kole24 1124 Napisano Sreda u 17:35 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo super lepak da zalepim uglove od tank pad-a ...Slikaću kad se malo smirim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2736 Napisano Sreda u 17:42 Drug član, 1330 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Joj... :-(Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano Sreda u 17:47 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma katastrofa. Još sam lepo zaštitio papirnom trakom, da se ne razliva. Ali je traka postala "fitilj", počela da upija super lepak i da ga širi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10921 Napisano Sreda u 19:00 Drug član, 1560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj da zajednički smislimo kako da najbezbolnije rešiš tu situaciju, da skidanjem ne napraviš još veću štetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano Sreda u 19:17 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaću sutra ujutru. Ne skidam za sad ništa. Prvo da vidim da li ću moći da izdržim da vozim dok mi je to pred očima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10688 Napisano Sreda u 19:22 Ne silazi, 2394 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, Suzuki je to... Šala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano Sreda u 19:33 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš da kažeš da je i ovako ružan, ne mogu mnogo da ga userem? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16813 Napisano Sreda u 19:38 Ne silazi, 1219 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je ovde imao isti problem sa super lepkom pa je dobio savet da ga skine acetonom za nokte. Probaj na štapić za uši pa krajičak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13401 Napisano Sreda u 19:59 Ne silazi, 7534 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad budeš prodavao 300 evra manje odma! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano Sreda u 20:07 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je ovde imao isti problem sa super lepkom pa je dobio savet da ga skine acetonom za nokte. Probaj na štapić za uši pa krajičak?Hteo sam da probam sa WD40 ili tako nekim uljem, da natopim pa ostavim. Ali sad prvo moram da poručim nov tank pad, pa tek kad on stigne da počnem da čačkam. Jer šta god da radim, odlepiće se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10688 Napisano Sreda u 20:27 Ne silazi, 2394 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Medicinski benzin bi trebalo da pomogne oko uklanjanja lepka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1658 Napisano Sreda u 20:50 Drug član, 1032 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, kole24 je napisao: Pre sat vremena, Due je napisao: Neko je ovde imao isti problem sa super lepkom pa je dobio savet da ga skine acetonom za nokte. Probaj na štapić za uši pa krajičak? Hteo sam da probam sa WD40 ili tako nekim uljem, da natopim pa ostavim. Ali sad prvo moram da poručim nov tank pad, pa tek kad on stigne da počnem da čačkam. Jer šta god da radim, odlepiće se. Probaj prvo ovako. Medicinski benzin, ako to ne uspe. Probaj sa sprejem za ciscenje pur pene. Taj sprej bi trebao da skine. Ako ni to ne uspe, onda jedino nesto agresivnije, ne bih da dajem predloge za dalje, nadam se da ces sa ovim skinuti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano Sreda u 21:09 8-bit, 1902 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Zarkela said: Probaj sa sprejem za ciscenje pur pene. Taj sprej bi trebao da skine. To je Aceton i on rastvara super lepak (a i farbu ). Apropo teme, ne znam odakle bih počeo, lista je duga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1658 Napisano Sreda u 21:38 Drug član, 1032 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne rastvara farbu, probao. Meni nije rastvorio. Ali odmah deterdzent i brisanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10566 Napisano juče u 06:09 Drug član, 1086 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prvo ovako. Medicinski benzin, ako to ne uspe. Probaj sa sprejem za ciscenje pur pene. Taj sprej bi trebao da skine. Ako ni to ne uspe, onda jedino nesto agresivnije, ne bih da dajem predloge za dalje, nadam se da ces sa ovim skinuti. Medicinski benzin je slab a i slaba vajda od spreja za čišćenje pur pene jer on ni pur penu ne rastvara kad se stvrdne-osuši. To je u stvari neki aceton u spreju i teško da će rastvoriti super lepak ali vrlo rado rastvara razne plastike pa treba biti obazriv. Mislim da ostaje jedino fizičko odstranjivanje koliko je to moguće.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22890 Napisano juče u 06:55 Integrisan, 9735 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se,po mom iskustvu samo smirgla 800 na neko ravno parce i polaaaaaako.Poliranje posle.Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano juče u 07:22 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I o tome sam razmišljao, samo što bih onda odneo profesionalcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 108 Napisano juče u 08:05 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je zajebano. Ne pitaj kako znam. I ja sam isprobavao sve nabrojano i nisam uspeo a da nisam oštetio i lak i farbu. Mada sam ja malo žurio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano pre 22 sati Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22890 Napisano pre 21 sati Integrisan, 9735 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da poludis samo, svakako mora da se skine taj protektor sto si zalepio da bi se radilo. Gde ti pade na pamet da lepis super lepkom, sta kasnije, kada propadne tank pad... Skini sve to, naruci veci tank pad i lepi preko svega, tako ce steta biti minimalna. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10921 Napisano pre 21 sati Drug član, 1560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se izvlači na keca! Presaviješ komad vodene šmirgle 1000 i laganim trljanjem, uz potapanje u vodu, skineš ostatke lepka. Dovršiš posao sa 2000 pa onda pastom za poliranje... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano pre 20 sati Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da poludis samo, svakako mora da se skine taj protektor sto si zalepio da bi se radilo. Gde ti pade na pamet da lepis super lepkom, sta kasnije, kada propadne tank pad... Skini sve to, naruci veci tank pad i lepi preko svega, tako ce steta biti minimalna.Uhvatilo me neko ludilo, ne znam ni sam. Od 30.12. do 14.02. sam radio bez slobodnih dana, onda sam se razboleo, temperatura, grip ... Preskočio sam sve bitne događaje. Besan i još uvek bolestan udjem u garažu, i eto. Dobro da nisam još veće sranje napravio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10921 Napisano pre 19 sati Drug član, 1560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam zdrav (ne idem na posao, ležim bolestan od petka) pozvao bih te pa zajedno da to saniramo. Ako imaš strpljenja, dok malo otopli, stojim ti na raspolaganju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1124 Napisano pre 19 sati Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Držim te za reč. Kad se prolepša vreme, i dok stigne nova nalepnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1033 Napisano pre 14 sati Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj hemikalije, sto kaze Bajker samo smirgla i posle poliranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...