštar kada sam umoran, ali zato je suština sledeća : ako sakupljamo pare i nismo u situaciji da pomoć kupimo odmah i odmah je podelimo (kao na vožnji pre toga), onda apsolutno insistiram da se slikaju i objave svi računi i objavi na forumu podela pomoći. Ja nisam od juče u priči sa ovom mafijom i ZNAM zašto to tako kažem, tražio bih i od brata rođenog i sebe samog. Ako nekog to ljuti, stvarno bezveze. Svako min dobromameran mora to da razume i zašto MORAMO da budemo čisti kao sveti pokojni Patrijarh lično. 

Ali tvrdim da ta stvar nema veze sa svim ovim i da je samo izgovor. Bukvalno običan izgovor! 

Ti veruj ili ne, ali ti zaista kažem da svodjenje ovoga na lični nivo je zaista mini uvreda. Uostalom, ja sam odmah ponudio to o čemu Nemanja piše, kad se već ispoveda javno skroz, pa nek kažu svedoci u više navrata ko je od dvojice stvar odbio. 

Super je jedinstvo, ali kad neko dodje iz kontra smera i krene da preuzme kolonu, pri tome potcenjivacki prema svakom u njoj mi kaze : ma sledice onog ko je prvi, evo pitaću sve vas ono što sam na licu mesta pitao sve prisutne sa čela te kolone, taj dan (a oni su sve videli): ljudi, recite šta da uradimo da ne bude cirkus i uradićemo bukvalno tako.

Najurili su ih ko šugave. Ne ja, ne mi. 

• Sviđa mi se 6

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Nije mi se svidelo sto se od nas izgleda ocekivalo da budemo neka vrsta redara ili obezbedjenja, bez ikakvih instrukcija sta u stvari treba da se radi. Mnogi su sa devojkama/suprugama bili dovedeni pred kavez pun kriminalnog olosa, verujem da im nije bilo prijatno. Motori su tu ispred skupstine samo smetali i nama i pesacima.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 7

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4
Pre 1 sat, mick je napisao:

Ne znam zbog čega ovde ovo sve pišeš, da li si isti tekst u Viber grupi napisao?

Ne znam da li si pročitao @Skittles post iznad? Da jesi video bi da su ljudi od kojih je sve krenulo pokušavali da stupe u kontakt sa saxi-em, pokušali su u više navrata da smire situaciju..ni u jednom trenutku čovek nije želeo komunikaciju a kroz svoju ličnu grupu je sejao razdor i laži. epilog je bila subota...

Sam kažeš da si se pokupio i vratio motor kući...znači da ti je zbog nečeg bilo neprijatno i sad pričaš baš te briga ko je odgovoran. Pa druže moj...ako tebi ne smeta da se tvoje ime koristi zarad ličnih interesa i pozicije ne znam ni ja gde a ti u sred priče vratiš motor kući koji je poenta tog dana i nije ti važno ko je zasrao ne znam šta da ti kažem...meni lično smeta jer se protiv toga borimo nekako. Izvini uz dužno poštovanje ali komentari ti nisu na mestu...

Pa nije saxi jedini koji je admin te grupe šta ih je sprečavalo, te koji su se okupili, da bez saxija dogovore sve pa bi ostali admini preneli saxiju, da je postojala obostrana zelja ljudi bi dogovorili nešto, lak i pre vožnje ujutru u 7, kao što vidiš većina tih koji su sad jedni protiv drugih se veoma dobro znaju i vodili su gomilu kolona zajedno, a nabrojao ih je skitlles i davali nam upustva sta i kako pre svake voznje. A što se tiče viber grupe tamo sam i ja na početku imao adminsko mesto sa koga sam se posle dva dana povukao, jer ja nisam bas neko ko prati organizaciju niti zeli da organizuje malo više sam anarhista, tako da ne mogu da pokrenem temu na viberu da stavim ovaj tekst. A i ovde će verovatno svi koji treba da pročitaju, i sa vibera i sa foruma.

A što se tiče drugog dela pitanja, to zašto sam otišao je zbog toga što sam došao da svi jedinstveno nastupimo, a ne u 15 kolona i kad sam video da od toga nema ništa nije bilo poebte da ostanem. I onda su svi ovi organizatori bajni dodatno zasolili sa prozivajući neke debilima, neke parapolicajcima, pa je i Seve spomenuo e kako su ih zajebali studenti i otišli na Slaviju,što nije tačno jer su studenti sve vreme bili u komunikaciji sa njima i za Slaviju su znali da će biti al studenti nisu zeleli da se ta info siri. I ovde se poveo hejt sa polutačnim informacijama i neistinama pa si i ti prozvao gde su debili iako te nisu svi sa vajbera nazvali debilom nego samo jedan itd. itd. Kao što rekoh gore, meni su i jedni i drugi krivi za neuspeh. I ja da se pitam, a ne pitam se, jer sam bitan koliko i jutarnja rosa, niko od ovih dosadasnjih organizatora mi ne bi bio vise organizator niti redar. Al dobro čiji je forum njegova je moć i on odredjuje kako će biti, a tako važi i za viber. Mi ostali cemo da nas vozaju, jer ćemo malo za ove malo za one da vagamo. U svakom slučaju bar znamo da smo debili, parapolicajci, da nas zajebavaju studenti, da nas ne zajebavaju. Eto to ja pohvatao ovako dok pratim i viber i forum. Izvinjavam se svima, ako sam nekoga uvredio svojim stavom ali imao sam debelo pravo da kažem šta mislim, koliko god se to nekome svidelo ili ne, možda sam u pravu, možda nisam, svakako neću nastavljati diskusiju, možda u kafani ko bude želeo.

Promenio član milosducati
  • Sviđa mi se 2

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Voge 525dsx

IKEA, cisto da bude jasno sto se tice cele slike, @BlesimiR se pojavio na IKEI, nije bio na emezzeti, na celu kolone krenuli ste sa raspravom koja je buknula kad je aljosa stigao, ja sam se sklonio kad ste krenuli da besnite, vredjate jedni druge. Meni je to neprimereno (ne ulazeci u to ko je kako poceo i sta i kako) pogotovu pred SP koji su bili tu da bi kolona bila bezbedna, a jos pre zbog toga sto 2000 ljudi sa upaljenim motorima ceka u koloni iza vas da se krene.

skrecemo za @severian ka veterinarskom, pravi se cep, ljudi ostaju na autoputu iza u koloni. Seve, pricas sa redarima, bio sam par motora samo iza tebe. prilazim i kazes nama napred "mrdni celo do "linije bilborda ili jos malo ka hramu", setices se toga sigurno. Racunam, cim usaglasis sa studentskim redarima vracas se na celo. Nisi se pojavio. Nas 5-6 koji smo pomerili liniju cekamo gore 10ak min cini mi se (nisam siguran za tacan tajming). Kolona krece trijumfalno sa linije veterinarskog ka nama i ne zaustavlja se na toj liniji koju si hteo, nastavlja se pravo ka slaviji i dalje ka terazijama...

i jedna i druga strana imala je poentu, ali nacin na koji se gura svaka opcija nije ok i odvratice gomilu ljudi od toga da u akcijama ucestvuje organizovano, ja prvi cu uvek misliti svojom glavom pre nego sto cu da dopustim bilo kome da me dovede u opasnost iz bilo kog razloga. Zato sam se i mrdnuo sa platoa skupstine na trotoar ispred doma omladine (jos 10ak ljudi krenulo tada za mnom) jer je bila lokacija sa koje je moguc brz izlaz.

vidim da pises da se ne zeli razgovor sa druge strane, vredjanjem se od tog razgovora samo udaljava jos vise. Utakmica sa Nepomenikom koju deca vode nije ni na prvom poluvremenu jos, a potrebni smo im u punom broju na svim mogucim mestima da im pruzimo podrsku.

Promenio član Milos81

• Cool tip, 3075 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady
Pre 1 sat, ProMaster je napisao:

Kada mi je Sale skoro odbrusio (možda se i naljutio) da li verujem njemu i svima vama i zašto sam zvao Saxia da se izjasni to je zbog ovoga.

Možete da govorite šta god želite, iz viber grupe (čiji sam član), nikada niko (sem Saxija koji ima neki raniji očigledno sukob sa Sevom), nije bilo šta loše rekao za organizaciju ovoga ovde, bar ne da sam ja video.

Saxi je ovakav ili onakav, ali udbaš nije.Svojim radom i zalaganjem svakodnevno juri na sve strane, uradio je više nego mnogi od nas.

Ceo taj narativ je malo bezveze, isto kao i onaj da su ljudi odavde SNS i kao takav MORA PRESTATI ! ! !

Javiće se sam, glupo je da ja pišem dalje od ovoga, ali smatram da jedinstvo mora da postoji, u protivnom smo licemerni prema studentima.

Mene dosta ljudi zna, ako je to problem koji vidite kod @4FoxSake, baš bi voleo da vidim ko je taj koji će mi reći i optužiti me da sam element službe ili koga god..

U detalje sa poslednje voznje i probleme ne želim da ulazim, opet ponavljam, nisam bio deo nje, već samo pešak.

Samo žarko želim da stavimo tačku na gluposti i počnemo da radimo u korist studenata i u korist nas i naših najbližih. 

Ukoliko je to previše, onda...

Drugari, sta biste vi radili da ste u nasoj kozi. Dodjemo do veterinarskog stavljena dva vozila bez tablica na ulaz za parking. Resavali smo situaciju u hodu, i bila je resena za tih par minuta, ali opet ta druga ekipa povlaci kolonu. Iza nas dele i otimaju pola kolone i vode u Kneza Milosa. Kad smo bili kod Ikee, ja gledam onu gomilu ljudi i kazem Sevetu"Crni Seve ko ce ovo kontrolisati? Ipak smo uspeli. I onda kad stanes da se kolona slozi uskace Saxi i magiatar terorizma, ponasaju se kao da mi nismo prisutni, i dogovaraju novu rutu sa pandurima...Hajde sad dajte iskrene odgovore kako bi vi reagovali? Ovo je do sad nevidjena situacija...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Beverly 300 ie

@sashac mislim da nema sta da se pravdate bilo kome, niti da eventualno preispitujes sebe postavljanjem ovih pitanja kako bi ko reagovao, nadam se da je pitanje retoricko:).

Mislim da ima dovoljno informacija, cinjenica da svako donese zakljucak, formira misljenje o svemu ovome ukoliko ga do sada nije imao.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: plavi

kratko cu, kao i obicno :)

delovi u kojima sam pomenut nisu potpuno tacni i ima neistine pa ne ide da @ProMasterbude jedini koji to pomenuo...

posle sonje nisam ucestvovao ni u jednoj akciji i vozio sam samo sa drugarima kako nama leglo, ali nisu stvari u zivotu nikad crno bele pa ni vase vidjenje situacije oko @saxi 

sve ostalo, vezano za mene, mozemo tet a tet kad god ko od vas hoce i cim se vratim u zemlju, ja ne volim te vazdan prepiske nego da se pogledamo u oci :)

Promenio član bobi_krofna
  • Sviđa mi se 4

• Drug član, 731 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

@bobi_krofna molba ako možeš da nam objasniš šta nije tačno? Mislim da je jako bitno za nas koji nismo tu u priči već obični vojnici. I ako te ne poznajem kao ni većinu organizatora, znam da si se dosta cimao za ovu priču od starta, širio pozitivan duh i onda su nestale čokoladne bananice kao neki naš simbol. A fale mi. Zaista barem je meni, a verujem i većini bitno i da ti izneseš svoje viđenje.

Za ostale. Ja lično kao stari član foruma nisam nikada ni ulazio u viber grupu i imam jako poverenja u vas koji ste dugo ovde u raznim temama i vožnjama. Smatram da je forum mesto odakle je krenula priča kao i mnoge lepe priče kroz njegovo postojanje. Mislio sam da je viber samo mesto obaveštavanja šire mase ljudi, a ne gde se dodatno razrađuju, kuju i menjaju planovi.

Meni je čudno što smo pre 2 meseca svi bili zajedno. I tada je Saxi pričao za TV niko se nije bunio čak je i bio pohvaljen.

Opet pitanje za ostale u poslednje vreme provejava informacija da su Saxi koga ne poznajem i Yogi koga sam upoznao i stekao lepo mišljenje predstavnici bajkera na plenumima. Ujedno su i članovi foruma. Niko to nije demantovao niti doveo u pitanje. Znači po meni laički oni su ti koji prenose stavove studenata. I Yogi je preneo i ovde i nikoga nije prisiljavao. Znači znalo se da će biti grupa koja će ići do Skupštine i pomagati redarima. Svako je mogao da bira, što je i on spomenuo.

Ono što se isto znalo i što su da kažem obe struje potvrdile je da neće biti defilea i da motori neće biti u centru parkirani.

Kapirao sam složena logistika i studenti se našli pod žešćim pritiskom i odgovornošću i zato sam mislio i da se čuvaju informacije i da se objave što kasnije. Iskustvo iz nekih drugih grupa.

Ni na kraj pameti mi nije bilo da je problem do nas, a ne studenata. Ni sanjao nisam da ti ljudi koji su smelo poveli ovu priču, ne nastupaju jedinstveno.

Na kraju dok nisam krenuo da okačim slike u temi nisam ni znao za problem i ako mi je sve bilo čudno, a komunicirao sam i dočekao dvadesetak drugara iz cele Srbije i samo promena plana je i nama dodatno zakomplikovala situaciju.

Hvala svima koji su se potrudili da objasne stvari. Najmanje što mogu da urade to i ostali jer ponavljam svi su na forumu i svi znamo kako je sve počelo od prve vožnje, ali ne i od poslednje. Ako to ne urade meni će opet biti jasne neke stvari. Duguju to pre svega svima nama, a i ljudima koji vode forum i imali su sluha i kohones da puste organizovanje, kada su svi drugi forumi, grupe, brisali bilo kakav poziv na nešto slično. 

Na kraju molim vas da zbog svih nas, a pre svega studenata da prevaziđete ovo. Ako ne najmanje što možete je da svi idemo u istoj koloni od tačke A do tačke B, pa kada svi stignemo zajedno svakome po volji. U tom smislu možda je i dobro da ima par opcija, ali par kolona nikada nije bila dobra opcija. 

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 278 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Drage kolege,

Sada već treba da prihvatite da od ujedinjenja Viber grupe i foruma nema ništa, postoje dve organizacije koje potpuno suprotno razmišljaju i rekao bih svaka iz svog ugla radi ono što misli da je za studente najbolje.

Danas je Aljoša, sutra je neki element opozicije, prekosutra element vlasti, tako da je rešenje samo izvući lekciju i ne dozvoliti da ikada više neko poljulja vašu organizaciju ili još gore preotme defile. Zapravo je i dobro što se desilo sa Aljošom, a ne nekim "udbašem".

Obavestite televiziju o zvaničnoj moto zajednici i opredelite predstavnika, objavite javno trasu kretanja i vožnje, ili to javno obavestite sve kada se okupe. Preduzmite konkretne korake.

Lično mi se Viber grupa ne dopada, ušao sam u nedelju zbog ovih događaja da ispratim šta se dešava, nisam primetio da se pominje forum, ali sam primetio da se samo izdaju direktive i naredbe što mene odbija. Forum je ipak transparentniji i ostavlja mogućnost iznošenja mišljenja, vodi se dijalog, upisujemo se na čuveni spisak, itd.

Svidelo mi se na Viber grupi što dele zahvalnost studenata, primljene poruke, pišu o podršci, i tako, dok se ovde raspravlja i sva energija ubija.

Druga stvar, obraćanje dvojice likova za N1 je zaista bilo sramno, vređati svoj narod zbog njihovog izbora je i više nego neumesno i nekulturno. Moja baba je podržavala Vučića, nisi bre mogao da je ubediš u drugo, zamisli da je ispred nje stao da joj kaže da je bezuba, pa ja bih mu sve zube izbio. Ni najmanje šmekerski potez i takav stav ne treba da nas prezentuje.

Jedan savet za obe strane, razumite i poštujte tuđe stavove, nemojte se prepirati i svađati, ponudite ljudima izbor i sve će biti ok. Meni bi sasvim bilo ok da mi je neko ponudio parking ispred skupštine i građanska hapšenja, ili parking kod veterinarskog, znao bih šta ću da izaberem. Čini mi se da Viber ekipa mora na tome da poradi, jer su defakto preoteli deo defilea na veoma grozan način.

Moglo se i sastati na parkingu IKEE, uzeti megafon i reći, ko je za parking ispred skupštine prati narandžaste prsluke, ko je za parking kod veterinarskog prati žute prsluke. Ćao, zdravo

Glava gore, organizacije su prošle do sada top, pola Srbije priča o bajkerima, svi nas vole, cene i poštuju, nema predaje i nema odustajanja. I nemoj da je neko ispao pizda i batalio organizaciju!!!

To bi bilo moje zapažanje na osnovu vaših pisanja.

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 3

• Drug član, 2162 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
2 minutes ago, Luka9905 said:

Meni bi sasvim bilo ok da mi je neko ponudio parking ispred skupštine i građanska hapšenja, ili parking kod veterinarskog, znao bih šta ću da izaberem.

U suštini bilo je ponuđeno, u ovoj temi. Barem od strane Severiana, ako ne još nekog.

3 minutes ago, Luka9905 said:

Moglo se i sastati na parkingu IKEE, uzeti megafon i reći

😅 Nisi bio tamo, čini mi se ? Trebalo bi nešto mnogo jače od megafona da bi ovako nešto bilo moguće.

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 278 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
Just now, živke said:

Trebalo bi nešto mnogo jače od megafona da bi ovako nešto bilo moguće.

Npr. zvučni top? 🤣

Bili smo upoznati od Severiana da postoji i drugih opcija, i da je najvažnije da se dođe, u bilo čijoj organizaciji. To je tačno.

Nisam bio ni na jednom događaju, ali sam sve proživeo do sada kroz vas, čitajući svaki tekst, objave, gledajući slike, video snimke, imao sam utisak da sam stajao tik uz vas. Doduše, najmanje sam takav utisak imao sada 😅

Bože zdravlja, biće prilika da se priključim i jedva čekam.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 520 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650
2 hours ago, Skittles said:

Onda mi je bilo čudno kako je u Novom Sadu onda bilo 2700, a ovo mi deluje veće, i nije me mrzelo našao sam snimak ulaska kolone i opet sedeo i brojao jedan po jedan, i u Novi Sad je ušlo 1290 motora, opet da sam se zeznuo za max 10...

Cifru od 2700 smo mi iz NS culi taj dan (dan protesta), ali uz napomenu da je to procena policije koliko se motocikala nalazi u celom NS. Kasnije su svi samo ponavljali, bez napomene.

Kada sam kasnije brojao motocikle sa Nafets-ovog snimka silaska kolone sa Mosta slobode, dosao sam do slicnog broja kao ti.

A za BG sam u petak cuo od kolege da se prijavilo preko 20500 bajkera. Samo se nasmejah 😁 

• Haha 2
  • Podržavam 1

pre 11 minuta, živke je napisao:

U suštini bilo je ponuđeno, u ovoj temi. Barem od strane Severiana, ako ne još nekog.

Hvala što si primetio. Eno poruke žive i dalje, ovde je čak prenet poziv za Emezzetu u istoj poruci kao plan odavde. 

Zaista me malo vređa da smo "dve strane". Kapiram da površnim čitanjem tako moze da izgleda, ali blage veze nema i NIKADA ne bi radili iste stvari. 

@Milos81 Pišeš da sam 14.3. bio na uglu nekih ulica i raspravljao sa nekim rutu? Brate, skroz si me pomešao sa nekim, nešto ti tu ne štima... Zna bar 30 ljudi gde sam tada bio, a ima i na forumu (doček, Terazije). Ok, vidim da si editivao poruku... 

Pre 1 sat, milosducati je napisao:

I ja da se pitam, a ne pitam se, jer sam bitan koliko i jutarnja rosa, niko od ovih dosadasnjih organizatora mi ne bi bio vise organizator niti redar

Prihvatam na keca, bar za sebe! Isti dogovor nudjen n puta. 

Ajde sad na viber grupu i predlozi to isto. Javi sta je receno :)🤣

• Drug član, 1027 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200

Meni sva ova prepiska liči na.
Forum =tv pink
Krizni štab zaseda i napada opoziciju
Opozicija nema mogućnost da se opravda.

Šta vredi i da se saxi javi, jedan čovek protiv svih.

Ako saxi ima problem sa dva čoveka, i sa njima problem u komunikaciji, i ti ljudi uporno pričaju protiv njega. Zašto ostali, koji nisu upoznati sa tom pričom, prihvataju zdravo za gotovo i napadaju.

Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700

Ako mnogo ljudi ima problem sa tobom, pre bih rekao da je problem u tebi, a ne u drugim ljudima. 

• Podržavam 3

Forum tv pink? E zemljo otvori se... 

Pa samo postojanje tvoje poruke te demantuje :)

Može li nešto protiv da se napiše u toj viber grupi? Čak ni u komentarima ne opstane duže od 2min .

• Drug član, 658 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Prilikom otvaranja teme jasno je rečeno, pišite iz svog viđenja i svog znanja. Ništa rekla kazala. Dakle, svako ko je napisao, stoji iza toga. 

Ukoliko dosta ljudi ima problem sa ponašanjem jednog...hmmmm... Poznato deluje situacija...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1027 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200
Forum tv pink? E zemljo otvori se... 

Pa samo postojanje tvoje poruke te demantuje

Može li nešto protiv da se napiše u toj viber grupi? Čak ni u komentarima ne opstane duže od 2min .
Dobro, ne forum, pogrešio sam, izvinjavam se

Ova tema, od nedelje ujutru

Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka

• Cool tip, 3075 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady

Nadam se da ste svi ukapirali da Saxi nije imao nista sa organizacijom naseg skupa kod Ikee niti je sudelovao u dogovoru na forumu.Nije bio prisutan nijednog trenutka. Oni su se posebno skupili kod emezete i tamo se organizovali. Nismo mi otisli kod njih vec su oni dosli kod nas. Nismo mi menjali i silili rizicnu rutu nego oni. Cela nasa ekipa nije htela da ulazi u grad motorima i takav je dogovor bio, oni su mahinacijom i secenjem kolone odveli  ljude. Ja ne znam sta vam jos treba? I na kraju Saxi ne zeli da se oglasi, mada po meni ni nema potrebe.

Promenio član sashac
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 11

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja