Sharky - Alex 6951 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se kocki tice, danas sam prosao tuda i radnici su radili nesto oko semafora na glavnoj raskrsnici, bulevar i takovska (kneza milosa). Kocke su za to i pretpostavljam citaj nadam se da ce do subote zavrsiti i skloniti ih edit: Sad mi izadje na instagramu ovaj dobar covek Promenio pre 12 sati član Sharky - Alex 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6097 Napisano pre 12 sati Drug član, 4169 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih te friško postavljene kocke u noći na subotu zalio betonom, veliki su riziko, lako se izvade….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3663 Napisano pre 12 sati Drug član, 2471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cofi29 2 Napisano pre 12 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Honda cbf1000fa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, White0 je napisao: Pozdrav, nov clan sam ovde, pridruzio bih se protestu sad u Subotu 15.03, da li ima neka grupa iz Smedereva koja ide? Nikad do sad nisam bio na ovakvim okupljanjima. nas nekoliko krecemo iz Svilajnca, mozes da nas sacekas i onda idemo zajedno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 31 Napisano pre 11 sati U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se provlaci kroz ceo bg do ikea parkinga? Jel tamo neki globalni skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16575 Napisano pre 11 sati Misbehave Responsibly, 1672 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pumpaaaaaaaaaj https://x.com/BlokadaPFNS/status/1899917237752095148 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5136 Napisano pre 11 sati Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, nikaragva said: Zasto se provlaci kroz ceo bg do ikea parkinga? Jel tamo neki globalni skup? Nisam siguran šta tačno hoćeš da kažeš, ali kao što su nas čekali u drugim gradovima, red je i da mi kao domaćini sačekamo kolege iz ostalih gradova i uvedemo ih u Beograd. Ko dolazi sa severa zemlje, samo prođe obilaznicu i ne upada u gužvu, ko dolazi sa juga, ne može da promaši Ikeu. 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16575 Napisano pre 10 sati Misbehave Responsibly, 1672 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2025 at 4:35 PM, misa-pei said: Samo jet kacige, nikako integralne! Linda na Vidikovcu, ona ka Labudu, večeras fotkano 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6022 Napisano pre 10 sati Drug član, 873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel im to Ćaci radio natpis za "delik?tes"? 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6951 Napisano pre 10 sati Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlesimiR 203 Napisano pre 10 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM, Honda RR, Yamaha N, MZ Prijavi odgovor kao problematičan Kako se regrutuju Ćaci koji vole da uče - ceo sadržaj | Како се... WWW.FACEBOOK.COM Како се регрутују Ћаци који "желе да уче" - цео садржај Велике су то жудње за учењем 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18456 Napisano pre 10 sati Integrisan, 5508 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dodik u problemu? Nece vise slati buseve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14192 Napisano pre 10 sati Cool tip, 3040 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Sharky - Alex je napisao: sta vrede ruteri ako nema mreze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12849 Napisano pre 10 sati Drug član, 1338 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sto reče @zaludan neki dan ja vise ne mogu da izdrzim, samo idem ko ludak sa jednog mesta na drugo, drkam telefon,laptop,cekam da jave gde treba voziti za podrsku,svi samo zovu, radnici me podsećaju sta treba da se uradi, ćerka u Bg, sutra odo da sa nasom mitrovačkom moto ekipom da dočekamo studente u Indjiji i odo za Bg kod ćerke pa se gledamo tamo. Ne mogu da čekam više,dao sam zadatke ko sta treba da radi, mladji komsiluk me zajebava-jebote komso kakav si tek bio 96 kad si sad ovako lud-reko nikakav sto se vidi iz prilozenog , da smo mi bili bolji ne bi ovo dozvolili pa da vi opet morate od nule, jbg. Obradovao me jedan drugar, dolazi u petak iz inostranstva , covek je ono multimilioner bukvalno i javlja- ne mogu brate da gledam moram da dodjem, jbg kad smo sjebali pre 25 godina-dolazi čekamo te svi. 20 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3663 Napisano pre 10 sati Drug član, 2471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, sashac je napisao: sta vrede ruteri ako nema mreze.. Misli se na kućni internet preko kablovske... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 179 Napisano pre 8 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Sharky - Alex je napisao: Sto se kocki tice, danas sam prosao tuda i radnici su radili nesto oko semafora na glavnoj raskrsnici, bulevar i takovska (kneza milosa). Kocke su za to i pretpostavljam citaj nadam se da ce do subote zavrsiti i skloniti ih edit: Sad mi izadje na instagramu ovaj dobar covek Ovaj ti je radnik službe i platu od njih prima Ne pitaj kako znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 179 Napisano pre 8 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo trebali da se pobrinemo da nijedan traktor iz hale imt ne izadje na ulicu Ovo nije vreme za defileje vec borba za opstanak Ali ko sam ja da odlucujem ima pametnijih ili se bar prave da to jesu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 179 Napisano pre 8 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, knjigor je napisao: Tako je, vraćao sam se iz Niša sam isto veče za NS po kiši, vetru i hladnoći, nisam se istopio, a ni motor, a ni auto se sigurno neće istopiti od malo kiše Ja do Krusevca i ujutro po kiši za Obrenovac e evo me pretekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6022 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Sharky - Alex je napisao: Na to se baš ne može računati jer je malo korisnika koji znaju da olako otključavaju i zaključavaju rutere, a sa druge strane kratki su dometi kućnih rutera tako da bi korist od tih otključavanja bila vrlo mala.... Promenio pre 3 sati član ZoraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 22 Napisano pre 3 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, deda54 said: Mi smo trebali da se pobrinemo da nijedan traktor iz hale imt ne izadje na ulicu Ovo nije vreme za defileje vec borba za opstanak Ali ko sam ja da odlucujem ima pametnijih ili se bar prave da to jesu Deda, podržavam ! Mada ako si ti deda sa 54, ja mu dodjem pradeda sa 56 ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1129 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, RISTA TRAKTORISTA je napisao: Deda, podržavam ! Mada ako si ti deda sa 54, ja mu dodjem pradeda sa 56 ? Mir deco. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5882 Napisano pre 3 sati Drug član, 1449 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Samoorganizovana grupa studenata - Blokada (@studenti_u_blokadi) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 23K likes, 153 comments - studenti_u_blokadi on March 12, 2025: "#IgraliSeKonjiVrani". Па да почнемо... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6022 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 873 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, piki je napisao: Sto reče @zaludan neki dan ja vise ne mogu da izdrzim, samo idem ko ludak sa jednog mesta na drugo, drkam telefon,laptop,cekam da jave gde treba voziti za podrsku,svi samo zovu, radnici me podsećaju sta treba da se uradi, ćerka u Bg, sutra odo da sa nasom mitrovačkom moto ekipom da dočekamo studente u Indjiji i odo za Bg kod ćerke pa se gledamo tamo. Ne mogu da čekam više,dao sam zadatke ko sta treba da radi, mladji komsiluk me zajebava-jebote komso kakav si tek bio 96 kad si sad ovako lud-reko nikakav sto se vidi iz prilozenog , da smo mi bili bolji ne bi ovo dozvolili pa da vi opet morate od nule, jbg. Obradovao me jedan drugar, dolazi u petak iz inostranstva , covek je ono multimilioner bukvalno i javlja- ne mogu brate da gledam moram da dodjem, jbg kad smo sjebali pre 25 godina-dolazi čekamo te svi. Eto sad znaš kako je Vučiću....jedino što on dočekuje studente i Crvenkape 2.0 i drugara iz Burundija.... Promenio pre 2 sati član ZoraNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 31 Napisano pre 2 sati U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2025 at 4:35 PM, misa-pei said: Samo jet kacige, nikako integralne! Zasto samo jet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14938 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 6145 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zato sto ces imati otvoren vizir a ako te uhvati neko za deo kacige koji ide preko brade i pocne da te vuce ko dodika da igras nece ti biti lepo Promenio pre 2 sati član dvlns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...