jorga83 114 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Africa je 1998 god, prvi sam vlasnik od uvoza tj.vec 11 god u mom vlasništvu. Prilicno je "personalizovana" ali posedujem sve org delove koji su zamenjeni (prednji blatobran, auspuh, sediste itd...). Sve sto je radjeno u predhodnih 11god je upisano, sve sam uglavom radio sam tako da je radjeno kao za sebe (relej na pumpu, joskin regler, kk bike lancanik...), odrzavana i vise nego redovno. Trip master ne radi i skinut je, ali je estetski u dobrom stanju, boja i nalepnice na motoru su fabricke.. Mnogo bih imao pisati o njoj ali da ne gnjavim ovde na sva pitanja cu rado odgovoriti, a zainteresovani se mogu javiti na 064/387-6357 Cena je 4300e i moze varirati u zavisnosti od opreme (koferi mekani, tvrdi) i rez delova za nju oko kojih bi se dogovorili (pumpa, regler, jos jedan kk bike lancanik) Veliki pozdrav Josip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...