Dominator96 864 Napisano Sreda u 15:58 Svrati ponekad, 476 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Mirkic said: Gomilu puta rastavio i sastavio motor zbog sitnica i sam ucio preko YT i googla ... Mali servis,sijalice,svecice,zamena akumulatora,skidanje tockova,motaza kineskih maglenki itd.. Sve te sitnice mozes sam nauciti-probati uz YT... Ostale ozbiljnije stvari resava majstor... Malo po malo nesto se nauci... Ako nema pomoci ides redom... Prvo zovem kuma Onda zovem druga koji se iole razume u motore Na kraju zovem majstora A ako bas nema trenutne pomoci preko telefona onda zovem zeta (Zet ima pikap) Ne daj boze je slepa kao najgora opcija Ko je taj drug koji se iole razume u motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 274 Napisano Četvrtak u 11:23 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Gornja Radgona Slovenia Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Dominator96 said: Ko je taj drug koji se iole razume u motore Ti brate moj Samo me posle pivo i vinjak izadju skuplje od ovlascenog servisa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...