ZEMZEM 2744 Napisano Utorak u 10:20 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper i meni je prvi izbor bio Suzuki ali kad su mi na sajmu rekli da su koferi, koji su dodatna oprema, 1700E odustao sam. Ja više volim 4 redna pa mi je Yamaha Tracer9GT bio sledeći izbor. Versus je extra ali jaka cena. U obzir dolazi i kupovina polovnog 1-2 godine starosti, naravno da je u perfektnom stanju. @DarkoB BMW mi je nekako iznuđen izbor, na oko mi je prelep. Uradiću test vožnju u Delti pa ću doneti odluku. Sedeli ja i žena na njemu i ima mesta za nju. 105KS nije slab, e sad da ga testiram na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3952 Napisano Utorak u 10:37 Astro Puki krsi sva pravila!, 959 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Onda NT1100dct.. I nakrivi kapu. Nosim se mišlju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Utorak u 11:49 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I on je u opticaju, imam jako dobru kombinaciju oko cene u Hondi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljubomir 88 2 Napisano Utorak u 19:26 U prolazu, 1 post Lokacija: Arilje Motocikl: Street triple 765 rs Prijavi odgovor kao problematičan Ospite drvlje i kamenje ali,... novi "25 tiger sport 800? Vozim Triumph pa sam pristrasan ali mislim da je to mnogo motora za te pare. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2958 Napisano Utorak u 22:05 Drug član, 1266 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako ima žuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1597 Napisano Sreda u 10:24 Drug član, 440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje koliko je taj model udoban za putovanje u dvoje, rađen je na šasiji malog tiger sport 660, samo što je jači. Svakako može da se baci pogled na adventure model tiger 900, ulazi u budžet, kvalitetno je urađen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Sreda u 10:36 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekako za Japance, danas idem da pogledam jednog Tracer-a 900 GT 2023, tek registrovan, prešao 11,000, gomila dodatne opreme, tri kofera ... Posle idem do Kawasakija i Suzukija da vidim šta nude i po kojoj ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Sreda u 14:25 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Avantura završena, nov član porodice je Yamaha Tracer 900 GT 2023god. 35 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1471 Napisano Sreda u 15:15 Drug član, 1981 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i u zdravlju da se vozite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1457 Napisano Sreda u 16:09 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, svaka čast na izboru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Sreda u 16:45 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika dok ne stigne u garage. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano Sreda u 16:58 Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke @ZEMZEM !!! p.s. pošto GSX ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Sreda u 17:13 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još složio cenu, ima kofere x3, Givi vizir,Kobra podmazivač, tank torbu na klik ... Nešto ću možda da skinem. Kad odlučim, sa čim ide, postavljam ovde pa posle ide u oglase. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3487 Napisano Sreda u 17:22 Drug član, 841 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke i od mene, a moram da ti napomenem da se čuvaš Tracera jer to je baš nervozan motor. Ja na test vožnji nikako nisam mogao da se kontrolišem. Brz na gasu, zvuk iz usisa dobar, šifter koji baš dobro radi... jednostavno te sve tera na brzu vožnju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5713 Napisano Sreda u 18:06 Drug član, 1677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Op op op @ZEMZEM u zdravlje !! Posto si sa sportasa , nije li ti visok tracer ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18197 Napisano Sreda u 18:22 Integrisan, 5396 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke. Dobar izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 79 Napisano Sreda u 18:42 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene čestitke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 113 Napisano Sreda u 18:49 Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, lepa mašina. U zdravlju vozili Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Sreda u 19:31 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Op op op @ZEMZEM u zdravlje !! Posto si sa sportasa , nije li ti visok tracer ? Nije, probao krug po kraju. Jeste malo drugačiji položaj sedenja ali ništa strašno, će vežbamo po Avali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Sreda u 19:33 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, grafigo je napisao: Čestitke i od mene, a moram da ti napomenem da se čuvaš Tracera jer to je baš nervozan motor. Ja na test vožnji nikako nisam mogao da se kontrolišem. Brz na gasu, zvuk iz usisa dobar, šifter koji baš dobro radi... jednostavno te sve tera na brzu vožnju. Mora malo da se obiđe Ralja ring kad otopli pa da vidimo kako pliva po krivinama. A tu je i Valjevo-Loznica pa Divčibare, Topola - Rudnik Promenio Sreda u 19:34 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3487 Napisano Sreda u 19:37 Drug član, 841 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Va - Lo - Divči si na mom terenu pa se slobodno javi. Taman da uporediš sa Versysom SE. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Sreda u 19:43 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Versus mi pobeže zbog velike cene. Gledao da li ima neki na oglasima max do 2023 ali nije bilo na oglasima ni jedan. Da je bilo verovatno bih ga pazario ali zadovoljan sam sa ovim ima gomilu dodatne opreme, sve što je moglo da se kupi u originalu, odrađeno sedište... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5557 Napisano Sreda u 20:58 Ne silazi, 4927 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke kolega! Deluje kao dobro opremljen. Tracer 9GT je odličan motor koji uvek izmami osmeh na lice. Bukvalno ga majka za sve rodila. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5710 Napisano Sreda u 22:42 BJB Maxi Scooter Club, 1768 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Sina legendo. Nek je sa srećom i u zdravlju se vozili. Ozbiljna je to sprava, lagano dok se malo ne uvozatePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano Četvrtak u 17:51 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo pojačanje, evo par slika pao mrak. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...