NIKOLA 1 966 Napisano Petak u 19:37 MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 966 Napisano Petak u 19:38 MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1307 Napisano Petak u 19:40 Zainteresovan, 275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vraćam se kući sa posla, prazan grad, prazan terazijski tunel, prazan Bulevar Despota Stefana, prohodan pančevac i pomisli šta se dešava. Silazim sa mosta, prolazim prvi semafor i vidim policiju, vidim mnogo ljudi sa obe strane, pogledam u daljinu kad ide velika grupa studenata i shvatam da ću se mimoići sa studentima koji idu peške za BG. Usporih, bukvalno sam u svom smeru, ljudi sa obe strane, počnem da turiram sve do kraja kolone. Studentima se videlo da su iscrpljeni, ne znam odakle pešače, ali kad su me čuli, podigoše svi glave, pesnice, počeše da mi mašu, da uzvikuju oduševljeni, i pozdraviše me. Eto, ja sam ih malo razbudih, a mogu samo da zamislim kako će tek biti sutra. Ulepšaše mi dan, misliću o tome večeras. Sudeći po svemu, neću doći verovatno sutra. Pozdravi te ih jednom i za mene! 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Petak u 19:52 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Antuljeskov.011 je napisao: Koliko ljudi je otislo? Je l treba dopuna? Sent from my iPhone using Tapatalk Sredjeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5708 Napisano Petak u 19:58 Drug član, 2528 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi neka je sa srećom sutra. Obucite se debelo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 503 Napisano Petak u 20:23 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je pukla vodovodna cev, kasniću na skup u NS. Stižem na vreme kod Ikee. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17486 Napisano Petak u 20:54 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3714 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji sutra učestvuju u ovim dešavanjima želim pozitivnu energiju, zdrav razum i da se živi, zdravi i zadovoljni vrate kućama. 24 10 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2173 Napisano Petak u 21:01 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da krenem bas na vreme, kuda bi moglo iz ove moje pripizdine da se pridje blize skupu, motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3799 Napisano Petak u 21:04 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, muljaz je napisao: Ne mogu da krenem bas na vreme, kuda bi moglo iz ove moje pripizdine da se pridje blize skupu, motorom Plato veterinarskog fakulteta kod autokomande. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 405 Napisano Petak u 21:32 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi samo da pozdravim sve. Vozili smo za studentima od Slavije do trga, ovo je neverovatno... Ne znam sta nas tek sutra čeka. Živeće ovaj narod.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mischonni 12 Napisano Petak u 21:32 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan +1 kod Ikea u 10h. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 63 Napisano Petak u 22:00 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan +2 Ikea 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2794 Napisano Petak u 22:01 ODUSTO OD DIJETE, 2718 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim do Ikee 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Outsider 0 Napisano Petak u 22:24 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima... Bilo bi korisno da se napise kada koji grad, gde i u koliko sati krece za Ikea-u..? +1 Ikea iz Novog Sada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10771 Napisano Petak u 22:26 Drug član, 1101 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj malo temu ima napisano par puta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18547 Napisano Petak u 22:28 Integrisan, 5552 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Molim za sto vise slika i video snimaka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vdjurdjevic 19 Napisano Petak u 22:35 U prolazu, 25 postova Lokacija: Sabac Motocikl: FJR 1300A 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka grupa da krece ujutru iz Sapca ka Ikei? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladogoogle 53 Napisano Petak u 23:03 U prolazu, 6 postova Lokacija: Gornje Nedeljice Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, vdjurdjevic je napisao: Ima li neka grupa da krece ujutru iz Sapca ka Ikei? U 9 kod Capitol parka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vdjurdjevic 19 Napisano Petak u 23:05 U prolazu, 25 postova Lokacija: Sabac Motocikl: FJR 1300A 2006 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vladogoogle je napisao: U 9 kod Capitol parka Super, vidimo se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20612 Napisano Petak u 23:54 Integrisan, 8660 postova Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam dragih ljudi večeras sreo, kakva masa već večeras... Uh. I na kraju jednog malog heroja koji je došao peške iz Niša, preuzeli na revers, za rodbinu Kupuješ ljubav psiho, pogledaj šta ova deca dobijaju od naroda! 21 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5957 Napisano Subota u 00:20 Drug član, 1467 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Don_Kihot said: Ljudi samo da pozdravim sve. Vozili smo za studentima od Slavije do trga, ovo je neverovatno... Ne znam sta nas tek sutra čeka. Živeće ovaj narod. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Таман сутра да пробам машину. Ако се попење на тенк одмах да купујем. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16726 Napisano Subota u 00:39 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1686 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Imadoh sreće da tu (Nemanjina-Slavija) više nije bilo gužve kada je naišla velika grupa (~23h) pa sam bio na "baci pet" rastojanju. Ako ne grešim bili su to klinci iz rejona Čačak-Užice-Valjevo. Mislim, bili su klinci kada su krenuli da pešače a kada su stigli više nisu bili to .... mislim ... klinci. Dobro sam se držao dok su prolazili, držala me tenzija neprestanog letećeg rukovanja sa njih bar pedesetak i uzvikivanja kompresorske parole. Prođoše ... krenuh lagano niz ulicu .... na kratko se zarozah .... mogu samo da vam poželim da to osetite .... može da se prepričava do mile volje ali nije to to. Promenio Subota u 00:48 član drs 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 334 Napisano Subota u 01:31 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepih mašina večeras. Doduše puno njih nije u voznom stanju: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 334 Napisano Subota u 01:32 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mada, našlo se i ispravnih: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16726 Napisano Subota u 02:07 Misbehave Responsibly, 1686 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Gde su ljudi (vlasnici) ispravni (i uspravni), ispravni su i traktori Bo-ga-tiiiiić is-prav-nić ulicom se voooo-za 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...