Alekre 13464 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo će da legne kad se natovari, super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 807 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da montiras handguards i neku zastitu tipa crash bars ili pads. Srecno i sa osmehom na lice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 101 Napisano pre 8 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, živke je napisao: Ma daj još neku sliku patike da budemo sigurni (Nadam se da nije drugo stopalo skroz u vazduhu ) Hahaha, izvinite Drugo stopalo u tom trenutku stoji identicno kao ovo sa slike Pita me prodavac “I sta si odlucila”, ja kazem “Moram prvo da se konsultujem. Slikajte mi stopala” Za spustanje rekao 0,5-1cm, ali na nogama ce vise da se oseca razlika. Da, i ja sam mislila da ga spustim i ne razmisljam, znacice sigurno… I onda samo da vezbam, vezbam, vezbam tu po ulici, pa cu valjda jednog dana da smognem snage da vam se pridruzim na nekoj organizovanoj voznji za pocetnike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1858 Napisano pre 8 sati Drug član, 1052 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Lulence said: Slikajte mi stopala” A on decko ne zna sta ga je snaslo Taman sam se ponadao da ce jos neko sesti na "oklopnjaka" i odvukose te ovde na naked-a nekog, Boze, Boze... Nek je sa srecom i vozi kao da si nevidljiva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 663 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se i zbunio na sekundu kao ovaj sto drzi dete 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10752 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Lulence Za patike čista petica ! Super je motor ! Promenio pre 8 sati član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 172 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moja nesuđena husqvarna Čestitam i srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3297 Napisano pre 8 sati Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Resen najveći problem Cipele kad budes gledala vidi neke sa debljim djonom ali pazi da ne preteras zbog poluga menjača i kocnice. Za zadnji amortizer moze sigurno da se spusti za 1cm, moze i drugo sedište i eto ga sve savršeno. Pred kraj god se vozio sa jednom koleginicom, neko joj podigao motor, rekoh joj da ode negde da joj spuste, mučenica na prstima vozila i tako nikim sličnim patikama, neki dan zove vrišti, spustiiiiiiliii reko sta sad, mislim da je bilo na 5 ili 6 stepenu, spustili na 2, dohvata sad normalno. Uzmi ti motor a ostalo je lako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 101 Napisano pre 7 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIMA PUNOOOO! Drago mi je da se slazete sa konacnom odlukom, da ne moram da vas ubedjujem opet Naravno javljam se kad polozim i kad mi stigne motor, pa se vidimo negde na ulici, jer sve je resenoooo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2786 Napisano pre 6 sati Drug član, 1361 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni najlepši početnički motor, htedoh ga za sebe :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5076 Napisano pre 6 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 401 il nijedan Sad samo polako i pun gas 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2786 Napisano pre 6 sati Drug član, 1361 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 401 il nijedan Sad samo polako i pun gas Zmisli sebe na 701, prednji točak ne bi dirao zemlju. Mislim ne znam, tako čujem. :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7184 Napisano pre 4 sati Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da meni noga toliko stoji na zemlji, ja bih pevao. Samo prstići, pa eto, sastavih ceo život na motoru. Odlično, lepo, kupuj ako te radi 401. I da, na belim patikama očekuj crnu štraftu na levoj patici, s gornje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7184 Napisano pre 4 sati Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I da, čini mi se da držiš noge malo previše raširene, da izviniš. Vremenom ćešm ih držati bliže motoru, biće ti još veći deo stopala na zemlji. Samo navika, vožnja i sticanje iskustva, pa sve legne na svoje mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...