Dušan PN 87 Napisano pre 11 sati U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Blaža testira Triumph Rocket 3 kako bi ostao pri brojci 2500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10986 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2499 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, živke je napisao: ne zameri ako nisam ispratio - a Zlatkov cbf? Taman posla da nekome zamerim ovde, zato sam i otvorio temu za pomoć. Pisao sam već, pre 3 godine sam za te pare imao Hondu CBF 600 iz 2009.godine, sa 3 kofera, tačnije 3.250 evra, a posle priče sa kolegom video sam da može i niže. Sada će neko reći, pa poskupeli su motori. Jesu, svi osim mog što sam prodao... Danas sam opet gledao Zlatkov motor, koji je stvarno odličan, nema mane. Ali, kao i on, i ja želim EFI, jer ne vidim zašto bih dao dve moje Kawe er5, i još preko para, za 100 kubika jači motor sa karburatorima, koji opet kažem, izgleda prelepo ! I ne mislim da je on skup, već je meni lično puno da dam. Jednostavno, uopšte mi nije problem da kupim i vozim motor star 20 godina, jer to je japanac, dok su se pravili kvalitetni motori. A da bih ga vozio još 3 do 5 godina, neka bude barem EFI... Od ovih silnih kineza ne znam ni šta više da gledam. Jedna fabrika pravi svima žbicane točkove, druga identične tablete, treća grejana sedišta, imaju nešto "pismenih" stvari, kao vešanje, kočnice, gume itd. Ako neki i izdrže ne 20, već 10 godina eksploatacije kao što sam ja terao Kawu, ostaće samo to ispravno: amortizeri, kočnice, bosch sistem goriva. Same mašine, hm...ne znam. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10986 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2499 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Gordak985 je napisao: gleda i testira Hayabuse Baš sam malopre gledao !!! Gen 3. Ne znam još uvek. Kad god mi neko ponudi neki predlog nekog motora, teba da nađem vremena i da pogledam kako to izgleda, kako ide, i da zamislim sebe na njemu. Npr Kawasaki Z 750, koji mi je o.k. Nikoga ne zavlačim, to ne bih nikada uradio ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...