Disko Nindža 10730 Napisano juče u 07:56 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju CB500 '94 god. pre 10 godina jedva prodao za 1100 eura Mada, ako kupi CB500 nije nista uradio, to je isti vrag sto i ER-5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18264 Napisano juče u 08:13 Integrisan, 5432 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Rider000 said: Ima kod njih i gsr600, 3600eur Taj GSR je gledao kolega sa foruma za mene. Bio je na popusti zimus oko 3200 ili tako nesto. Ok je ali sam ipak uzeo od Dejana koji je u boljem stanju. Ne kontam sto su vratili na 3600 kada se nije prodao ni za 3200. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano juče u 08:16 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala vam do neba ! Ovakvi saveti mi trebaju ! @Dušan PN vidim i ja da sam se zeznuo što sam prodao Kawu, koja je uz baš sitna ulaganja mogla da gura još XX km... Kačio sam oglas od Honde cb500 iz 99.god. ako ništa ne uradim, uzeću nju. Honda CB 500 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 500 S, 1999. godište, Touring, vozilo prešlo 50000 km, Banja Koviljača. Cena... @Bobni Mogao bih da uzmem Suzuki SV650 "na mišiće" , ali mi u salonu Vstrom mnogo lepši, bolji, kompletniji motor, ali 8000 e mi je mnogo. Razlika (u mojoj glavi), za stroma mi treba samo još zadnji kofer sa pločom,i spuštanje par cm. Na SV sedim normalno, za grad extra, za dalje treba nosač kofera, mali vizir, možda još nešto... Voge 525dsx vs Vstrom 650 Jeftinija rega Jeftiniji 2000 evra Nije me "kupio" na prvu, daću mu još jednu šansu... @Skittles Nisam uopšte razmatrao slabije od 500 kuba, mogu da pogledam, probam, doduše ja na otvorenom (za BiH, Hr) ne idem na trke, ali ... @Bojan_Jgd Nisam bio u Tehnodromu, svratiću i tamo. Znam da imaju jače cene, imaju razloga sigurno, ali da dam duplo više para od Kawe da bih opet uzeo 500 na karbu, pa šta sam uradio ? Kawu sam dao za 1450 evra, nema šta da krijem. Sa svom opremom, 3 kofera, novim i polovnim delovima itd. I ne žalim, nije sve u parama !!! Jednostavno, hteo sam promenu. Sad, da dam 3000 evra za sličan, ne pada mi na pamet. @N.F.S. U pravu si, bolje znaš nego ja. Cene polovnih motora su otišle u nebo, jedino ja sam bio realan... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18264 Napisano juče u 08:22 Integrisan, 5432 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg uvek je neki lepsi ali i skuplji. Od Vstroma mi je lepsa i bolja Tenera, od Tenere zanimljiviji KTM890 ADV... mozemo tako u nedogled Prosao sam sve ovo, godinu dana sam pratio cene, citao testove, utiske korisnika, sta bi mi leglo i na kraju sam kupio na kredit. Znao sam da hocu nesto oko 3200e, da mora biti redna 4, od 600-750 kubika, sport ili naked. Sledeci put kada ga budem menjao sto nece biti u skorije vreme, mozda ce se pojaviti neki adv motocikl za moj budzet. To sada trenutno nema. Za Teneru 700 nemam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano juče u 08:30 Drug član, 1101 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Ja se apsolutno slažem. Ali CB500 je sada toliko. U poslednjih godinu dana se ne sećam da sam video nekog ispod 2.500 @Blaza Da. Jedino što bih rekao "zašto si to uradio pobogu!?!?". Ali u pravu si 100%...logično je da ideš na neki upgrade i da se nadaš da naletiš na nekog kao što si ispao ti pri prodaji Možda je onda neki Kawasaki 650/Suzuki 650 najbolja opcija. Ti agregati stvarno deluju super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano juče u 08:34 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnim stranama mi je @Žaksi nudio @shoyyka-in motor. Znam da mu je motor u odličnom stanju,kao što održava i Žare, Neša, Voja i još drugih kolega ovde. Ali to mi je preveliko za (beo) gradsku vožnju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano juče u 08:35 (promenjeno) Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Motorcyclist je napisao: Ok je ali sam ipak uzeo od Dejana koji je u boljem stanju. Imaš li neki link do njegovih motora, čisto da pogledam ? Nije za ovu temu, al da pitam... Zašto je ova diverzija više od godinu dana na oglasima ? Šta ja to ne vidim ? Yamaha Xj 900 s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Xj 900 s, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 49000 km... Promenio juče u 08:39 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13561 Napisano juče u 10:07 Ne silazi, 7582 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neće to ljudi da voze. Motor kao motor neuništiv. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1219 Napisano juče u 10:27 Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki sv 650 Akcija WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki sv 650 Akcija, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 90000 km, Loznica. Cena 2.050 € - Motori - Polovni... Suzuki SV 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650, 2007. godište, Ostalo, vozilo prešlo 60000 km, Beograd. Cena 2.550 € - Motori - Polovni Automobili Prvog pamtim da se baš dugo prodaje, drugi zvuči da pruža mnogo za male pare. Možda nije loša opcija, u moru sumanutih cena, ovo je zaista ok. Druga preporuka, Hornet, 900, u motor sam zaljubljen, ali mora malo da se doda. Ako ti je interesantan da ga probaš, navrati. Lomi se po gradu kao bicikla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2477 Napisano juče u 10:42 Andragog, 5060 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan SV650 04 pa na dalje je startniji od svakog motora sa 4 cilindra do 800ccm u nekoj normalnoj upotrebi 70-120kmh, preticanje, krivinarenje. Vrh motor, ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1219 Napisano juče u 10:51 Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, srbac said: SV650 04 pa na dalje je startniji od svakog motora sa 4 cilindra do 800ccm u nekoj normalnoj upotrebi 70-120kmh, preticanje, krivinarenje. Vrh motor, ... Boga mi i prva generacija SV-a takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 425 Napisano juče u 11:29 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Svakako mislim da su SV i ER6 dobar skok u performansama u odnosu na ER-5, a verujem da nisu znacajno skuplji da se voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10589 Napisano juče u 11:39 Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Na prethodnim stranama mi je @Žaksi nudio @shoyyka-in motor. Znam da mu je motor u odličnom stanju,kao što održava i Žare, Neša, Voja i još drugih kolega ovde. Ali to mi je preveliko za (beo) gradsku vožnju... Mali Bandit i pevaš... Moj ti ne treba, još neki dan, do 27. mu ističe rega, produžavam je i skidam sa oglasa, ne mogu posle da se bahćem sa kupovinom,gledali su neki Blekija, naravno oduševljeni, uz bezuspešno obaranje cene, 5700 sam zacrtao...ne zapinje mi prodaja, hteo zbog mlade da se ne pati pozadi...treba se voziti, a ionako imam samo vikende slobodno. Pitanje je kol'ko ću imati odmora posle 6 meseci, gušter sam...Pravićemo pauze češće ja i mlada i to je to! Opet ću ja... mali Bandit... obavezno S verziju,možeš i na posao i dalje... ne razmišljaš o kvarovima... Srećno sa kupovinom! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano juče u 11:39 (promenjeno) Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Ovaj drugi iz Beograda, piše da ima abs i amortizer volana. Ja ne vidim prsten od abs-a na točku ? I vazdušno hlađenje ? Promenio juče u 12:03 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano juče u 12:04 Zainteresovan, 505 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To sa amortizerom volana mnogi napisu a u stvari misle na prednje amortizere. Abs senzor moze biti da je sa druge strane tocka koja se ne vidi. Inace ta V2 masina je sjajna, miran u gradu, odlicno poteze van put, mala potrosnja, zvuk…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1219 Napisano juče u 13:15 Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: @Luka9905 Ovaj drugi iz Beograda, piše da ima abs i amortizer volana. Ja ne vidim prsten od abs-a na točku ? I vazdušno hlađenje ? On ima vodeno i uljno hlađenje, ima dva hladnjaka, obrati pažnju Mislim da je ABS bio opcioni, ne mogu da vidim sa slike gde vode creva, ako ga ima, trebala bi da je ABS pumpa iza rezervoara i da kočiona creva vode tamo, pa odatle nazad. Pre bih rekao da ga nema, ali nisam siguran. Ako ti bude interesantan, pitaj na SV temi, sigurno će neko reći mnogo više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 252 Napisano juče u 13:44 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da @abarth_maniac moze sa ovih slika mnogo vise da kaze. Zna ih u dusu. p.s. zovem te sutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano juče u 13:47 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam lajkića, hvala @drazenye Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2385 Napisano juče u 13:51 Drug član, 1026 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćeš ostajati na 500 a treba ti većinom za grad i da se voziš po nekad van onda juri dobar NC.P.S. Za kredit, (u ponedeljak potvrđujem 100%), za kola može to znam, a trebalo bi i za motore, možeš polovan od fizičkog lica na kredit isto kao nov. Da znaš. Ne mora biti od auto placa na fakturu.Ne zato što ja prodajem Suzuki, ali ako ideš na kredit, za razliku od 2 000€ ne bi uopšte pomišljao na određene modele pores V Stroma 650. Uzmeš liveni točak, malo sedište spustiš kod Srđana i vozi se kao gospodin za 100€ mesečno da ne osetiš. Do 40 - 50 000km ima samo ulje da menaš i da ne misliš. A imaš pouzdan, solidne veličine i komocije i motor za sve sa malim troškovima održavanja i malom potrošnjom. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano juče u 14:21 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @slobasuper9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano juče u 14:48 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, srbac je napisao: SV650 04 pa na dalje je startniji od svakog motora sa 4 cilindra do 800ccm u nekoj normalnoj upotrebi 70-120kmh, preticanje, krivinarenje. Vrh motor, ... Dobar vic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano juče u 15:10 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, slobasuper9 je napisao: P.S. Za kredit, (u ponedeljak potvrđujem 100%), za kola može to znam, a trebalo bi i za motore, možeš polovan od fizičkog lica na kredit isto kao nov. Da znaš. Ne mora biti od auto placa na fakturu. Ovo je tačno. Ja sam prvo hteo od drugara da kupim polovni pa sam otišao do banke (intesa). Objasnili su mi proceduru ali može 100% od fizičkog lica da se kupi kreditom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2385 Napisano juče u 15:30 Drug član, 1026 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Šalje se potpisan ugovor sa oba potpisa i potvrda o uplati učešća (30% ili više) na račun prodavca. Kad se odobri kredit onda se overava ugovor i ide se u banku na plaćanje sa original ugovorom(jedan primerak za banku oroginal).Ja zamenio tablice i saobraćajnu u petak posle podne a u banku išao tek u ponedeljak da pustimo pare iz kredita. Dobro, ja sam auto kupio od prijatelja vlasnika firme pa sam vozio auto svakako i bez da sam platio bilo šta... Generalno, baš dobra opcija. Uzeo 5 000€ na 4 godine, rata 120€. Nemoj posle da me pušači pitaju pa gde ti auto (Bacio sam cigare pa se sprdam za ono kad kenjaju pušaču da je mogao auto da kupi a ovaj ne puši pa nema ni auto...) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5235 Napisano juče u 16:07 Drug član, 3872 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da jedeš samo jednom dnevno burek i jogurt, to ti je več 60ak € mesečno. Ljudi se i dalje plaše kredita, a ta rata se ni ne oseti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3352 Napisano juče u 16:09 Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice malog Stroma, kad sam sebi gledao motora, obilazio sam i gledao svašta, drugar imao tada Stroma, seo, rekoh sta ja da radim s ovim motorom, preveliko, uzeo Nc, prošlo neko vreme, dodje drugar, reko odo napravim krugu, vozim se i mislim gde nestade onoliki motor. Na prvu jeste veliki, jeste veci od Sv ali se čovek navikne kad krene da vozi. Strom je bukvalno za sve, može po gradu, na put. Kosta vise al si resio dosta stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...