yogibear 17007 Napisano Subota u 02:45 Drug član, 1882 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Hacky said: Prvo, istupanje bajkera (i bilo koga drugog) kao nekakvog fizičko-tehničkog obezbeđenja koje će u ime studenata da hapsi i lišava slobode nekog je apsolutno besmisleno i pogubno ne samo za ovaj protest nego za cele proteste i napore studenata do sada. Tako nešto bi završilo protest u subotu i pre nego što je otpočeo. ...plasira planove i daje izjave kako je već dogovoreno da bajkeri zajedno sa veteranima budu deo obezbeđenja koji će nekako da hapsi izgrednike. ...ideja da mi u ime studenata nekoga hapsimo, pa čak i taj defile u celom ovom organizacionom haosu) mislim da cela priča poprima drugu dimenziju, sami zaključite koju. 13 hours ago, Hacky said: @yogibear bojim se da se ne razumemo i to je ok. Stati rame uz rame i deliti dobro i zlo je jedno. Biti obezbeđenje i deo grupe koja nekog lišava slobode je drugo i promovisanje te uloge bajkera je opasno, ne za nas nego za studente. To gde sam pročitao i čuo naravno znaš i sam, ali nije mi ni najmanje namera da se prepucavamo. Za Autokomandu garantujem da sam u pravu. Možeš da mi veruješ ili ne, nije ni to važno. Važno je da se dođe i da se u svoj želji da se pomogne zapravo ne odmogne. Neću više da pišem na ovu temu uloge bajkera, vidimo se svi sutra Bože zdravlja. Ako sam te lepo pitao onda mi ne odgovoriš sa "naravno znaš i sam". Ne, ne znam. Da znam ne bih te pitao. Ali zato je tu bio @Tumbe da mi ukaže na propust. Ovo je sporan dijalog između dvojice članova na koga se pozivaš. A poslednji post u toj konverzaciji pripada čoveku koga spominješ. Za Autokomandu nemam šta da verujem ili ne. Što napisa @severian istine radi... pozdravljam ko god da je dogovorio "plan postupanja" sa studentima, a da na Autokomandi nije bilo ni jednog studenta kada smo došli znam vrlo dobro, jer sam bio i u toj jutarnjoj prvoj i u drugoj smeni, kada je bilo baš "gusto i napeto" kako reče. Pa sam potkačio i treću i četvrtu smenu... --------------------- I da, da se malo uozbiljimo, nešto mi pade na pamet. Neko je negde kačio klipove i savete vezane za pu pu, suzavac. Iskreno se nadam da ga danas neće biti. Pade mi na pamet da nešto nigde nisam pročitao a vezano je za sintetičke odevne materijale. U slučaju da dođete u kontakt sa suzavcem, nikako, ali NIKAKO nemojte do kože imati ništa od sintetike. Pamuk, lan... su ok, ali sintetika, poliester NIKAKO! A kao što znate veliki broj nas nosi potkape, aktivni veš... baš od sintetike. Sintetika u reakciji sa suzavcem višestruko pojačava njegovo dejstvo i "gori" kožu. Mali savet, što bi rekle naše babe: zlu ne trebalo! Srećno svima! 11 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5915 Napisano Subota u 04:49 Pana, 565 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5646 Napisano Subota u 05:43 BJB Maxi Scooter Club, 6085 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko daleko živi, vreme je da kreće laganoooou... Srećno svima danas. Pumpaaaj!!! 17 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5957 Napisano Subota u 05:44 (promenjeno) Drug član, 1467 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Морамо нааааапууумпати ове тракторе. Сви да понесу по пумпу за пууумпање. Срећно свима, Боже здравља па се видимо испред Скупштине. Promenio Subota u 05:46 član Marko05 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6040 Napisano Subota u 05:59 (promenjeno) Drug član, 876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jašim je napisao: Meni ovo sa traktorskim gumama deluje kao jeftin trik i nimalo mi se ne dopada. Kako je moguće u ovoj eri kamera da je toliko guma "probušeno" a da nijedan počinilac nije snimljen ili čak uhapšen (ja sam tražio snimak ali nisam ništa našao)??? Meni izgleda da su oni sami preventivno ispustili gume kako ih neko ne bi zapravo probušio, a sa druge strane obezbedili su izgovor da se drugim vozilima načini prava šteta. Pokazaće se nakon protesta... koliko znam traktori imaju svoje kompresore pa ako ih posle samo naduvaju onda će se videti prevara... Promenio Subota u 06:14 član ZoraNS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1160 Napisano Subota u 06:23 (promenjeno) Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc u nekoliko navrata sam cuo sistanje vazduha... da li probusene ili samo na ventil ispustane gume... cuo sam i lupanje stakala na traktoru i video devojcicu sa kapuljacom kako sklanja cekic i udaljava se od traktora... Najgore od svega sto su na nekima isecena creva za gorivo pa ceo plato smrdi na naftu... O opasnosti da se zapali da ne pricam Promenio Subota u 06:24 član salem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11393 Napisano Subota u 06:28 Ne silazi, 2635 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20612 Napisano Subota u 06:46 Integrisan, 8660 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvaničan plan studenata za danas: Motociklisti koji polaze od IKEE pridružiće se studentskoj koloni od punkta AUTOKOMANDA. Odatle, zajedno sa studentima i narodom, idemo (peške) na mesto događanja (Skupština). Parkiranje, za one koji to žele, obezbeđeno je i dogovoreno sa studentima ispred i oko Veterinarskog fakulteta. Naravno, možete parkirati i bilo gde drugde, kao i pridružiti se bilo kojoj od kolona danas. Najvažnije je biti na protestu. Vidimo se, budimo danas saborci!! 8 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 181 Napisano Subota u 07:04 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, alexanto je napisao: Ko daleko živi, vreme je da kreće laganoooou... Srećno svima danas. Pumpaaaj!!! spremno, samo da se krene PUMPAJJJ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4783 Napisano Subota u 07:11 Nemanja Stojanović, 1508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kartice ispražnjene, baterije napunjene. Danas sam prvo i najbitnije član ovog naroda koji se pobunio, sekundarno reporter, i naravno bajker, ali ovim redosledom mi je prioritet zadataka. Vidimo se! 12 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki89 2 Napisano Subota u 07:20 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Nexus 500, Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko iz Zemuna kome mogu da se prikljucim, posto dolazim sam? pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4140 Napisano Subota u 07:24 Drug član, 379 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jedno obaveštenje. Sve u vezi parkinga i motora koji će biti parkirani kod Veterinarskog fakulteta, PISAĆEMO U OVOJ TEMI! Prosto je nemoguće iskomunicirati drugačije. Hvala na razumevanju. IDEMOOO SVI!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vdjurdjevic 19 Napisano Subota u 07:29 U prolazu, 25 postova Lokacija: Sabac Motocikl: FJR 1300A 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec kod Capitol parka, za sad sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18547 Napisano Subota u 07:45 Integrisan, 5552 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jašim said: Jesu ovo namerno ispustili da ih je teze pomeriti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2340 Napisano Subota u 07:50 Drug član, 901 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu reci nista sto vec nismo rekli mnogo puta…zato danas…ma znate sve!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 284 Napisano Subota u 07:57 U prolazu, 74 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko iz Zemuna kome mogu da se prikljucim, posto dolazim sam? pozdrav Biće nas 10h EKO pumpa Novi Beograd kod Delta motors - -Honda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1160 Napisano Subota u 08:00 (promenjeno) Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Boki89 je napisao: Da li ima neko iz Zemuna kome mogu da se prikljucim, posto dolazim sam? pozdrav Drustvance u 9: 40 na perionici na novosadskom i odatle krecemo za ikeu 3 - 4 motora Promenio Subota u 08:02 član salem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1085 Napisano Subota u 08:05 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ovo nece biti protest podrske nego proslava pobede Pumpacemo i mi koji smo malo dalje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5957 Napisano Subota u 08:21 Drug član, 1467 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Стижемо. 2.300 Aufrufe · 342 Reaktionen | Велики број Ужичана из Севојна... WWW.FACEBOOK.COM Велики број Ужичана из Севојна кренули у Београд да подрже студенте. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4140 Napisano Subota u 08:37 Drug član, 379 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Kratak info. Upravo sam stigao od Lazarevca Ibarskom magistralom preko Orlovače do Ikee. Trenutno sve OK. Nema nikakvih prepreka niti policije. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galebgd 13 Napisano Subota u 08:37 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Atorn said: Takođe +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 81 Napisano Subota u 08:38 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Морамо се барем мало снимити 🇷🇸Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5206 Napisano Subota u 08:43 Drug član, 1107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Traktori su demolirani. Neke su i palili, pa pomerali sinoć. Sve u svemu, nije lep prizor. Služba radi 24/7. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 428 Napisano Subota u 08:48 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo vest da je na sajtu ETF-a objavljena promena lokacije, - umesto Skupštine Slavija.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6332 Napisano Subota u 08:55 Drug član, 2159 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lapovo. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...