Alekre 13463 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo će da legne kad se natovari, super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 807 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da montiras handguards i neku zastitu tipa crash bars ili pads. Srecno i sa osmehom na lice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 101 Napisano pre 4 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, živke je napisao: Ma daj još neku sliku patike da budemo sigurni (Nadam se da nije drugo stopalo skroz u vazduhu ) Hahaha, izvinite Drugo stopalo u tom trenutku stoji identicno kao ovo sa slike Pita me prodavac “I sta si odlucila”, ja kazem “Moram prvo da se konsultujem. Slikajte mi stopala” Za spustanje rekao 0,5-1cm, ali na nogama ce vise da se oseca razlika. Da, i ja sam mislila da ga spustim i ne razmisljam, znacice sigurno… I onda samo da vezbam, vezbam, vezbam tu po ulici, pa cu valjda jednog dana da smognem snage da vam se pridruzim na nekoj organizovanoj voznji za pocetnike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1858 Napisano pre 4 sati Drug član, 1052 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Lulence said: Slikajte mi stopala” A on decko ne zna sta ga je snaslo Taman sam se ponadao da ce jos neko sesti na "oklopnjaka" i odvukose te ovde na naked-a nekog, Boze, Boze... Nek je sa srecom i vozi kao da si nevidljiva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 663 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se i zbunio na sekundu kao ovaj sto drzi dete 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10751 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Lulence Za patike čista petica ! Super je motor ! Promenio pre 3 sati član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 171 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moja nesuđena husqvarna Čestitam i srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3296 Napisano pre 3 sati Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Resen najveći problem Cipele kad budes gledala vidi neke sa debljim djonom ali pazi da ne preteras zbog poluga menjača i kocnice. Za zadnji amortizer moze sigurno da se spusti za 1cm, moze i drugo sedište i eto ga sve savršeno. Pred kraj god se vozio sa jednom koleginicom, neko joj podigao motor, rekoh joj da ode negde da joj spuste, mučenica na prstima vozila i tako nikim sličnim patikama, neki dan zove vrišti, spustiiiiiiliii reko sta sad, mislim da je bilo na 5 ili 6 stepenu, spustili na 2, dohvata sad normalno. Uzmi ti motor a ostalo je lako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 101 Napisano pre 2 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIMA PUNOOOO! Drago mi je da se slazete sa konacnom odlukom, da ne moram da vas ubedjujem opet Naravno javljam se kad polozim i kad mi stigne motor, pa se vidimo negde na ulici, jer sve je resenoooo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2785 Napisano pre 1 sat Drug član, 1361 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni najlepši početnički motor, htedoh ga za sebe :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5075 Napisano pre 1 sat Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 401 il nijedan Sad samo polako i pun gas 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2785 Napisano pre 1 sat Drug član, 1361 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 401 il nijedan Sad samo polako i pun gas Zmisli sebe na 701, prednji točak ne bi dirao zemlju. Mislim ne znam, tako čujem. :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...