Skittles 4688 Napisano Mart 3 Nemanja Stojanović, 1499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravimo ovu legendu koja je objasnila kako se turira 4 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4688 Napisano Mart 3 Nemanja Stojanović, 1499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotografija sa protesta, a kasnije ću i ono šta imam više vezano za motore. 10 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4688 Napisano Mart 3 Nemanja Stojanović, 1499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4688 Napisano Mart 3 Nemanja Stojanović, 1499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 722 Napisano Mart 3 (promenjeno) Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, MrD said: Ако нисте били у Нишу јуче, пропустили сте највећи скуп (а вала и највећи мото дефиле) у историји овог града. Немој да вам се то понови у Београду! Je l' ima neka procena koliko je bilo motora? NS bese 2700 Bice jos vise na narednim...! Promenio Mart 3 član Blackened 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1788 Napisano Mart 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan По снимцима је на ауто -путу пре самог Ниша било око 400 мотора... ал се доста њих прикључило на уласку у граду, и још више у самом граду (Нишлије и сви који су дошли и својој режији, ван колоне). Моја процена је да је било 600 до 800 мотора на крају...али можда грешим. Promenio Mart 3 član MrD 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my 2201117PG using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4688 Napisano Mart 3 Nemanja Stojanović, 1499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4688 Napisano Mart 3 Nemanja Stojanović, 1499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I mojih par omiljenih iz kolone još jedna sa parkinga I prikriveni bajker iz Niš 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovan001 35 Napisano Mart 3 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/932owXKYW00 Promenio Mart 3 član milovan001 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovan001 35 Napisano Mart 3 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/47iEgG6_IFM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 102 Napisano Mart 3 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Na viberu ste trazili ko vas je slikao u defileu. Pojavio se 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5820 Napisano Mart 3 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, midnightdk je napisao: Na viberu ste trazili ko vas je slikao u defileu. Pojavio se Gde kupijete te zute prsluke ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2781 Napisano Mart 3 ODUSTO OD DIJETE, 2715 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijamo od naših šefova sa zapada 1 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Advokat 38 Napisano Mart 3 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam pisao na forumu odavno, ali sada moram da podelim svoje utiske. U Niš sam išao porodično, automobilom. Pošto smo stigli prepodne, uspeli smo da nađemo mesto za parkiranje ispod same tvrđave, u delu koji nije bio planiran za zatvaranje. Kada smo hteli da krenemo nazad, oko 16h, u tom delu se parkirao deo Bajkera Blokera, i jedno 10 motora je bilo baš na izlasku sa parkinga. Brzina i entuzijazam kojim su kolege pomerile motore i pomogle nam da se izvučemo iz blokirane ulice je bila takva da bi se i supruga i ja rasplakali, samo da nam je suza preteklo. Hvala svima koji su podržali ovaj događaj, a posebno hvala na načinu na koji ste to uradili. Od početaka ovog foruma je postojala namera da se ispravi negativna slika o motoristima, i mislim da su ove akcije u NS, KG i NI pokazele da smo u tome uspeli. Vidimo se 15og! PS posebno hvala kolegi koji je upao kroz prozor da ponudi pištaljku za dete, ja mislim da će ona to dugo pamtiti! 12 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovan001 35 Napisano Mart 3 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, midnightdk said: Na viberu ste trazili ko vas je slikao u defileu. Pojavio se Hvala puno. Evo linka do Vladinih objavljenih fotki - Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. Jos samo da nadjemo bajchu koji je snimao video: 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5820 Napisano Mart 3 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ZEMZEM je napisao: Dobijamo od naših šefova sa zapada pitajte za jedan za brata ..nalazim samo na cicak , nista kvalieteno da vidim negde u pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 326 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Najsporiji sam od sve dece Ovako je to bilo... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18416 Napisano Mart 4 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Robi Koju kameru koristis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 326 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan DJI Osmo Action 4 + Insta360 X3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 267 Napisano Mart 4 U prolazu, 69 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Najsporiji sam od sve dece Ovako je to bilo... Ma kakvi najsporiji od sve dece??Od Bečeja po onom vremenu za Kragujevac,sada i za Niš,mnogo je dugačak spisak ljudi koje znam koji treba da se postide koji su nalazili glupa opravdanja u oba slučaja.Posle Kragujevca sam imao na umu da sledeći put treba da vam pružim ruku,i neopravdano sam to propustuio u Nišu,nekako ste mi promakli.Veliki respect !Sent from my SM-S721B using Tapatalk 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 326 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @BoxX U izbacivanju videa/slika sam mislio, ostalo se još ne dam Vidimo se! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 267 Napisano Mart 4 U prolazu, 69 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan @BoxX U izbacivanju videa/slika sam mislio, ostalo se još ne dam Vidimo se!Ali zato posle Kragujevca jedan od prvih videa,a prvi koji je izmontiran za kanalSent from my SM-S721B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16808 Napisano Sreda u 11:30 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2025 at 10:25 PM, Xnikolax said: Ja moram da pohvalim domaćina@vasa.93. Čoveka nisam ni stigao da upoznam na kraju a ugostio me kao da sam mu rod najrođeniji. Takođe bila je čast deliti sobu sa @yogibear, nadam se da te nisam budio hrkanjem Sa malim zakašnjenjem... Ne znam šta bih napisao ovde a da već nisam lično rekao svom domaćinu. I ja sam bio jedan od učesnika ove vožnje koji se pre polaska upisao na spisak za kolektivni smeštaj (prenoćište) u Nišu. Igrom slučaja, ukazalo se slobodno mesto i sa @Xnikolax završih kod kolege @vasa.93. Dočekan, primljen, ugošćen... za svaku pohvalu i medalju! Još jednom, hvala @vasa.93 na svemu, nadam se da ću biti u prilici i mogućnosti da ti se odužim na bilo kakav način! @Xnikolax jesi testerisao ali me nisi budio. I mene je stigao umor, tako da kada sam zakucao, do jutra više nisam ništa čuo. Takođe, drago mi je da smo se upoznali! ---------------------------------------------------------- Inače, sramota me i da kažem kako imam snimke sa ovog događaja. Ipak, evo i od mene (bukvalno) delić atmosfere... Početak okupljanja kod Ikee Pauza kod Velike Plane... Trenutak kada smo obilazili haos na auto-putu, tačnije, zastoj prouzrokovan radovima. (video nije moj) Mesto pokraj tvđave gde smo smešteni po dolasku i gde smo čeeeeeeeekali defile. Nakon objavljenog pokreta i pređenih nekoliko desetina metara... opet smo čeeeeeeekali defile. A onda i defile. Ali opet zastoj u sred vožnje i čeeekanje da kolega iz ekipe domaćina završi performans i spali zadnju gumu, kao na moto skupu nakon popijenih xy piva... A onda majanje po Niš(u) do kasnih večernjih sati. Atmosfera krajnje pozitivna, a osećaj kao da se nalazite u jednoj velikoj vuvuzeli! Tek kada sam kod kuće na velikom ekranu pregledao snimak, videh ko mi je upao u kadar. Slučajno zaista, niti sam ikoga pratio niti mi je bila namera! Nedelja ujutro, povratak i početak okupljanja na benzinskoj pumpi kod hotela Nais. Nedugo zatim, usledio je i pokret ka severu zemlje, ka kućama... 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Sreda u 13:01 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...